I'm alive

Ja mina kära vänner där hemma i Sverige. Jag lever och mår bra. Lite små bränd men det är sånt man får ta när vi har +30 grader varje dag. Detta blir min näst sista natt här i Uganda för på torsdagkväll lämnar vi hotellet och åker mot Sverige. Är hemma på fredag kl 22.20 i mitt kära skellefteå. Oj vad jag saknar alla människor och luften där hemma, det är mycket jag ska hinna med innan jag rör mig vidare till Hemavan.  Skriver och berättar mer när jag kommer hem, ni kommer självklart få se en massa bilder också. Tänkte bara uppdatera alla om att jag faktiskt är vid liv än. längtan är för stor

Har umgåtts med majsan och linnea ikväll och sagt adjö till dom. Nu är det nära alltså, min näst sista natt här i Sverige. Sen glider jag till Afrika. Kan inte fatta det riktigt, är så överväntad på hur det kommer att se och vara där nere. Men just nu i detta ögonblick så saknar jag simon mer än allt. Lyssnar på massor av låtar som påminner mig om honom och som får mig att tänka på honom. Kommer vara tungt som fan att vara utan han i 4veckor ungefär.
Åh min lilla gullegris, varför flyttade du ifrån mig. Vill vakna upp till detta, kika på dig innan du vaknar, pussa dig i pannan och krypa tätt intill dig så du håller om mig. Ja det hade varit underbart just nu. 
Min kärlek

En underbar lördag

Vilken underbar dag det har varit. Jokkmokks marknaden och sedan till Jukkasjärvi och såg ishotellet. Det är så sjukt mäktigt att man inte fattar det fast man är där. Men ojjj så skön min säng är just nu, sov alltså knappt 1h inatt och har sovit sammanlagt 1-2h på bussen. Kan säga att jag kommer sova gott inatt och länge ska jag sova också. 


Komsi komsi John

Kan inte alls sova och jag ska upp om 2h... Men tur jag inte har några problem att sova på bussar så, far ju nämligen till jokkasjärvi med klassen+resenärer. Blir kul kul men nu vill jag helst bara somna, ska börja locka på John blund så han hittar hit. 19 jordsnurr

Jaha ja då var min första dag som 19år avklarad. Vaknade upp breve simon och pussade han hejdå. Lunchade och shoppade med olle. Gjorde tårta som jag bjöd mina burepojkar på. Sett greys. Ja lite så har min dag sett ut. Helt okej vill säga, det enda negativa är att simon for. Kommer inte få träffa han på 3-4veckor och det känns riktigt tungt men jag hoppas att tiden går fort när jag är i Afrika(åker på tisdag!!!!). Eftersom jag är där 18dagar. Usch vad jag längtar till värmen och har faktiskt tänkt försöka bli brun också. 
Hihi jag och mamsen dekorerade tårtan tillsammans. Är väldigt stolt över den:')Som jag längtat efter denna dag

Ledig idag så for till stan och gjorde lite ärenden sen for jag och körde kondition i 40min. Idag kommer även min älskade pojkvän hem, vankas middag och bio så ska ta och göra mig klar. 

Att bli tagen för givet suger

Har varit med min bf ikväll och bara myst. Sen nu har jag sett Frost och som dom flesta så älskar jag den. Dock så har jag varit väldigt nere hela dagen så lyssnar på musik och pratar med min katt om mina problem. Tur han är gosig just nu. RSS 2.0