Helg helg wiopwpeue

Känner ungefär för att ta bort mig, har haft ont i mina tinningar i 3 dagar nu och idag är den värsta smärtan jag känt det är väldigt jobbigt ska jag berätta för er. Men det är fredag och helg. Ska köpa julklappar och sen träna med rebbelishus. Sen är planerna slut så vi får se vad som händer och sker.


Långt och ett väldigt ointressant inlägg

Dagen började på bästa sätt, vaknade brevid världens finaste och har varit pigg och glad hela dagen. Har skuttat runt på skolan som dock bara varade i cirkus 2timmar. Pluggade och hade tänkt fara på yoga men fick mig inte in, hade bokat som reserv eftersom det var full bokat men nix det gick inte för sig. Så där sjönk min dag lite, sen att folk ska skapa så mycket drama utan av fakta som dom hört av någon som har hört det av den, som hörde det av den dära borta i Kina och sen komma ut med den faktan. Sjukt onödigt, plus att vara anonym är rätt fegt. Ska man säga något så kan man stå för det ifall man nu ens ska kläcka ur sig saker. Så där sjönk dagen lite till, folk som ska skapa drama. Sen nu har jag fastnat framför datorn, ser Greys och vill ha choklad mer än allting annat och en kall cola. Så sjönk min dag ännu lite mer, eftersom jag får dåligt samvete och vill träna egentligen men just nu är jag alldelens för lat och vill inte alls träffa människor. Saknar mitt rum också, att tända ljus, doftljus så klart och bara ligga och se en film, vill se första Twilight och Titanic. Vill gå ut och gå med Rebecca men hon är i Umeå, vilket är något som förstör varje dag. Haha eh, nu skrattar jag bara för att jag låter som världens ensammaste själ i världen och låter som jag är jättedeppad, men det är jag inte. Jag älskar mitt liv och alla mina nära det är dom andra som förstör, eller dom förstör inte, dom försöker förstöra, men dom lyckas inte. Glad för det. Vill ha nya underkläder också men har inte pengar att spendera på det. Och här börjar jag känna att jag ska sluta skriva för annars kommer jag aldrig göra det.
hittade en bild från stugan, ja så där går jag klädd för att undvika alla mygg och sen har jag ju världens finaste föräldrar.

Använd din fantasi för att göra livet spännande

Hej sitter och skriver om Skräckromantiken. Hejdå


Tisdag

Idag har jag varit rätt effektiv, efter skola så tog jag och Olivia tag i oss och gick på trafikskolan så nu är vi i alla fall inskrivna där. Sen gick vi på waynes och planerade lite för nyårs med fellan och jullan. Mamsen kom till stan, käka med hon och fick med mig en tröja. Och nu är jag precis hemkommen från gymmet, kört 40min på löparbandet sen lite mage. Nu ska jag duscha sen leta vänner, tjatjing!


För vi ska iväg, tillsammans du och jag

Tog en mysfika med Simon och Zebbe igår efter skolan, sen for jag hem och sov. Längre än vad jag tänkt. Sen for jag till stan, sussade med gullegrisen och nu är jag på skolan och håller på med olika resor blir galet sugen på att fara iväääg.


You make my heart skip a beat

Ligger i sängen och försöker sova men jag saknar min man som håller om mig tills han håller på somna, sen vänder han sig och jag håller om han. Åh, vad jag saknar min gullegris trots att han är väldigt retsam ibland och tror att han är världens roligaste men är väl en charm i det också gissar jag.


En helt vanlig söndag

Har hängt med grapparna Albin Alexander och Jesper ikväll. Dock var två av dom på något konstigt humör så satt mest bara och skratta och funderade "vad umgås jag med för folk?". Men skoj hade vi, även en sväng förbi garaget och kolla in min bil (snart klar). Nu hade jag tänkt bosätta mig i sängen igen men först en sväng förbi skafferiet.


Godmorgon

Har inte lyckats fått mig upp ur sängen än men snart så och vi verkar ha främmande, för mamma och pappa brukar inte prata så där mycket. Kanske ska ta och agera och kliva upp för att se vem det är. Sen hoppas jag på att få mat snart, är rätt hungrig (ovanligt).
Alltså lite mat från Donken skulle inte sitta helt fel, tror jag ska hälsa på rebban i Umeå i veckan hihi fniss
 

Vi önskar oss inte det lätta, vi önskar oss det stora.

Helt okej kväll, gjorde inte så mycket men kan aldrig ha tråkigt med mitt kära burefolk. Nu har jag intagit min plats i sängen med chips och cola och hoppas på att min pojke ska komma och sova med mig.


Tell me something I don't know

Hade det så underbart igår med min tjejer blir nästan tårögd så fina dom är.
Men fick inte direkt mycket sömn inatt så därför tänkte jag sova en timme så jag orkar med kvällens roligheter som inte är planerade än, ska i alla fall vara med Rebecca så lär väl bli bajs tråkigt, ta med sig en stol och sätta sig att kolla på när bilar kör förbi eller nå sånt, kanske dricka lite varmchoklad och äta pepparkakor.


Fredag

Myser med min syster innan jag ska iväg till Maja för myskväll där med mina älskade kvinnor. En helt underbar fredag kommer det alltså att bli!


Torsdag

Fick skäll av pojken, jag hade citerat fel så gör om gör rätt Jenny. Han hade sagt
"Idag har jag åkt wakeboard och de var kul" Du får en slängkyss som förlåt
Annars så kan jag berätta något jätteroligt för er alla, jag ska plugga om Romantiken nu. Sen ska jag göra en massa bara för att jag kan, för jag har sovmorgon imorgon. Så varför inte dra nytta av det?

vi är två roliga filurer

"Idag har jag snackat med Rebecca på skype (gör det än), det var roligt".
HEhehehehe internskämt, lät egentligen så här från början, citerar Simon Lundqvist 10år
"Idag har jag åkt wakeboard, det var roligt"
Jag skrattar alltid lika mycket när jag tänker på det, rebban skrattar också, hon började fnissa när jag sa det.

Pluuuggg

Jag blir typ hungrig av att plugga. Är detta något normalt? Har ont i huvudet, ryggen och lilltån (slog in den i mitt bord, det gör ont på riktigt och en sak jag börja tänka på, man slår aaaallltid i lilltån och inte någon annan, typ stortån? Why?) djupa tankar så här på natten och massa klagomål. Stackars er som läser det här, ni borde typ bli deprimerade.


hemska dagar

387861_304203319694139_1264446879_n_large
Lycka till att lyckas med det nu ska jag säga er... är mer butter än Butter i snövit.
Att jag aldrig kan lära mig att prata, prata, prata prata praaata uttt om allting istället för att "Hej, nä allting är bra".
Kallar mig själv för idiot just nu.

Tisdag

Haha känns inte så okej att jag tänker redan nu "gud så skönt att jag får sova länge imorgon börjar inte förrän 11". Tycker om att sova alldeles för mycket.
Annars då? Är helt planlös ikväll, ska plugga när jag kommer hem annars så inga planer. Hör gärna av er, tack på för hand.
Förövrigt så kan jag förklara den här bilden, vi köpte 18kg köttfärs, vi ska käka i sinne! Fan va gött me mat


Ber på bara knän

Jag har tänkt på en sak, det går inte en enda helg utan att något ska hända. Det är alltid något som händer som får mig nerstämd. Är less på det, vill bort från Skellefteå. Kan någon ta med mig här ifrån? Behöver inte vara långt, bara... bort helt enkelt. Comeee ooonn, begär bara en helg


Nov. 19, 2012

Simon kom hem vid 3 inatt och kan säga att jag aldrig hört någon prata så mycket, han var inte tyst en sekund och jag överdriver inte. Idag är en tom dag, går runt och typ sover känns det som. Sen sitter jag på bussen och personen brevid mig luktar fettsvett, alltså typ som den sover med massa hamburgare och svettas. Äckligt


Hundvakt, mitt nya yrke.

Min "äta massa gott framför en super mega bra film"-kväll blev inte av. For istället till stan för att vara hundvakt, jag som har rätt svårt för hundar tar på mig det haha... Tur att den här vovsingen älskar mig annars hade livet varit lite jobbigt


Godmorgon

Jag måste bara få säga att jag har världens bästa vän och det är inget snack om saken. Hon räddade min kväll helt igår och vi hade skoj som vi alltid har.
Jag skulle gissa på att det blir en lugn söndag för mig med en massa gott och en super mega bra film.


Vissa människor är trasiga, så är det bara.

Va med Simon igår skoj skoj japp japp. Ikväll har jag umgåtts med några gullegrisar och det var skoj så länge det varade, men tillslut fanns det ingenting att göra så vi skildes åt och nu är jag hemma i min ensamhet med chips och cola. Skoj liv.


Han var för stolt så han vände ryggen till.

Hey ho jsjsbsos ak, har en låt på hjärnan men kan inte texten så heh baaallll.
Sov hos Simon inatt, sov som en gud och när väckaren ringde imorse ville jag låtsas som att jag inte märkte det. Men jag är ju en duktig flicka och krigade mig iväg. Ser greys nu och väntar på sällskap, herrrååå boys and girls.


Ja jag vill ha kakan, ge mig en kaka

Japp tog tag i min fläsk, släpade det till Friskvårds och kastade upp det på löpbandet (fick en liten film i mitt huvud där hehe skoj). Nu borde jag duscha för jag luktar inte hallonbåtar ska jag säga er, sen hoppas jag att någon rolig figur hör av sig, känner inte för att dega själv ikväll.


Hahaha, hej vill du se en frääsig bild? Kolla in det här inlägget

Sov med en fin krabat inatt, hade en lektion idag och har typ två lektioner imorgon tror jag?
Har just käkat mat mat maaat, tycker om mat. Älskar mat. Ska kanske fara och träna, springa på löpbandet 40min eller något. Då kan jag känna mig lugn ifall jag kanske råkar äta någon chokladbit ikväll. Ops, ätit en och annan chokladbit på den här bilden lol xD


Jag låter dig växa, ja det är nog så.

Okej det här är inget skämt när jag säger att sista Twilight filmen (som jag såg på bio ikväll då hehe lol) är den bästa filmen jag sett genom tiderna. Den är bättre än Titanic och ni som känner mig vet hur stooort det är. Höll på flänna sönder i slutet, men det är väl för att jag mår som jag mår just nu. Är så avis på deras kärlek, alltså Bella och Edward. Give meeeee, är uppe i varv och saknar en person så mycket att det gör ont i mig. Men ingen sa att livet var lätt. Nu borde jag försöka sova, natti folket


Stadsbo i några dagar

Ska förflytta mig till stan i några dagar, men på min packning känns det som flera veckor men så är det väl alltid antar jag. Så om jag nu har några stadsbor vänner som läser det här, så kan ni ju höra av er om jag har tid (har rätt fullt på mitt schema men kanske kan fixa tid 10min eller så). Tack och adjö.


Godnattt

Imorgooon (idag, alltså Tisdag) är ingen vanlig dag! Nepp nepp, jag och Olivia ska se Twilight premiären. Bdkebdodndodbdodkslsööäåanvmx så taggad!!!


Måndag

Blev ingen skola för mig idag, känner mig inte så pigg antingen psykiskt eller fysiskt. Har spytt och har ont i huvudet och blabla usch.


Att vara rädd är bra, det betyder att man fortfarande har något att förlora.

Skulle kunna skriva en novell om hur jag mår just nu, just på grund av att jag inte själv kan sätta ord på det. Men hela jag är som tom fast ändå inte. Så till folk i min omgivning som ska stå ut med mig imorgon så ber jag redan nu om ursäkt, kommer mest vara i min egna värld.


Söndag

"Sometimes, you have to get knocked down lower than you have ever been to stand back up taller than you ever were".


Farsdag

Idag är det farsgubbens dag, en massa kärlek till min underbara pappa!


fidbdisbsosj så ja

Ska vi gissa på att Jenny på mycket sömn inatt eller? Nja skulle inte tro det. Känner att livet är väldigt surt just nu. Funderar starkt på att gå ut och gå men då är jag rädd för alla hemska människor som kan finnas där ute.


Lets have this forever...

Idag är det fredag kära vänner.
Dock så har jag en väldigt äcklig känsla, är orolig i kroppen och vill att den här helgen ska vara över innan den ens börjat. Som att något hemskt kommer hända. Känns rätt kast, men hoppas att min kärlek Rebecca kan ändra på det, brukar oftast bli så, allt jag behöver är att se hon le och höra hon säga att allting blir bra, då blir hela mitt liv som flygande moln HAHAHHAHAHAHAHAH älskar mig själv♥ Men på riktigt, hoppas att min magkänsla säger fel för en gång skull.
 

Kära kära John, behöver dig.

Pappa väckte mig ungefär halv 9 tror jag, så gjorde dipp med morötter och gurka sen såg jag Twilight med mamsen, dock for jag och var med alle och albin efter ett tag. Hem, duschade, bytte sängkläder och nu ser jag Greys och inväntar min kära John Blund. Japp ikväll är han min tjejer


Men nu när jag tänker tillbaka så har jag ett leende på läpparna, för det gjorde mig stark.

Igår mina kära vänner så ska jag börja med att säga att testa pistolerna hos polisen var något alldeles extra, vi fick test skjuta dom. Asballt! Hej.
Sen brumma jag och några geeks runt i stan sen följde jag simpen och flixxen på 360 och kollade på när dom träna (kände mig som en pedofil). Idag händer inte lika mycket. Dryg dag på skolan, höll (observera HÖLL mamma) på somna men om man slår sig själv klarar man av att vara vaken. Ska sova nu, ett tag, tills någon hör av sig.


Ska du med och flya

Har fått en crush på Panda da panda, lyssnar på dom jämt. Så jävla härliga.


Onsdag

Har en timmes lektion idag sen är jag ledig hela dagen, någon som vill hitta på något så är jag öppen för förslag. Vägrar sitta hemma och mosa helt själv, blir deprimerad av bara tanken.


"Händer aldrig mig"

Igår var min klass på en självförsvarskurs, kan rekommendera den till alla! Man lärde sig sjukt mycket och väldigt värdefullt att ha med sig lite kunskap om något skulle hända. Idag var vi på brandutbildning och imorgon ska vi få testa skjuta med pistol hos polisen (hehe sista var ett skämt). Har sovmorgon till 11 imorgon och jag gör inte ett skit ikväll, fan vilken tragisk människa jag är. Vart är mina veeennneeer?


viljan räcker inte till

Ge mig en tunn vit linje
som jag kan hålla mig till
när horisonten suddas ut
och när avståndet
mellan hjärtat och hjärnan
tycks sträcka sig tvärs igenom universum

Jag vill så gärna
men viljan räcker inte till
när hjärtat inte hänger med

Du står där och drömmer
med fötterna mot regnvåt trottoar
men med solkatter spelandes i ögonen
Din hand sträcker sig mot min
medan du ber mig följa med
Trots att jag förklarat
gång på gång
att vi redan gått för långt

Men hur ska jag kunna begära
att du ska lyssna
när jag själv föraktar
mina ord?

Jag biter bort det blanka lacket
Omsorgsfullt från varje nagel
Artärblodsröda flingor fastnar på torra läppar
allt medan jag formulerar
ännu en rad
på tummad skärm
En rad om allt jag skulle offra
bara jag fick älska dig
En rad som beskriver det orimliga i
att inte vara kapabel
till att ge sitt hjärta
till den
som redan blottlagt sitt

I ett annat liv
älskade vän
ska mina artärer möta din puls
I ett annat liv
kära du
ska dina misstag bli mina lögner
mina sorger bli dina tårar
och alla andra runtomkring
bli statister
i vår publiksuccé

Men vad hjälper det oss nu
när regnet så ihärdigt faller
över tysta gatan
och gryningen väntar
ett decennium bort
och då du inte tycks kapabel att ta till dig
den innebörd
som jag tycks oförmögen att få ur mig?

Sen låg jag där på mattan

Sov med Simon inatt, men sov gjorde jag väl kanske inte så överdrivet mycket för jag hade Felix som låg på soffan och snarka som ett svin sen Simon som också började snarka efter ett tag. Sen har jag haft en förjävlig huvudverk hela dagen igår och den verkar vilja finnas i mitt liv idag också.


Måndag

Godmorgon, eller är ingen god morgon egentligen. Har sovit väldigt jättedåligt inatt, har haft mardrömmar och nä fy blä. Ont i kroppen har jag också. Är i alla fall påväg till skolan nu, känns skönt att börja veckan med sovmorgon. Hoppas den här veckan går snabbt


Nov. 04, 2012

Vi sammanfattar gårkvällen som väldigt rolig och lärorik. Idag vill jag inte ens prata om, hemska tankar och händelser som i alla fall slutade rätt bra. Nu ska jag lägga mig och se Greys så jag kan sluta tänka.


Sen var det kört

Solat, tränat, kollat kläderna tills imorgon och varit helt knasig med Rebecca. Ungefär så har min dag/kväll sett ut och skoj har vi haft, nu ska jag snart sova sen taggar jag morgon dagen som tusan!!


Torsdag

Effektiv dag, vakna just efter 5 och for och jobbade. Och mina besök hos tandläkaren är inte riktigt över än, var där idag och ska dit snart igen. Dom måste ska älska mig! Ikväll kommer Sanna hit, vad vi ska göra är en stor fråga men något hittar vi nog på. Allt för mig denna gång men fortsättning följer


RSS 2.0