19augusti

Helgen var, ja helt underbar. Träffade min älskade klass i fredags, åt god mat och gjorde det vi är bäst på, leka. Fyfan va kul det var och ett stort eloge till Fanny och hennes madre som fixat allt.  Hade så himla roligt! Sen i lördags skulle jag ha jobbat min sista dag på Schtaan men tog på mig jobb igår också, var lite halv tungt då jag valde att dricka i lördags. MEN nu till det bästa, idag köpte jag och simpen en ny säng. Är redan kär i den. Dock så består våran lägenhet bara av säng nu men jag klagar inte:'))) 11augusti

I helgen blev det fest både fredag och lördag, båda väldigt spontant. Sen igår så var jag och simon på parmiddag hos Alle och Caisa med dom, micke och marre. Vilket var sjukt mysigt och HUUUUUR gott som helst, köttet var fan helt lovely. 
Sen idag när jag kom hem från jobbet, klev in i lägenheten och då jag ser att min kära man plockat bort och dammsugat. Så nu kan jag äntligen andas och gå runt här utan att hoppa över grejer. 
 

Sjunde augusti

Alltså det är rätt sjukt, man tänker att det aldrig kommer hända en själv men nu har det hänt. Vi har haft inbrott i våran stuga då dom rensade allt i princip. Sjukt hemskt att någon helt okänd gått runt där inne och snokat omkring. Och jävligt tragiskt för min far då det mest var "hans" grejer som försvann så som röjsåg, åkgräsklippare osv... listan är lång. 
Annars så händer det väldigt lite spännande, jobbar bara denna och nästa vecka sedan har jag min lilla minisemester och oj vad skönt det ska bli<3<3 RSS 2.0