Mitt hjärta

Idag fyller min gullegris år. Och hade verkligen viljat fira henne men det går inte av några anledningar. Det skär lite i hjärtat att inte få kunna krama och pussa henne grattis.


Myskväll

Har hängt med olivia och anneli ikväll och kan säga att det behövdes. Lättade lite på hjärtat och sen suttit fast klistrade framför tvn med popcorn och cola. Ah jag är nöjd över min kväll. Nu har jag dock kommit till den stunden på dagen då största problemet kommer fram, att somna. Är dock rätt trött så det borde gå ganska bra. Natti peeps


Tisdag

Idag har jag och simpen varit tillsammans i 10månader mihihihi grattis till oss. Dock har jag inte ens träffat han idag och han är fortfarande ute på äventyr så får somna själv inatt. Annars då? Är redan less på skolan, har haft en jävlig huvudvärk i 2 dygn nu. Ah det var allt så nu ska jag sussa så gottigott jag kan utan min man (rimmade där i slutet, wallaah)


Söndag

Då var mitt sista sommarlov över. Imorgon börjar jag mitt sista år i skolan. Känns grymt härligt fast lite halv jobbigt eftersom att efter det känns det lite som att man ska bli jättevuxen direkt. Gifta sig, skaffa barn, skaffa hus, ha ett fast jobb, börja betala räkningar, ja haha nä okej inte riktigt men ni förstår vad jag menar. Har i alla fall haft himla trevligt i helgen och det känns idag. Sen vill jag bara säga att jag har världens bästa pojkvän.


Jahaja

Alltså vänta här, jag börjar alltså skolan på måndag. Det känns helt sjukt och är inte speciellt taggad men har ju bara ett år kvar wöööhöööw.


Grattis till världens bästa

Mannen jag älskat sen första gången jag öppnade mina ögon, han fyller år idag. Min älskade far.


Sammanfattar

Jaha ja, ekar tomt här. Har inte riktigt haft tid eller ork att skriva. Men har gjort en massa roliga, mysiga och underbara saker som jag inte orkar rabbla upp.
Sen har jag en tråkig sak att säga, min katt, min Ove, min kärlek har lämnat oss. Han var sjuk, något som var medfött och inte gick göra något åt. Så han fick somna in. 3månader ungefär hann han bli. Har inte riktigt fattat det än, går fortfarande runt och letar honom för att se vart han är. Kommer sakna min mysiga misse...
Nu får ni bilder från senaste tiden


RSS 2.0