Valborgs

Idag är det Valborgs och min kära vän Fanny fyller år. Så ett mega grattis till den tjejen! Sen hoppas jag att alla där ute får en underbar kväll. För det kommer jag ha. Vi ska vara i freddes stuga, äta och dricka gott med nära och kära. Lovleeyyy sen kommer snart min man hem också iiihhh så underbart livet känns



söndag

I fredags hängde jag med rebban och gjorde väldigt lite, körde brumbrum till piteå och tillbaka. 
Igår så spelade vi tennis och OJ så dålig jag är, det är faktiskt hemskt haha... men kul var det! Sen hängde vi bara hela kvällen tills det var min tur att hämta upp min käraste syster i stan. Babbelkvinnan själv. Dock tror jag vi är ganska EXAKT likadana i fyllan. Babblar nonstop och spelar ingen roll om ingen svarar. Nog om det, hon mår skit idag och jag mår underbart. 
 

Babbel

For iväg till piteå över dagen med Fanny och olle. Gjorde inte alls så mycket men jag hade en väldigt trevlig stund med mina kvigor. Sen har jag hållt mig hemma, har varit så slut och tankarna springer sitt egna lopp och jag hänger inte alls riktigt med. Men imorgon är det freeedaaag. Najjan. Ska vara så nykter att det ska lukta nykterhet om mig.

tisdag

Vill tatuera mig nu nu nuuuu! Vet vad jag vill göra, så det är bara pengar som fattas.
Massor med pengar. Har 3 tatueringar på g. Dock bara två stycker jag är säker på. Den tredje får vänta ett tag till tills jag vet till 100% att jag vill ha den. GASH SÅ SUGEN JAG ÄR. Vill fylla hela min kropp med bläck hiih.
I alla fall så ska jag sova hos min saknade fina olivia ikväll, sen imorgon har jag skola. Vad hände där? Har inte varit i skolan sen i början på Januari. 
asdf | via tumblr

Måndag

Såg hockeyn med ett härligt gäng. Självklart vann vi, var inte direkt oväntat. Hade tänkt fara till stan och fira men tyvärr blev det inte så. Istället for vi och grillade och kollade på den stjärnklara himlen. Just nu: Nerbäddad i sängen framför hart of dixie med luktljus i hopp om att jag kanske får somna i vettig tid. 

Söndag

Vi har spelar basket och ritz. Det var så himla roligt och alla blev som när man gick på lågstadiet. Åh en sån underbar nostalgi känsla. Sen chillar vi framför lite tv. Sen när jag kom hem hade bagge fortfarande inte kommit in, väcker mamma och pappa och hittar han i ett höögt träd. Han har alltså suttit där i 6h sen nu alldeles nyss kom han ner efter våra försök med stege och lockningar. 
Nu ligger han helt däckad på mitt bröst. Min käraste ägodel. 



Sömnlösa nätter = usch fy blä

Åh ska aldrig mera vara bakis. Älskar mat och kan inte äta när jag är bakis. Så idag har jag ätit kan jag lova. Mat är mitt liv! Sen har jag chillat runt och njutit av att må bra. Vart barnvakt sen hamnade jag hos lukas och oskar framför en bra? dålig? en väldigt konstig film som varken va bra eller dålig. Alla blev trötta så då for vi hem. Nu ligger jag här i min säng, funderar och tänker så hjärnan knakar. Pigg är jag också. Ack, denna natt kommer bli lång...



Lördag

Oj vad min lever har fått jobbat i Umeå. Men kul hade vi! Och är så himla happy på mig själv att jag stod emot väldigt mycket alkohol igår för hade fan inte pallat vara bakis en dag till. Frågan är hur jag ska palla studentveckan dock... 
Ikväll blir det lugna puckar kan jag lova och det känns underbart. 



Blubbfisk

Idag har en del av familjen varit iväg på picknick. Kastat pinnar och ätit silltårta. Äkta kärlek<3<3 till tårtan alltså. 
Sen har jag hängt med rebban och chillat SOM DESSUTOM TOG KÖRKORTET IDAG. Fyfan va hon är bra. Tänkte hon uppdaterar ju ingen att hon varken fyllt år eller tagit körkortet så jag måste ju göra det så folk får veta hur bra hon är! 
Annars så... ingenting. Ska sova och tagga upp för imorgon för då gliiiider jag och ett gäng bruttor till Umeå. Kan inte bli annat än bra! 



????? okej

????

tisdag

Justja. Glömde berätta att jag var och spelade in en film igår, JA JAG FICK ROLLEN!!! fan va bra jag är. Så inom kort kommer den att komma ut så då kan jag ge er lite mer info angående den. Men tills dess får ni sitta där på andra sidan skärmen och vara nyfikna hehe.
Sen så har min telefon bestämt sig för att leva ett eget liv. Så det är inte alltid den fungerar. Men skulle behöva lite sponsor till en ny. Saknar cirka 2500kr. hehehhhhhh
 

Blabla

Ja min bff har äntligen fyllt 18år! Dock var jag mer taggad än hon själv men hihi hon kommer snart inse hur skönt det är. Sen är hon världens bästa och jag hålla fingrar och tår för henne imorgon (tisdag)!! 
Annars så... Kan inte sova, saknar simon så det är hemskt. Lyssnar på musik och fäller några tårar. Försöker hålla ihop mig själv den här sista tiden men det är tungt. 


Lördag

Haft kvalitetstid med Mathilda. Hängt med rebecca och ikväll blir det lite bravader för Jensan och burefolket. 
Min käraste lisa är i skellefteå också så förhoppningsvis kommer hon ikväll eller så får jag träffa henne imorgon. Underbar start på detta lov!



Onsdag

Aha jaha vad säg ni då. Rullar livet på? Ja samma här. Gör min sista praktikdag på Victoria imorgon sen har Jensan påsklov. Är fortfarande oklart om vad som händer, Umeå eller ammarnäs??? Skulle helst vilja fara till min karl men icket. 
Ah justja, sånt här ska man säga, var på stan med min kära mor så hon fick bränna nå pengar. Hon har tjatat länge på det (faktiskt är det sant med en hand på hjärtat). Så att, ett par jeans, bikini och smått och gott fick jag med mig hem. Nöjd jaaarråå. 
Nä godnatt



Remember to love yourself

Ojoj, det har ekat tomt här i 2veckors tid nu hehe. Sorry guys. Har i alla fall inte hänt så mycket, praktiserat på hotell Victoria och trivs sjukt bra! Legat sjuk, sjuk och lite till sjuk. Umgåtts med nära och kära. Tagit tag i mig själv och börjat inse vad som är värt att lägga energi på och börjat beta av det som ger mig dålig energi. Ah jag har nog blivit en bättre människa dom här veckorna! 



RSS 2.0