Onsdag

Jahap min käraste sovkompis olivia har lämnat mig så inatt måste jag sova själv... Inte alls lika kul.
Har ingen skola imorgon, eller ja nä man gör som man vill men kände inte för det. Fredag vet jag inte än hur det blir med det där men lär vara ledig då också. Sen har jag bara 2 skoldagar kvar sen onsdag går jag på sommarlov. Fyfan så skönt. Åhåååååå sen far jag snart till Stockholm också. Känns ännu underbarare. Ja livet är som tiptop saknar bara min man som mest troligt kommer hem imorgon. Ja då finns det nog inget jag kan klaga på (förutom att jag är förkyld).


Lördag

Hängt med min saknade olivia ikväll, har inte alls gjort mycket utan mer bara tagit igen allt snack. Nu väntar jag på att simon ska sluta så jag kan pussa lite på han sen ska jag somna gott i hans famn.


www.jennyskojabloppis.blogg.se

Vart ganska många tröjor jag vill ha bort så därför gjorde jag en egen blogg till det. 
Www.jennyskojabloppis.blogg.se  . Hoppas ni hittar er något intressant! Nu drar då jag vidare ut igen och ska njuta av det underbara vädret!
 
 
 

Byxor/klänning-bloppis (tröjor kommer i ett annat inlägg senare)

 Min underbara skolavslutningsklänning från Stylebystars. Använd en gång och är så himla fin.
stl S. 200kr
3/4 baggy jeans. stl 32. 70kr

Svart kjol. stl 34. 50kr
 
Gröna och jävligt sköna shorts.
stl S. 50kr
 
Mjukisbyxor stl 158. 50kr
 
3/4 byxor från Monki stl XS. 70kr
 
Säljer dessa saker på grund av att jag aldrig använder det eller att det är för stort för mig. Inget fel på dom eller något sånt. Är ni intresserad av något så skriv ett mail till [email protected] (ifall ni inte känner mig så ni har mitt nummer eller kan skriva på facebook). 

Bort med det gamla

Legat i solen i hopp om att bli brun men det går segt...
I alla fall så håller jag på att rensa garderoben så kommer en bloppis inom kort!


spread my wings

Vaknade breve min gullegris som skjutsade mig till praktiken Så nu är sista praktikdagen avklarad! Skönt med långhelg ska jag säga er. Sen chillade jag runt med min kvinna. For hem, tjattrade lite med mamsen sen for jag ut och var med Jocke ett tag. Nu är jag hemma, trött och väldigt sugen på att gosa ner mig i sängen och bara sova och vakna utan väckare. 

Run back to your arms, like always

Idag har jag en träningsdag, tränat 2h. Så nu ska jag hem och käka nått sen ska ja ut och gå. Gäller att passa på när jag är taggad. Ska gulla med mamma om nya träningsbyxor också. Måste bara hitta några jag vill ha.


Livets goa tider

Hade hur kuligt som helst på förfesten i fredags (ja det blev så att jag drack, oväntat? Nej) sen fick jag jätteont i huvudet så bytte ut alkoholen till vatten. Sen drog vi ut, sisådär skulle jag säga. Sen sussade jag med min man. Blev väckt klockan 9 och gick ut och stekte i solen. Blablabla lördags blev det också fest, blev något fullare men det gjorde inget för alla var det. Men hade jävligt kul, av det jag vet. Det kändes igår för både mig och simpen. Så igår rörde vi inte oss många steg. Men brände mig i ansiktet gjorde jag i alla fall.
Jaha hur fulla var ni i helgen? Låt mig höra


Älskar livet

Har bara tagit det lurre nu på dagen. Stekt i solen och fikat hos min broder. Ska ta och börja göra mig klar för kvällen då jag och massa gott folk ska fira käraste Albin som fyller år imorgon. Är fortfarande kluven om jag ska dricka eller inte så det återstå att se. Men kul ska jag då ha i alla fall!


May. 17, 2013

Hängt med rebecca ikväll, klappat lite häst, burit pellets (dagens träning), chillat runt i bureå, käkat glass och umgåtts med vackert folk. Sen nu ikväll så kände jag att jag var för pigg för att lägga mig att sova så har suttit och pratat med en finfin vän i ungefär 2h. Nu har jag dock intagit sängläge och Simon är inte här. Känns så konstigt att inte ha min gullegris att pussa godnatt...


Underbara torsdag

Idag är en bra dag, vaknade upp brevid världens bästa sen for jag till praktiken, fick sluta tidigare och fick även helg. Det kunde inte bli mer uppskattande än så eftersom vädret är helt underbart och ska även vara det imorgon.


May. 14, 2013

Har som inget kul att dela med mig av, eller ja jag har fått träffa oskar som har kommit hem wiiiieee! Annars har jag hängt med simon och även rebecca dom senaste dagarna. Så att så mycket mer än så får ni inte veta tyvärr


Lördag

Jag är inte allt för duktig på att uppdatera märker jag. Men i onsdags hängde jag och bby på bishops och drack lite smått. Torsdags hängde vi med rebban och igår blev det fest. Eller ja "fest". Hände ingenting utan vi satt i lägenheten och drack. När jag kom hem idag så möttes jag av ett paket, mina grejer från VS har kommit och mumma så gott allting luktade och jag blir så himla glaaad. Nu ska jag vidare till broder sen har jag ingen aning vad jag ska göra. Hoppas Simon vill umgås med mig när han slutar hhjiiiii


så som så många gånger förr

Ops råkade just klicka hem 1 parfym och 1 body lotion från VS, sicken jobbig stund detta blev...
Nä men inte alls, längtar som tusen på att de ska hamna i min postlåda och hoppas med alla fingrar och tår att de luktar gott! (Se det som en present till dig också mamma innan du skäller ut mig)
Annars har det inte hänt så mycket, for förbi david och elin och myste med lilltjorven lite. Hade även fått en räkning men den lämnar jag vidare till pappa hehehööö (bortskämda lilla snorunge). Snart ska jag glida vidare mot stadens gator med bilen som vann Huttrarnas-huttrare igår. GRattis min käraste! 
Hejdå
Saknar er nästan. Världens bästa föräldrar. 

Tisdag

Har inte alls hänt så mycket sen jag skrev sist. Hängt med Simon sen igår började jag min praktik på Kitchen och trivs riktigt bra! Grymt härlig personal och får göra saker hela tiden så japp jag klagar inte alls. Förutom att fötterna är helt döda när man slutar... Dom ska även lära mig att dricka kaffe så det kan bli intressant haha.


Lördag

Hängde med rebecca och olivia igår och körde runt i stan och lite sånt där. Idag sov jag och min man väldigt länge ska jag säga, sen har vi inte gjort så mycket. Njutit av varandras sällskap tills han lämnade mig igen för att fara och jobba.
Ikväll ska jag vara med kvinnan igen och ingen aning vad vi ska hitta på.


hjälp sökes

Gör inte allt för mycket, hade tänkt gå ut och kratta gården eftersom mina föräldrar gav mig det uppdraget men det regnar så attans vilken osis... Sitter och kikar runt på internet efter ett par träningsshorts men hittar ungerfär naaadaaaaa, någon som vet vart jag kan hitta ett par tajta shorts? 

Kärlek

Idag fyller min underbara mamma år och hon och pappa tog friheten och åkte utomlands. Men jag hoppas hon får en toppen dag och att dom får en underbar resa bara för att dom förtjänar det för dom är världens bästa föräldrar.
Och igår blev jag även ett körkort rikare och det känns så underbart bra! Sen har jag världens bästa vän och pojkvän. Jag har ett bra liv och skickar pussar till alla som läser det här för att jag är en sån himla generös och snäll människa.


May. 01, 2013

Gårkvällen var väl helt okej, var i alla fall med mina två gullegrisar och massa andra. Lite halv sne mot slutet lyckades jag bli men slutade ändå bra så ska inte alls klaga. Somna med finaste och jag ligger vaken nu medans bby försöker somna om igen. Lär bli en väldigt lugn kväll om jag känner mig själv rätt.


RSS 2.0