är för trött för detta

var med olle igår och idag vilket var tusen år sedan. Så fanns mycket att ta igen.
Nattbada gjorde vi också, och idag har vi stekt lite på sjöbo, Sen ikväll kollade vi på när nicklas och lukas försökte sig på vindsurfning. Gick väl som det gick men skoj var det. Hej väldigt intressant inlägg Jenny Nyström, jo men tackar.

lägg din hand mot min kind och visa mig vägen

Har som sagt varit iväg på semester med min familj och käraste Rebecca.
Har varit hur mysigt som helst och jättetrevligt. Har vandrat ner för ett berg vilket resulterar till att jag  har träningsverk men bara i mitt vänstra lår. Galet jobbigt. Sen  har vi gjort en massa annat också, besökt Ulvön som vad jättemysigt, spelat minigolf sen har dom flesta kvällarna spenderas med Rebecca på en filt vid stranden med en massa gott.

Oj, varför så långa inlägg hela tiden...

Va inte speciellt trött och väldigt uttråkad så jag tog tag i dom skönaste skorna som finns (mammas skor, tack för att du köpte dom mamma. Älskar dom mer än allt<3) Sen gick jag ut och gick, min kompanjon Rebecca var inte svår övertalad, behövde inte ens säga något hon bara hängde på. Så vi gick ut och gick. Har väl varit ute cirkus en timme och gått, pratat och babblat på som gamar för att sedan säga "vi syns om några timmar". 
Är faktiskt väldigt taggad på Höga kusten. Känns skönt att lämna Skellefteå ett tag och bara se vad som händer. Så att... ja jag borde verkligen sova nu. Om jag ens ska orka hälsa på folket i bilen imorgon. Avslutar med en charmig bild på mig.

Sakta ser jag mig vända om

Jag satt och tänkte på en sak, jag är väldigt konstig ibland och måste vara jättejobbigt att läsa min blogg. Ibland är jag sten seriös. Sen ibland spårar jag ur. Ni kan inte ha det lätt där på andra sidan skärmen. Sorry but you can put the blame on me. 
 

Familjen Nyström och den utstötte :*:*:*:*

Håller på att packa och fixa, för imorgon far hela familjen + en utstött kvinna som kallas Rebecca till höga kusten. Kommer hem på söndag och gud vad vi ska chilla. Hoppas jag. Ingen löptur ska vi då ta som vi nästan annars alltid gör.

Hatar det här...

Kan säga så här. Jag är inte den modigaste tjejen när det gäller att vara själv hemma. Felicia lämnade mig, så har stått och diskat, plockat bort, satt igång en diskmaskin och ah varit väldigt duktig för att få tiden att gå lite snabbare i väntan på mitt sällskap. Har en så kallad "Party skiva" igång där nere och här uppe har jag igång annan musik. Får inte vara tyst någon stans. Då skulle jag börja fantisera att jag hörde en massa knas. Usch, detta tar kål på mig.

väldigt intressant där ja, bra jobbat Jenny

Hej hallå, fniss lol
är väldigt uttråkad. MMjo så ja 
okej nä men min dag då, barnvakt med mamsen åt selma, myspys.
senare for jag + 111010 andra personer till hjoggböle för att se två pojkar köra skoter på vattnet (eller vatten på skoten, eller hur sajmon?) dock gick det bara bra för den ena.
Seeen gjorde jag simon sällskap och brumma runt i stan, fick en kompanjon som jag aldrig förstod namnet på så tyvärr får ni inte veta namnet.
Trevligt
Imorgon far jag till stugan med FELLANBOY, kommer äga. Peace and love

under sea

Från botten till toppen gick mitt liv. Och jag har helgen att tacka. Fan va underbara vänner jag har.
 

Trästocks är alltså igång och den börjar rulla mot sitt slut också. Sista dagen idag, kan säga att hittills är jag grymt nöjd. Tänka på annat, bara glömma set jobbiga och umgås med dom jag älskar mest.


Onsdag

Har haft världens mysigaste eftermiddag/kväll med min Fellanboy. Myste på balkongen, kanotudden sen på altan. Vi har snackat om allt och försökt bli nå klokare men går inte, vissa personer går inte att förstå sig på. Allt är knas och mår inte riktigt bra av det meeen som sagt, 'är inte allt bra så är det inte slutet' eller vad man nu säger.


Godnatt

Haha jag älskar verkligen folk som kommenterar anonymt. Inte direkt så att jag tar åt mig alls av dom, sen önskar jag att jag vore en ond människa och kunde skriva ut namnet på den sista som kommenterade anonymt eftersom det var en självklarhet. Men kan inte, lite hjärta har jag. Här är en bild när jag trivs på jobbet, sista veckan nu och det känns så förbannat skönt!


Jag vill ut

Även om kvällen slutade väldigt konstigt igår så hade jag världens mysigaste kväll med min älskade Rebecca. Vi satt oss vid älven med massa gott, filtar, spelade kort och fiskade. Sen vandrade vi in och fortsatte mysandet hos mig framför en film och godsaker.


I just miss you

Förstår mig inte på människor. Att allting kan missuppfattas så fel hos den personen jag tycker om mer än allt. Men folk tänker olika I guess. Får skylla på det. Eller att jag gjort allt fel. Kanske lättast så, säga att allt är mitt fel så slipper jag bli arg/ledsen/bajsig på någon annan. Tankarna rinner som en forsande flod just nu, lär aldrig kunna somna. Får se någon gråtfilm så jag kan tycka mindre synd om mig själv.
Tumblr_m57fac0qla1rvggjpo1_500_large

Lika bra att ta bort sig.

Hatar livet. Dom har alltså lagt det enda bra bandet som ska spela på trästocks på Torsdagen? Hur tänkte dom. Jag blir så arg att jag lätt skulle kunna börja gråta nu. Hahaha på riktigt, ville se Maskinen så himla mycket.


Sjuk, det suger...

Ligger hemma och sjukar mig. Är fett rastlös, vill bara hitta på något men får inte. Ser Fångarna på fortet, lite barnminnen kommer fram, ligger och ler för mig själv. Det enda roliga som kommer hända idag skulle jag gissa eftersom jag är helt själv. Vill tjocka mig med min kvinna...


save me

HAHAHA sitter och skrattar åt en kommentar jag fick
och som sagt nästa gång ni tänkt kommentera så skriv gärna in erat namn så kan ni får svar. För kan säga till dig som nu kommenterade senast, det är inte ens sant att jag gör det du nu påstår, så tycker bara det var rätt roligt.

Annars då, helgen var kanon. Älskar fredagen, älskar rebecca. Hon skiner upp min tråkiga lilla värld hahah. Sen i lördags var jag med ett par tjejer och bara tog det så lugnt som man kan göra och det var väldigt behövligt.
Andra jobbveckan nu och vill dö. Annars är det bra.

taggad på livet

fräsch tjej ggr 1000
kommer vara blekast i världen eftersom allt bra väder är nu och jag har inte tid att sola på grund av jobbet
när jag kommer hem så är det moln
känns väldigt surt måste jag säga men jag tjänar bra med pengar så får försöka se det posetivt

jagar små älgar

Om jag ska skriva här varje dag så lär ni bara få en massa klagomål om mitt jobb, hur jobbigt det är, varmt och ont i hela kroppen hehe men trotts allt det dåliga (som då tar över det bra) så trivs jag ändå hyfsat på jobbet. Arbetar med ett härligt gäng. 
Nu får ni en bild på mig när jag är och jagar. Försöker skjuta en älg så vi skulle ha något till middag. Ni vet, här i norr ska det vara färskt.

du duger

Lördagen är en dag jag aldrig kommer glömma.
Såg Lars, med min finaste vän Sanna Pettersson, vilket toppade allting det var som pricken över i:et.

Sen idag hade jag min första dag på sommarjobbet. Krigade mig upp klockan 05.00, vilket jag kommer måsta göra i tre veckor framöver. Kommer bokstavligt gå under, kommer inte göra ett skit efter jag slutat. Så ska ni få tag på mig, kom till min säng. Lär spendera min lediga tid där.
 

RSS 2.0