Ett nytt liv

Hemma efter en myskväll med ett annat gäng härliga flickor. Käkat middag och sett film. 
Just nu skriver jag i min anteckningsbok som jag kom ihåg att ta och dricker en kopp te. Nostalgi kan jag kalla det faktiskt. Och så sprang denna fredag bort

Och så äntligen var jag hemma. Har varit förbi min mor och far i bure och myst med dom. Tror dom blev lika paff som mig att jag satt med dom så pass länge och plus att det är fredag. Ja jag kanske också växer upp någon gång trotts allt. Sen var jag förbi sjöbotten och myste med tre små flickor. Faktiskt en helt underbar fredag och känns skönt att vara nykter. Väntar på min man sen ska jag sova så jag vet inte vad jag ska säga, är så otroligt trött. 


Snart så är den riktiga kylan här

Jag tog vinterjackan idag. Hemskt men sant, jag höll på frysa ihjäl ändå när jag cyklade till skolan. Vill inte ha vinter! Förstår inte hur jag kan ha överlevt alla vintrar när jag fryser redan nu... men så tänker jag varje år. 


Sömnlösa nätter

Stunder som dessa hatar jag att jag lämnat mitt anteckningsblock i bureå. När allt man vill är att skriva ner alla sina känslor och allt som bara känns bajsit. Det är en lättnad att göra det. Så nu får jag leva på anteckningar på telefonen men det är inte alls samma sak. 
Mamma, påminn mig att jag ska ta med mig det. 

Tisdag

En kanon dag fast jag inte har gjort nått alls haha. Älskar dagar när allting bara är bra och man bara mår. Skola i vanlig ordning, var och prata om jobb vilket lät lovande, sen nu ikväll har vi myst med blåbärspaj och chips med dipp. Så nu ska jag hoppa in i duschen, läsa min bok sen pussa min kärlek godnatt. Imorgon väntas en ny dag.


Måndag

Helgen var kanon. I fredags var det party för Melinda som fyllt år sen blev det utgång. Lördagen myste jag med Fanny och sanna och bara slappade hela kvällen. 
Ny vecka, nya tag! Har varit ute och gått ikväll, precis kvällsfikat så ska snöra mig i duschen sen lägga mig och sussa. söker mer än vad jag kan begära

Senaste dagarna har vi haft besök av min kära familj så jag fick chansen att pussa på mina små gullegryn, har lyckats ta mig till gymmet och körde yoga så  nu gäller det bara att jag får igång träningen på riktigt, måste hitta någon att träna med för då är allting så mycket roligare, Vesna? vill du förbarma dig över mig kanske? Sen idag har min klass haft vinprovning, kändes halvkonstigt att komma från en lektion halv lullig. Nu funderar jag dock på att lägga mig i badet, ha lugn musik, tända ljus och läsa min bok. Är i en hemsk period just nu (nej jag menar inte lingonveckan) utan jag har hamnat i den så kallade höstdeppen tror jag. Finns inga många leenden på mina läppar per dag. SKulle helst vilja ligga inne och bli ompysslad med en massa kärlek men icket. 
"Min själ blir omgjord till rinnande vatten när folk minst anar.
Något som vill ur min kropp. Som ett virus.
Snart är jag frisk."
 

Måndag

Nyduschad och fräsch. Ligger och lyssna på simon som nynnar på "we are the world" medans han duschar. Ligger och småler, han är rätt gullig. 

Lördag

Har haft super mysigt hos micke och marre ikväll. Varit med dom, jennifer och emma och spelat spel, skrattat och bara njutit av varandras sällskap. Nu väntar jag på att min man ska komma hem från jobbet. 

Ännu en gång.

Jag har hamnat där igen. Som så många gånger förut. Vet varken ut eller in. Något som är fel men jag vet inte vad eller så är jag för rädd för att erkänna för mig själv. 

Godnatt.
"Femtio nyanser av honom"

Hatar när man har rakat benen sen när man ska smörja in dom efter och så känner man att man missat en fläck. Värsta som finns. För då är man för lat för att raka bort det. Så ja. Nu ska jag sova, eller ska läsa först sen pussa på min man sen sova.


Lördag

Var tänkt att jag Mathilda och rebecca skulle ha myskväll igår. Så blev det inte. Simon kom hem och en massa goa människor kom och kikade förbi, så ja vi hade trevligt helt enkelt.
Ikväll ska vi bjuda våra päron på middag, eller ja det är simon som bjuder eftersom det är han som lagar maten men jag tar ändå åt mig äran. Sen vet jag inte vad som händer riktigt, det återstår att se.


Torsdag

Igår var min kära klass i åbyn och gjorde en massa skoj. Vi fick bland annat testa springa i en sån där stor boll vilket var sjuukt kul! Sen ikväll har jag myst med mina mysungar Linnea och Maja, tagit igen lite missad tid och så där.
Nu ska jag sova själv i lägenheten för första gången eftersom min sambo är i Gällivare och jobbar och kommer inte hem förrän söndag... Men ska försöka överleva i alla fall.


Första dagen

Första kvällen i vårat nya hem. Första kvällen som sambos. Ja vi båda trivs. Har fått ordning på det mesta, är mest bara en massa små tjafs kvar men det kommer med tiden.


Blivande sambo

Idag har vi städat som några tok (mest jag för simon jobbade under den jobbigaste delen). För att imorgon så flyttar vi och blir sambos. Det känns ganska sjukt. Jenny Maria Nyström, 18 år, ja hon ska flytta hemifrån. Jag har ett annat ställe för att kalla hem nu. Och att kalla mig själv för sambo, ja det får mig att le. Så mycket kärlek till min man.


RSS 2.0