Onsdag

Har myst med rebban ikväll. Nu har jag precis bosatt mig i lägenheten och ser filmen "Bully" och har sett ungefär 10min och gråter redan. Det är alltså en dokumentär och mobbning. Idiotiska människor det finns...
Aja ska fortsätta gråta vidare, sen blir det en tidig kväll för mig, är helt död och har jobb att sköta imorgon! Hoppas ni alla små hjärtegryn mår bra.


Älskade sommartider

Har hängt med ett härligt gäng både igår och idag. Igår blev det fiske sen myskväll hos micke och marre. Idag tog vi vara på vädret så kl 09.30 vaknade jag och simon och väckte dom andra för att steka och bada på vitberget stod på schemat. SKÖÖÖNT att värmen äntligen vågar visa sig.


Everything just hurts

Sätter ett leende på läpparna för att fylla ut den tomhet jag känner.


Panda da panda

Såg panda da panda på trästocks ikväll och ja vad ska man säga... dom gjorde mitt liv komplett. Oj vad jag älskar dom. Helt underbara. Nu ska jag snart till min man och vänta på att han kommer hem så får jag pussa på han. Imorgon är det fredag och är ledig i helgen så wiiiie. Underbart.


Onsdag

Blev en tripp på staden med min mor och syster och även en efterlängtad rebecca! Fick med mig massor med saker hem och är så glad och nöjd över allt! Sen ikväll har jag hängt med rebban och burefolket. Jag och R har även några hemliga planer för nästa år heheheh


Knallast är ballast

I fredags så hade jag sjukt kul men hade kunnat skippa dom sista drinkarna dock. Men överlevde och mådde bra, bara lite minnesluckor som gör att det känns jobbigt. Idag har det inte varit allt för kul, varit i fällfors och att vara den enda som är nykter är inte alls för kul. Inte när dom börjar bli drägliga eller skämmer ut sig. Då ville jag smita därifrån (vilket jag ofta gjorde hehe). Nu ska jag sova på soffan inatt också, hittade min madre i min säng. Tackar!


Snart helg!

Blev en tur på flotten med mina goa burepojkar, mysigt värre! Tryckt chips och dipp som en gud med min mor och nu har jag intagit sängläge för imorgon väntas jobb. Sen förfest och fira majsan med en härligt gäng sen vidare till byske där jag hoppas på bra drag!


Such a flirt

Blev en liten krogenrunda igår, dock en väldigt mild en. Så mår tiptop idag. Vaknade och sen drog vi oss ut och fiska lite utan något vidare resultat. Sen njöt jag av solen som äntligen vågade visa sig. Dock så fick simon för sig att snöra i mig i poolen. Annars har det inte hänt så mycket. Tryckt mat och tårta, busat med Selma och nu är jag helt död och skulle lätt kunna somna men det är för bra väder för att ligga inne så. Icket!


Onsdag

Idag har tankarna mest bara snurrat runt. Försökt förstå mig på något som känns omöjligt. Men, det ger sig med tiden. Det gör det alltid.
Har absolut ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Så det återstår att se. Tänker inte ligga hemma hela kvällen i alla fall


Man kan ju alltid hoppas


Alone

Haha egentligen helt värdelöst att jag är ledig. Har ändå ingen att vara med ikväll så skulle kunna gå och lägga mig nu och kliva upp imorgon. Hatar att ha tråkigt. Blir så ledsen och känner mig så ensam och uttråkad och nää... Måste skaffa mig riktiga vänner som vill vara med mig. Har badat i alla fall så luktar jordgubbe nu, det bästa som hänt idag. /ensam tjej


Söndag

Umgicks med simon och micke igår. Hängde på Olles sen for vi till bishop och hängde där. Dom drack, jag smuttade på ett glas vitt och en drink eftersom jag skulle upp och jobba idag. Dagen har varit kaos, hade galet mycket att göra och hann inte allt fast vi jobbade över 1h. Sista dagen imorgon sen är jag ledig ett par dagar, ojj så skönt och jag hoppas med djupet av mitt hjärta att det ska vara bra väder!


Inte riktigt vänner jag och min hjärna

Idag har varit en halv kass dag faktiskt, varit nära till gråt massvis med gånger och bara velat lägga mig ner och tycka synd om mig själv. Fast vet inte varför? För det var faktiskt kul att jobba idag, eller ja jo inget att klaga på i alla fall. Sen har jag umgåtts med grabbarna här i bureå som jag alltid har kul med. Men ändå så är det som att jag är kaos. Speciellt nu innan jag ska sova, då fladdrar tankarna runt som galna bin. Godnatt


Kärlek

Ni ska veta att den här mannen får mig lyckligast på denna jord. Så mycket kärlek men även min bästa vän. Lyckligt lottad är jag!


Onsdag

Har umgåtts med min man senaste dagarna, fiskat, bastat, badat och myst i massor. Idag har jag varit ute och gått cirkus 8km och nu är jag ensam och försöker hitta några vänner men alla ska upp och jobba. Tråkigt att vara ledig när ingen annan är det..


RSS 2.0