.


Söndag

Började dagen med jobb sen har jag äntligen kommit hem till mitt hus, mitt rum, min säng. Ja självklart tog jag plats i sängen direkt och somnade. Underbart, nu ska jag göra mig någon middag sen äppelpaj till efterrätt om min mamma tänkt göra någon. Sen tycker jag Simon kan komma hem snart, saknar honom på tok för mycket.


Lördag

Haha jag älskar att jag känner mig som världens ensammaste människa när jag ligger i lägenheten en lördag och ser världens gråtfilm. Flännar sönder och vill ha chips. Ni får en gullig bild på Selmis som chillar lite efter hon käkat,


Home sweet home

Skönt att komma hem, har inte varit hemma sen i... måndags tror jag. Känns bra att jag ska (mest troligt) umgås med mina kära bureå människor, har saknat dom.


Happiness

Har en lycka som skulle räcka till hela världen. Umgåtts med Sanna idag, tog igen allt vi missat hos varandra och bara hade så jävla skoj som vi jämt har. Träffat både Lydia och Rebecca sen umgåtts med min kvinna och pratat om allt mellan himmel och jord, massa kärlek till dig Rebecca. Sen har jag världens finaste pojke och en familj som är underbar och alla andra mina nära och kära. Vill bara pussa på alla. Är så glad, älskar livet. Men ska jobba imorgon så nu intar jag sängen. Hoppas alla mår lika bra som mig annars hör ni av er så ska jag skicka lite lycka till er.


Torsdag

En dag fylld med saker! Skola, sova (ja det är nödvändigt med powernap), linje träff med massa mingel lekar och sång, cykel roadtrip till Solbacken för köp av mjölk, och nu plugga sen ska jag hinna duscha också. Men älskar livet, imorgon är det helg! Dock så jobbar jag men känns bra ändå. Puss på alla små rumpor


Älskar mat

Mmm, vi är riktiga lyxlirare. Det här är alltså våran middag, många smakupplevelser kom vi fram till att det var.


Onsdag

Skön dag, började 11 slutade halv 2. Har inte haft en enda jobbig lektion. Är på toppen humör och glider fram. Ikväll ska jag och min syster på poweryoga, ni kan kalla oss systrarna-stel just nu men efter några gånger kan ni kalla oss systrarna-vigast (kan alltid hoppas i alla fall).


Fit for fight

Har varit och fikat på en båt med klassen idag, vi fick äta hur mycket vi ville och vi åt, vi åt som gudar ska jag berätta för er. Min klass älskar mat. Ikväll då, jo jag tog mitt pick och pack och for på friskvårds för att träna. En timmes kondition, mina ben lär vara döda imorgon. Usch för träningsvärk alltså...


Mums

Myser i läggan med cola, kesella och naturgodis. Tack mamsen för pengarna, dom kom till nytta! Ligger och ser på CSI och dör lite då och då men...


Kanske behöver sova

Hej, idag har jag inte varit och leka med. Sagt till en och annan person som jag stört mig på, stackars själar. Dom lär gråta sig till sömns inatt.


Hej och godnatt

Efter jobbet gjorde jag ungefär så här ....... mycket. Men har ännu en vanlig söndag tagit farväl av mitt hjärtegull som for tillbaka till Umeå. Tagit farväl av två favvosar idag men fortfarande rätt glad, ska bli skönt att slippa dom. Ironi. Klart jag kommer sakna dom. Babbel, godnatt. Ni får bilder från när jag var liten. Fniss lol


Söndag

Nyvaken för andra gången idag, sov hos Simon inatt så åkte med han in till stan eftersom han drar vidare till Göteborg och jobbar i två veckor. Kommer sakna pojken men ska nog överleva i all fall. Nu väntas i alla fall jobb och är lite halv stressad så ha en fin fin dag!


Första dagen avklarad

Är påväg hem nu, skönt. Hatar första dagen på ett jobb/skola/vad som helst. Första dagen är alltid värst. Ikväll blir det i alla fall "middagsdejt" med rebecca alle och Albin. Vad som händer efter det vet jag inte än, vi får se helt enkelt.


Sova och tagga jobb

Kvällen har varit så bra som den kunnat, dock sög det är rebecca inte åkte med till stan men fick ju träffa hjärtat ett tag i alla fall. Har sen åkt runt runt hit dit hämtat folk osv med Alle och Albin. Nu har jag hittat min plats i soffan hos min syster och ska sova, börjar jobba imorgon. Ni får bilder från när jag var i stugan tidigare idag. Puss och kram


Fredag

Skönt med 1h lektion. Ska hem sen till stugan med mina päron och se vad pappa har byggt riktigt. Har dragit på mig världens snuva också, aldrig att jag ska få vara helt frisk. Arg-tjej-17år


Tillbaka på ruta 1

Att vakna av mardrömmar och tok flänna är ingen hit. Kommer inte kunna somna igen, vill inte, kommer bara fortsätta drömma mardrömmar hela natten...


Höll på drunkna och du räddade mig

Tar mitt pick och pack och går ut och går. Rensa tankarna ute i mörkret med underbar musik i mina öron. Tycker jag lät som en bra ide.


Ser mig själv i en stulen spegel

Jaha har varit en riktig bajs dag idag måste jag ju få säga, hatar folk. Men blev bättre när jag fick gå och fika med mina fina flickor Linnea och Maja. Vart mycket snack eftersom det var på tok för längesen jag träffade dom. Nu har jag landat i min säng och funderar på vad jag ska hitta på ikväll och vad jag ska göra imorgon. Men det löser sig nog bra.


Hej där

Tror jag nysit 711gånger idag. Hatar det.
Aja har i alla fall umgåtts med mina boys ikväll och bara haft allmänt trevligt. Nu är min tanke att slå igång Greys och sedan däcka för natten.


Helgen

Va jobbigt att inte kunna längta till helgen eftersom att jag börjar jobba. Kommer aldrig få sova ut. Usch... Men vad gör man inte för pengar! Så det är bara att kriga, är även öppen för planer på fredag så är det någon som känner att "fan också, jag vill vara med Jenny" så hör av er.


Hörde vi nystart?

Är på världens konstigaste humör. Vill bara ge upp allt, skita i allt. Samtidigt som jag verkligen vill, men jag orkar inte. Det här börjar bli för jobbigt.


Ge mig mat

Är sjukt hungrig och trött är jag också. Sen är jag galet less på att gå med krycka, man får ont i handen, i ryggen, höften och sen har jag ju redan ont i min fot. Livet är inte lätt för fru Nyström just nu. Ska kanske ta och sova tills vi ska äta.


Söndag

Har nog världens bästa vän. Ligger hemma och kan inte röra mig riktigt bra på grund av min fot. Har sjukt ont. Sen kommer hon hit med chips, äkta kärlek!!! Så nu ska jag tröst äta och se greys.


Jag har en förmåga att alltid låta det obetydliga störta min själ

Hade sjukt roligt igår, kvällen blev riktigt lyckad. Har en grymt härlig klass!
Ikväll har jag umgåtts med mitt kära Bureå folk, man kan inte annat än älska dom. Nu har jag intagit min plats i sängen och börjar om att se Greys. Äckligt tråkigt inlägg det blev. Sorry för det. Ni får några bilder från igår för att liva upp det här lite.


tagga tagga

Så ja, var ju tänkt att jag skulle jobba ihelgen men då ringer hon som "ska ta hand om mig" och säger att hon är sjuk så att vi skjuter fram det. Ikväll har vi klassfest, våran första klassfest, är galet taggad. Känns som det kommer bli riktigt lyckat faktiskt. 

Så där ja, hoppas på att bli en katt rikare nu.

Det här inlägget är endast till för mina föräldrar, det är en simpel bild. På en katt. För jag vill ha en katt. Nu. "men dom blir stora dom också" ja men jag älskar den lika mycket även om den är stor och fet eller liten och söt. Katt som katt. "Men tänk när vi ska fara bort någon stans" HALLÅ VI HAR KLARAT DET TIDIGARE VARFÖR INTE NU? Juste. Ta en bra titt på katten och erkänn att ni också vill ha en lurvig liten kissemisse som springer omkring.
Expect-the-unexpected-35_large

Sjukling här på andra sidan skärmen

Nyste just ner hela min mobil, myysig du är då Jenny. Febern är och hälsar på, hostan ska jag snart säga hejdå till för är less hans sällskap. Varför såg jag hosta som en "han" och inte "hon"? Det är något ni kan klura på. Godnatt, ska sova och svetta bort denna feber och INTE vandra/prata i sömnen inatt.


Pauuuuus

Det är tisdag och jag är tröttare än någonsin. Kommer dock ta en paus från bloggandet, känner att jag bara sprider negativ energi så att jag kommer tillbaka när jag har något roligt att säga.


Life goes on

Umgicks med Olivia igår, Klarade inte av att vara hemma så rymde till kvinnan som alltid tar emot mig med öppna armar. Idag har jag sagt hejdå till min älskarinna som for tillbaka till Umeå.


Vill ha en katt

Livet känns typ inte toppen just nu. Vill som bara leva i min säng så jag slipper verkligheten.


taggragg

hej inte ofta som jag uppdaterar på morgonen hehe men har lite tid över såå,
är astaggad på ikväll faktiskt, ska spendera den med Felicia och Rebecca
bättre än så blir det inte
 
 

Torsdag

Vill bara säga grattis till världens finaste fyller hela 20år idag. Hoppas du har en toppen dag.
Ignorera olke som är till höger på bilden haha...


Mat

Jag är förbannat hungrig, ja det är jag. Har äntligen Börjat äta mycket igen, så Rebecca du har fått tillbaka den äkta Jenny igen. Har en asbra dag, allting går som på moln. Älskar livet plus att jag ska träffa min syster ikväll, har planerat att vi ska äta massa gott dock inget onyttigt.


Silence is a girls loudest cry

Ja jag gick ut och gick och det börja spö regna. Skoj, nej. Sen är min hjärna knas, vet inte riktigt vad jag ska ta mig till eller hur jag ska hantera saker. Övertänker som vanligt.


your excuses, they won't work

Kollar på min bakgrundsbild på datorn och blir tårögd. Varför? Jag vet inte, antar att jag saknar han. Och nej ni har absolut ingen aning vem det är på min bakgrund, vilket fick mig att fnissa till lite nu för det här är ett sånt sjukt onödigt inlägg, så väldigt ovärt att ni läste ända hit. Fniss lol ägda, nä men jag ska ta tag i min kropp nu och gå ut och gå trots att vädret inte vill det alls. Jävla väder...

Inspark + shopping

Dagen började as bra, hade inspark på HT1orna som var sjukt roliga och bra. I alla fall gruppen vi hade. Applåd till dom alltså! Sen vart dan sämre och sämre. Men har tröst shoppat underkläder och ett nattlinne som jag nog kommer leva i, det är i siden och är svart. Vet redan vad min mamma kommer tycka om det haha men inte hon som ska ha det så, fniss lol.


Svar på fråga

Hehe fniss lol jag fick några frågor "VA ofta du flyttat hemifrån?!??" Tja kära pojkar och flickor vad tror ni själa? Är sjutton år, världens matvrak (egenligen men börjat äta lite nu, why? Vet inte, skärpning) besatt av sällskap, det är as jobbigt att sova själv i ett hus/lägenhet. Så nej, jag skulle aldrig ha råd för skulle köpa mat för alllaaaa pengar, sen skulle jag bli emo utan sällskap. Så jag bor hemma med mamsen och papsen. Där trivs jag bra. Så ja, nu har ni ett svar på eran fråga.


Hatar stress

Har varit en riktig kaos-dag. Jag brukar aldrig aldrig aaaldrig vara stressad. Men idag har jag varit det nästan hela dan, det är förrän nu när jag ligger i lägenheten som jag kan slappna av.


I think about you everyday

Fredagen hade sina upp och ner gångar. Men ja helt okej var den i alla fall. Lördagen var dock mycket bättre, vi gjorde nästan ingenting men hade så sjukt skoj ändå. 

Just nu funderar jag på om jag ska gå ut och gå eller om jag ska köra yoga som jag inte gjort på tuuusen år. (Kommer sluta med att jag slår igång en film och trycker i mig en massa chips istället). Men jag kan låtsas vara duktig och i alla fall tänka att jag ska vara hurtig.

Pinsam-tjej-17år

Satan så pinsam jag är. Jag och Rebecca sitter vid älven, ser ett äldre par som var aaaAAss gulliga så självklart ska jag ta kort. Rebecca påminner mig att slå av ljudet, sen ni tror inte jag hade igång blixten? Men dom var söta, dom började prata med oss. Men ändå, skämdes jättemycket...


RSS 2.0