Ojjojjjj

Gårkvällen är svårslagen!! Hade så sjukt kul från start till slut att jag vet inte vad jag ska säga. Förfestade med Mathilda, Albin och en massa, haha hur det gick för oss att cykla ska vi inte berätta dock. Nä men på riktigt, fan va underbara personer. Sen på området tappade jag bort alla men då kom Felix och räddade mig. Blabla sen var vi på efterfesten på verandan (Ja tack kära älskling för att du fixade in oss). Tog kort med Magnus uggla. Stod och dansa med Panetoz. Vid 6 tiden kallade hemmet efter mig och simpen. Båda var så himla packade. Jag minns hur jag tänkte "vafan kan vi inte gå rakt för" för att vi vinglade över hela vägen. Somnade vid halv 9 imorse och båda var fortfarande fulla när vi vakna. Min hals är uppsvullen, eller i alla fall den dära fjongen som hänger i halsen. Den är lika stor som min tumme typ. Aja. PEAC


Mmmmmmm natttii

Ligger i bbys säng helt själv för han är och jobbar. Hör musiken från stads och vill också vara där just nu... Men imorgon och lördag är det min tur! Ska kika om det är nått bra på tv, käka lite chirre sen sova så jag är utvilad imorgon för kommer inte bli mycket sömn i helgen.


Jun. 27, 2013

Min kissemjau har börjat lösa mycket hår. Är som ändå lite mysigt när man har hår fulla byxorna men ändå inte för det är jobbigt. Febern har då sjunkit litegrann och har tagit en Alvedon så känner mig lite mer mänsklig nu. Ska ta adjö av min käraste idag som åker till USA i 2 veckor. Hur ska jag klara mig utan min bästa vän... *smiley med en tår i ögat*


Bajsdag

Vaknade helt genomblöt i svett. Allting snurrade och kände mig inte det minsta kry. Tog på mig morgonrocken, gick ner och provade feber. Självklart ska jag ha åkt på feber under stadsfesten. Men ska vila som ett as idag, som tur är skulle jag inte in ikväll. Sen vad som än händer så ska jag jobba imorgon och in på stadsfesten. Spelar ingen roll om jag har 40 graders feber.


Godnatt

Dag 1 av 4 avklarad, dock i nyktert tillstånd eftersom det väntas jobb imorgon. Så ska snöra mig i sängen direkt och sova.


Tisdag

Hängt på stranden (helt själv dock, så det sög), varit förbi bror min, käkat massor med glass, kollat när dom vindsurfat, hängt med härligt folk och badat. En helt okej dag skulle jag säga.
Men nu är jag själv och det känns jobbigare än vanligt. Vill inte vara själv alls...


.

Why lie when you know it's gonna hurt someone?


Det känns som hjärtat ska explodera

Har bosatt mig i soffan och ser på CSI, vilket är det sämsta beslutet jag kan ta när jag är själv och ska sova själv. Blir alltid så nojjig när jag sett sånt...


Måndag

Igår for jag simon micke och marre iväg och fiskade men blev inte någon större fångst. Idag har jag arbetat och usch så tung dagen har varit, har inte alls varit mycket att göra men var helt slut. Sen har jag flängt omkring och träffat massor med folk. Nu är jag home sweet home och Ove har något ryck och bara springer omkring. Hoppas det är bra väder imorgon för jag är ledig och skulle behöva få mig lite färg, less på att vara blek...


Midsommar

Ja jag ska säga er att det känns att jag tog ett eller två glas med alkohol igår. För jag har verkligen mått PISSSSS idag. Trodde ärligt att jag skulle spy och sen hade jag en bråkig pojkvän som skulle jävlas så började må ännu sämre när han var och hoppa på mig. Men jag hade kul igår! Började hos alle med massa fina människor sen for vi till byske där det inte alls var super kul men helt okej i alla fall. Sen for jag och bby hem och sussade.


Så livet ska vara

Jag och rebecca agerade chaufförer ikväll. Skrapade in lite cash och kan lägga mig med ett leende på läpparna. Så det är vad jag ska göra nu, tvätta bort mitt smink, bajsa, borsta tänderna, så igång en film och hoppa ner i min renbäddade säng.


Märker du hur fort allt går?

Jag och rebban tog vårat första dopp igår. Inte alls speciellt kallt vart som bara en chock. Sen for jag och va med sismon och sussa med han. Pussat lite på min prins idag också sen har jag varit ute och gått i 40min. Vilket behövdes. Har inte rört mig på fleera fleeerraaa veckor.


Världens bästa barnvakt,

Är barnvakt åt både Selma och Ove. Men nu sover båda så jag passar på att sitta ner. Har bytt min första blöja också. Japp simon, jag är redo för barn nu! (Ja jag skojar för er som inte förstod det).


Wake me up

Nyduschad, var tvungen att tvätta bort all fisk lukt. Men mysigt och trevligt hade vi det i alla fall. Dock var det bara simon som fick dom stora fiskarna som det var nå mat i. Nu har jag då bosatt mig i sängen med min kissekatt som bara springer runt och vägrar ligga stilla...


Kul

Lördag blev det fiske med simon och rebban. Igår hängde jag med burefolk. Nu hänger jag med Ove och ikväll verkar det bli fiske igen.


Idag är det lördag. Ta vara på livet!

Började kvällen med mina brudar, sen for vi vidare till en ja nja jo ah en okej förfest. Sen vidare idag till en fest som sög. Sen ännu mer vidare, sen ut sen ah nä runt hela staden vinglade jag runt på mina ben. Jag och Simon somnade inte förrän typ 6-7 något oooch vaknade halv 11 idag = lite sömn= trött Jenny och hungrig. Är barnvakt nu. Hon kommer bli alkoholförgiftad för det osar alko om mig. Hejdå!


Lovely

Hallooo mina vänner. Idag har jag ändå gjort mycket, jobbat 07.30-17.30, har skippar min pn (applåder), hängt med rebban, käkat glarre, diskat och har redan lagt mig i sängen! Kommer somna före 12 (hoppas jag) vilket inte har hänt på säker 2år. Ligger i bbys lägenhet och vill verkligen bara få pussa på han igen men imorgon då då DÅÅÅ ska jag ge han en riktig blötkyss för då kommer han hem.


Måndag

Ligger och myser med Ove innan jag drar till staden för att sova där och sen väntas det jobb imorgon igen. Känner hur jag väldigt gärna skulle vilja vara ledig heeeela sommaren. Men när jag får lön kommer jag inte ångra mig en sekund att jag jobbat.


Imorgon börjas det igen

Nu har jag och lilla Ove lagt oss i sängen. Imorgon väntas jobb och är tyvärr inte alls sugen på att jobba. Vill bara glida igenom hela sommaren men kriga! Behöver pengarna och trivs med personalen så det ska gå bra.


Stockholm.

Har haft det helt underbart här. Var sjukt nervös när jag skulle träffa Lisa. Men så fort vi hade kramat om varandra så försvann den nervositeten. Allting var som det alltid varit. Varit ute och fått känna på Stockholms uteliv. Även varit på grönan och bara myst med hennes familj. En helt perfekt helg vill säga.


Imorgon smäller det!

Gårkvällen hade kunnat vara roligare. Men förfestade med mina flickor, sen for vi runt, träffa folk blabla inte något speciellt. Sen for vi 4 förväntansfulla flickor hem till vesna och hade verkligen tänkt ha världens fetaste efterfest. Ingen kom. HAHA. Alla verkade vara helt döda ungefär... Men ah vi hade ändå kuligt.
Imorgon far jag till Stockholm. Är så taggaaadd att jag blir galen. Kommer vara så himla roligt att få träffa Lisa igen efter ja.. eh 2år? Mer? Ja jag vet inte, längesen var det.


En ny familjemedlem

Efter ett år av tjat om att få en katt så har jag äntligen en breve mig. Ove heter han. Min andra kärlek här i livet. (simon du går fortfarande före du kan vara helt lugn).


Tomorrow never dies

Ligger i min säng. Kände mig som små deppig. Lyssnade på väldigt ledsam musik. Men sen slog tanken mig. Vi ska hämta katten imorgon. Jag går ut skolan på Onsdag. Jag far till Stockholm på fredag. Sen ska jag se Håkan Hellström i sommar. Jag har världens bästa vän och älskar hennes familj som är som en extra familj till mig. (Ja jag älskar min familj också så klart). Har ingen anledning att ligga här och gråta. Har alldeles för mycket att le för. Sen nyss skrev Lisa och påminde mig ännu en gång om Stockholm åhhhåå, ah mitt liv är väldigt bra trotts lite små brister.


Måndag

Dagen började bajs. Vaknade av åskan just efter 6 och låg vaken där tills jag for till skolan. Tog ett bra tag innan jag vågade lämna sängen och min man. Men tillslut så. Sen efter det har dagen varit bra bra. Sett balen och alla var sjukt fina och längtar tills nästa år då jag ska gå. Ohhhhlalalalla.


Bröllop

Vaknade till att mamma kom med Selma (hon vet att jag vaknar då) så började göra mig klar sen for vi och såg bröllopet och... ah nä finns inte ord hur fint det var. Satt tårögd hela tiden och vissa stunder så rann tårarna längst mina kinder. Det var hur vackert som helst.
Kvällen har jag spenderat med rebban, inte gjort ett smack men haft trevligt ändå. Nu väntar jag på att min man ska sluta jobba sen ska jag sova så himla gott för är slutare än allt annat.


Jun. 01, 2013

Alla är på yran ikväll och jag ville verkligen verkligen dit! Men det kostar en förmögenhet och ska på bröllop imorgon så det blev inget ut av det... Hoppas alla som är där har jätttekuligt i alla fall.
Hängt med rebban ikväll, for förbi nå tards och hängde med dom. Hehe nä okej förlåt flickor, ni är fina. Vi pratade och myste.
Igår festade jag med olle simon och flixxen. Kuligt. Ja faktiskt,
Godnatt


RSS 2.0