Bara en vecka kvar som barn.

Igår blev det skoter mys med Simon, Pontus, Maja, Emil och Jonte. Jag trivdes där bakom Simon som fick ta all vind hehe. Nämen det var faktiskt mysigt, var tänkt att vi skulle iväg ikväll också och även grilla men det tyckte inte vädret så jag far och träna och umgås med hjärtat istället. Så det blir ju bra det också.


Mamma, dags att beställa hem lite nytt?

Vill ha nya kläder. Nu.
 

Push play

Ligger hemma ännu en dag med feber. Magen börjar krångla igen lite men kollar bortom det. Vill inte vara hemma ännu en dag till så ska göra allt för att vara frille imorgon så jag kan fara till skolan.
Simpen kom och sov med mig inatt också för er som kände att, fan jag ville verkligen veta om hon sov själv eller inte. Nä jag sov inte själv, har min trogne man som inte alls verkar vara rädd för att bli sjuk. Glad är jag för det, utan han hade jag nog gått under jorden dessa ensamma dagar. 
 

 


Måndag

Vart glad inatt, vaknade av att Simon la sina kalla händer på mig haha. Så han kom alltså och sov med mig emhhhh ja fast jag fick inte frukost på sängen utan han fick det istället. 
Mår dock mycket bättre idag faktiskt, är inte speciellt sugen på något mat men ska försöka i alla fall. Men mår icket illa, bara lite halv ont i huvudet. Sen klarade jag första fasen nyss, svårt spel? Ah det är jävligt svårt faktiskt. 
 

 


Du gjorde mig hel.

Hatar att må så här, ont överallt och känner mig som 99år och väldigt otaggad på livet. Hatar att vara sjuk, har även fått feber nu också, magsjukan är över hoppas jag. Har då inte spytt på väldigt länge. 
Huhhii känner för att börja gråta. Vill ha min man här, så han kan hålla om mig så kanske jag får någon värme och sen att han gör frukost på sängen imorgon. MmmmmMmmM skulle älska han lite mer än vad jag redan gör ifall han gjorde det.

Sjuk. Lol. Magsjuka

Fredags var jag och bada med rebecca och lukas sen sussade jag med Simon. Igår steg vi upp och drog oss till vitberget för att se skoter sm, sen på kvällen umgicks jag med lukas fredde och rebban tills Simon och pontus hämta upp mig. Sen spydde jag inatt, men icket att Simpen tycker det minsta synd om mig... Tror jag ska ligga på dödsbädden då kanske jag får lite medlidande av honom. Nä men magsjuka eller va tusan jag nu har, det är inget att föredra ska jag säga.


Myspys

Har myst ner mig i soffan, tänt ljus och ser The killing. Funderar på att göra mig en kopp te också, skulle sitta fint.


Badass

Blev ingen skola för mig idag, niiixxx för gud ville att jag skulle stanna hemma och plugga I guess. Nä men ah, ska försöka få något gjort ändå. Sen ikväll ska jag träna för jag ska bli galet stark och alla ska vara rädda för mig för när jag går förbi ska dom tänka "shit, där kommer jenkos (man måste ha ett smeknamn) hon kommer slå oss med hennes stora armar om vi inte sluta kollar". Hejdooo


And I think about you all the time

Allltsåååå är lite halverst på dåligt humör just nu. Har suttit och pluggat körkortsteorin hela dagen efter skolan. Blivit lite klokare men ah. SEN så är det ju faktiskt bara 14 dagar kvar tills jag är vuxen. Känns fel men himla skönt. 
Vill se A walk to remember. Den är så fin. 
487353_10200303868496769_746496963_n_large

Åhåååååå min kärlek till stads

Okej lyckan när jag fick veta att HÅKAN ska till stadsfesten!!!! Är hemligt kär i honom, fast nu är jag inte det längre eftersom jag just erkände det. Tro mig när jag säger att jag ska se honom!
Har annars inte så mycket att säga, har haft körlektion efter skolan sen tränade jag och nu väntar jag på Simon. Blir mysiiigt


Hahehi

Kom på en sak jag inte berättat, en av mina närmaste vänner har flyttat till Malta. Det är rätt sorgligt, kommer sakna honom ju. Fick höra bara för någon dag sen att vi är som syskon och tänker jag efter så är han som min bror, min lillebror dock. Haha lol xD nä men jag håller tummarna för att allting går bra för lilla moskar.


You painted black upon the widest lies

Ny duschad, renbäddad säng, en kopp te = Perfekt avslut på kvällen förutom att en person saknas.
Ska även försöka plugga lite teori så jag kan ta det dära himla körkortet så snart som möjligt.

There's no way that I could possibly forget him like he got me and forgot me

 Tror jag tar och lämnar min blogg ett tag tills jag fått mig på benen igen
.
Det går inte längre att stå still. 
Ångesten har lärt sig att krypa.
.

.

Just nu är jag som bara tom på ord och fylld med känslor som hoppar omkring. Nä hoppar gör dom inte, hoppar man så är man glad, mina känslor är mer dystra. Dom kryper omkring.
Jag måste lära mig att sluta tro och ha så höga förhoppningar. För när man då inser att det inte är sant, så blir det som ett slag i magen.


De dansade mitt framför mig, som att jag inte fanns.

Haha okej ett till inlägg men har ingen att prata med så måste få dela med mig av den här känslan till någon. Är alltså i Susannes lägenhet och ser CSI och det är ungefär det värsta man kan göra när man ska sova själv. Jag är en liten barnunge av mig, I knooow men det är faktiskt läskigt, på riktigt.


Nervös-chey

Känns så himla bra att det äntligen är fredag och helg imorgon, oj vad jag ska njuta. Dock så är inga större planer planerat så vi får väl se vad som händer. Sen har jag min första körlektion imorgon också, så hoppas på att den ska gå bra, är sjukligt nervös eftersom jag är ju inte den som har kört speciellt mycket haha. Men ska nog överleva.


Falling apart

Vill bara kunna sova. Är ju trött men ligger bara och vrider och vänder på mig. Men känns bra att jag ska umgås med min underbaraste syster imorgon. Nog för att vi ska städa typ (hon använder mig till slavarbete) så ska vi nog kunna få det skojsit.


between the raindrops

Är trött och fryyyyyser. Men mitt hår är då fixat nu, det känns otroooligt skönt. Dock så är det asmycket som händer nu, prov, inlämningsuppgifter, körlektioner massa massa annat. Ligger på en tunn linje för tillfället men det ska nog lösa sig får man hoppas. Ingenting jag kan göra åt eller påverka. Är i alla fall glad att jag fick sova med min man inatt, kunde för första gången på länge somna i hyfsad tid.
Dessutom har jag ju dessa små pinglor att tacka för väldigt mycket. 

Tisdagggg

Har varit så himla trött hela dagen. Inte haft energi till något på skolan, känner för att ge upp. Typ hoppa av skolan? Nä ska inte göra det men skulle vara lite skönt faktiskt. Gick och solade efter skolan för att få lite värme (och färg), fryser hela tiden. Ehhhhh ah jag ligger död i Susannes soffa och har haft himla tråkigt ikväll när ingen själ haft tid att vara med mig, dom pluggar/går till sjungande/jobbar/filmkväll. Funderar starkt på att sova typ nu, snart eller nu.


Lite önskningar så här på kvällskvisten

Ligger och tänker på vad jag vill göra just nu eller vad jag vill ha.

Träna, köra ett riktigt mördarpass så jag knappt kan gå dagen efter.
En katt fast egentligen vill jag bara ha en katt och det är Foppa. Saknar min prins/man/soulmate ju, katten kom hit. Men det kan bli svårt så jag vill ha en ny söt kattunge.
Fara utomlands, alltså typ sportlovet/påsklovet. Ska hitta mig någon som vill följa och sen ska vi bara fara, just like that.
Se Titanic på bio i typ 3D, saaatans så grymt det hade varit
En ny större säng, ah jag är less på min säng helt enkelt. Den är liten och börjar vara himla oskön faktiskt, men den har ju dessa speciella kuddar och täcke som räddar den halverst men räcker inte riktigt till.
Ha min pojkvän här, saknar han lite för mycket och sover bättre med han och inte på tala om att jag vaknar upp med ett varmt leende (pluttigullit).
Att körkortet ska vara klart och bara ligga i min hand.


Bölar och har mig, ohhhhdji ack en sån sorglig dag

Sitter i min säng och ser greys, bölar och tröst äter chips. Hahahaha sen kom jag på mig själv och började fnissa. Man kan säga att jag är världens ensammaste person fast man känner sig inte så ensam när man ser greys faktiskt, så det är bra.


i would rather burn than feel nothing at all

Hej mina barn, är lika "oglad" än men jag har fina vänner så blev lite glad i alla fall. Men en sak, jag är så himla less på skolan redan. Vill ha lov hela livet och ändå få pengar. Låter som en underbar dröm i mina öron. JA på tal om drömmar, jag drömde jättekonstiga saker inatt. Att jag hade operera näsan och att både Simon och Rebecca skulle slita bort styngen. Sen drömde jag om bi och getingar, att jag kunde snacka med dom och att dom kom och satte sig på min arm och började snacka med mig om hur jobbigt det var att flyga hela tiden... ah dom kan faktiskt också ha problem.

Blä

Är på så sjukt dåligt humör idag. Eller ja, har varit vaken typ 10min men ändå. Ska nog sova en timme till så kanske det blir bättre.


Allting är bara tillfälligt

Har haft super mysigt och super skojsit med mina väninnor Linnea och Maja. Ska dela med mig av en talang vi har, käka och sitta kvar vid matbordet i ungefär 2timmar och bara prata massa skit. Vaaaarje gång gör vi det. Sen myste vi framför en film. Lite halv kaosit har det dock varit men håller båda tummarna för det bästa. Nu är jag själv och har himla tråkigt.


Kalas kul

Eh... idag mår jag som jag förtjänar. Men vi hade grymt kul igår i alla fall. Sen när jag vakna idag så var min broder och hans lilla liga här. Så har pussat på mina två änglar (tyvärr elin och davd, syftade inte på er...)
Ska snart till stan för att göra den osäker, ska dricka en liter hb och slåss med polisen. Nä. Jag ska äta mig fet med Maja och Linnea.


Hallå där

Ohhhhllala det är redan helg. Känns bra må jag säga. Förutom att jag har ont i svanken och det finns en lite rolig historia bakom varför jag har det men de tänker jag inte berätta. Ikväll ska jag vara med folk och folk och fira Viktor, eller jag antar det(?). Det blir skoj skoj


Dom brukar kalla det kärlek, jag kallar det förälskelse bara för att det är ett längre och mer invecklat ord.

Tog beslutet att fara till stan i alla fall, bättre än att vara hemma och bara dö. Så tränade sen for jag till lägenheten, fick sällskap av 2 pojkar men bara en stannade för att spendera natten med mig. Kanske lika bra? Nä men simpen verkar ha somnat i alla fall, han ligger med headset och fick inte ens något tecken på att han hade tänkt sova, inte en puss eller ett godnatt. Men ah ok. Blev snörd i snön också av han, vi hade lite fajt men jag vann (som alltid). Slut babblat, nu ska jag också sova.


Söker dig, du som kommenterade *anonymt*

Halllååå du som skrev anonymt förra inlägget, berätta vem du är! Kanske saknar dig också och kanske vill träffa dig också. Men är som svårt att säga när jag inte vet vem du är...

Har ångest över hur jag ska göra. Ska jag stanna hemma eller ska jag fara och sova i stan och träna? Har sovmorgon till KLOCKAN 12.50 IMORGON, ibland älskar jag livet. Sen är det fredag imorgon också, blir att umgås med mitt kära bureå folk och för en gång skull så har vi planer. (vilket aldrig brukar hända, utan då hänger vi typ i garaget och dör). Sen på lördag ska jag umgås med två tard, käka middag och se bio. Alltså första helgen jag har något planerat, men vill hinna träffa Simon också. Få hoppas att han har tid någon gång när jag har det.

Vill stoppa in fingret i ögat och vispa runt i hjärnan. Nä skoja bara

Jag är så himla ensam. Har inga vänner i stan när inte min syster är hemma eller när jag inte är med Simon. Jag har tråkigt och ska snart träna, men kommer vara tok mycket folk och känner inte för att trängas så väntar ett tag till. MVH lonely girl 12 år.


Don't let me go

Här sitter jag och käkar en banan i väntan på att teorikursen ska börja. Kommer somna, tragiskt men sant... Sen ska jag träna sååå jag kommer inte hinna ta min kära pn så kommer nog sova gott inatt, dock ska jag sova i min systers lägenhet så lär ligga och fantisera om att 10 äckliga gubbar går runt huset och funderar hur dom ska mörda mig.


Pick me up

Sitter och gör ingenting, funderar på hur fan jag ska få ihop morgondagen men det löser sig nog. Kommer säkert ha jättemycket tid över hehe LoL brukar vara så. Men skola,teorikurs och träning står på schemat. Måste börja ta tag i min kropp igen, den har fått smaka alldeles för mycket mat under dom senaste veckorna. Dock så suger det att träna själv, ger alltid upp efter jag sprungit typ... Och Olivia kan inte och Rebban är inte hemma. Så ah, nä men hej du kan kalla mig Jenny-den-ensama-vargen-som-folk-bara-kastar-mat-på-som-hon-sen-äter-upp hehe kul liv.

Gult hår och snart 18år

Mitt hår vill inte samarbeta alls så jag lever med gult hår och lär få göra det ett tag. Har färgat och slingat det och nu känner jag att det kan behöva vila innan jag gör något. Nu sitter jag i alla fall och väntar på att Teorikursen ska börja. Ja nu är det min tur att ta det som kallas Körkort. Känns så konstigt att jag snart är 18år, känner mig som 15...


mina änglar

For och hälsade på David och Elin och mina två små gullefjun innan jag for hem. Myste lite med dom och bara uppskattar livet extra mycket. 
Men sen har jag suttit och läst en blogg som min kära vän Ian skriver. Han är klok och skriver så kloka saker att jag vill dela med mig av hans blogg. Www.allabordeveta.blogg.se det är något för alla som orkar sitta ner och verkligen läsa och tycka till. 

Livet känns rätt bra ändå

Rätt skönt att vara på skolan idag, måla om i klassrummet och sen käka från krysset (som skolan bjöd på). Sen fick vi sluta nu och får vara lediga imorgon istället. Klagar inte alls!


But dreams come slow and they go so fast

Igår åt jag mestadels av dagen. Först lunch och sen fika på waynes, sen gjorde min mamma lyxmiddag med förrätt och oxfilé till middag. Efter det kom rebban och vi käka massa gott framför Titanic. Drog ut och var med Fredrik och Lukas, sen blev jag skjutsad till stan eftersom min kära pojkvän bad mig. Eh ja, idag har jag... sovit. Nu ska jag se greys sen försöka sova igen eftersom imorgon börjar verkligheten om, skola. Dock ska vi bara måla om vårat klassrum imorgon så det känns rätt okej.

"Man väljer kärleken"

Sov med hjärtegullegullet naawiirieie nä men det var väl mysigt. Vakna vid halv 9, ligger lite halvdöd i sängen och ser greys. Men snart ni så ska jag iväg till staden för att fika med mina päron. Lika bra att göra något så jag håller mig vaken så det blir myspys.


Mat mat mat

På riktigt skulle jag nog kunna springa ner till Umeå bara för att få käka på donken. Är så himla sugen på fet mat att det inte är sant! Gaaaasshhh, ber till gudarna att jag kan övertala pappa...


Helg? Whaaat, helt glömt bort

Självklart hörde Simon mina rop på hjälp sist jag skrev, så han var en ängel och hämtade mig. Sen dess har jag umgåtts med han, skita mysiiigt. Min göllegris är han, nog för att han lät mig sitta på golvet igår ett tag innan vi skulle sova men annars så är han väl rätt söt. Att jag inte somna om när han for är väl typ ett mirakel. Så nu ska jag gå ner och äta nå mumsigt hihihyyyy


I just wanna hold you

Jag är hungrig som ett svin, måste göra mig något att äta innan jag slår någon hårt. (har ingen att slå, för jag är ensam och tråkig) Nä men jag  är hungrig bara. Hoppas det finns en billys eller något, sen har jag kvar cola sen ska jag gosa ner mig framför en bra film eller greys. Icket bestämt mig än. ÅHhåhååhhå vad jag är uttråkaaaaaad, kan någon rädda mig?

Mitt år på 10 minuter.

Nyårs vart helt klart väldigt lyckad! Förutom att det vart lite knas där i slutet, men det löste sig hyfsat snabbt. Igår mådde jag som jag mådde haha... men det var värt det helt klart.
Jaha, 2012 då. Vad säger vi om det? Jo vi säger att det var ett jävligt bra år alltså. Träffade världens finaste pojke och hittade min "Best friend for life". Finns inte mycket jag ångrar från det här året, klart jobbiga stunder har varit och hälsat på ett antal gånger men då finns det så mycket bra som väger mer. Något jag dock måste lära mig är att stå upp för mig själv, våga satsa mer och säga vad jag faktiskt känner och inte vänta tills det nästan är försent.
Nu ska ni dock få mitt år på 10min. Ler direkt jag ser den och ah, fan va underbart året har varit.

Lyckan att få veta att jag ännu en gång blivit faster!

Har just sett klart "Den tunna röda linjen", hur bra som helst var den!
Men nu är det så att min pappa kom just in i mitt rum och berättade JAG HAR BLIVIT FASTER ÄNNU EN GÅNG! En liten flicka blev det. Åh vad jag blev glad nuuu


RSS 2.0