Onsdag

Idag har jag tagit det väldigt lugnt. Har sett två barnfilmer och är nu inne på min tredje hihi. Älskar barnfilmer<3 
Längtar dock till helgen, familjemys och party med min pingla. Så bra som det bara kan bli. Låt dessa 3 arbetsdagar som är kvar gå snabbt. well hello there

Hallåj gott folk. Har inte så mycket att säga. Jobbar och jobbar vecka ut och in. Ungefär. Men i helgen var jag i alla fall i hemavan med ett gäng. Var hur skönt och mysigt som helst att bara få komma bort och inte behöva känna några måsten eller krav. Bara vara och ta minut för minut. Pojkarna var och fiskade nätterna medans jag och Jennifer pratade mellan himmel och jord och myste på. Love it. 
Och gud så skönt att det har börjat bli svalare på kvällarna så man kan sova utan att bokstavligen svettas bort. Men samtidigt så vill man ju ha varmt på natten om man ska vara ute och göra gatorna osäkra... Jobbigt det där, men inatt är jag glad att kylan kikat förbi.
Godnatt my lovely läsare. Hope you had a nice day :-)
 

20juli

Hade grymt kul igår i byske! Mer än så behöver jag inte säga faktiskt. Käkade pizza och förkröka med cicci, sen for vi vidare och förkröka och sen *trumslag* BYSKEE. Trotts att musiken inte var topp så hade jag hur trevligt som helst. Love love till denna kväll! 
Och idag for jag och simon till stugan och hängde med min släkt. Badade, åt gudomligt god mat och minglade runt. Sen som toppen över i:et så kom linnea hit och tvär snacka lite. 
Perfekt avslut på denna helg! 

fredag? typ mer söndag va

Hmm... det är fredag va? Känns inte som det och jag gör inget som jag normalt skulle ha gjort på en fredag. Sitter i lägenheten, själv, äter jordgubbar med grädde och dricker saft. Ja där har ni min kväll, sjukt tråkigt men alla mina vänner lyckas vara upptagna. Så jag ska sitta här, fastklistrad framför tvn. MEn IMORGON då är det andra bullar ska jag säga er, då blir det jobb sen fort hem och göra mig klar, vidare till cicci och hjälpa henne med klädval sen kommer boysen och ett och annat alkoholhatligt glas ska slinka ner i magen sedan glider vi vidare till byske! Kalas taggad, men ska försöka att bete mig jämfört med förra året.
Adjö
 

sjuttonde Juli

Oj vad jag måste ha nya kläder. Ni är välkomna att skänka kläder/pengar åt mig. Eller i alla fall tipsa om vart jag kan hitta ett par snygga shorts som sitter bra?!!?! Har inga shorts som sitter som dom ska och lyckas inte hitta några heller...
Annars så rullar livet på som vanligt, har jobbat som vanligt och sen städat så nu hoppas jag att min kära man ska bli glad när han kommer hem från sin fisketur. Sen hoppas jag att han inte blir allt för sen, vill mysa framför tvn, dricka te och äta kvällsfika med honom. 
Mannen i mitt liv♥
 
 
 

fjortonde juli

Mår illa som ett svin. Har mått illa hela dagen och det verkar inte alls bli bättre. Det krampar och känner mig kräksjuk. Inte alls nästan kul... Men annars då, det var ju trästocks i helgen och jag var bara där i lördags. Förfestade med mina boys sen for vi förbi trästocks men det var väldigt konstigt folk så vi drog på olles istället. Hade sjukt kul från början till slut! 
 

tioende juli

Alltså. Igår på olles var det en kille som sa att han var politisk insatt och höll på Svenskarnas Parti. Åt helvete med han. Höll på kokas inombords när jag hörde det och jag önskar att jag kunde misshandla han så hårt psykiskt så han låg ner på backen och grät. För det är precis vad han gör när han håller på detta parti. Även om han inte använder fysisk våld (som dom flesta av dom här gör, men man ska inte dra alla över en kant) så håller dom på med psykisk våld. 
FÖRSTÅR INTE HUR MAN KAN VARA SÅ KORKAD ATT MAN DÖMER NÅGON UTIFRÅN VART MAN KOMMER IFRÅN NÄR MAN INTE ENS KAN BESTÄMMA DET SJÄLV??? Det är mer okej att klanka ner på någon som håller på SvP eller SD EFTERSOM DOM VALT DET SJÄLV.
Förlåt men, IDIOTER hela bunten.
Detta är alltså vad dom röstar på. Lyssna, man skäms över att det finns sånt här folk runt om än. Sen att han inte ens kan något om sitt eget parti, allt han vet är att han vill ha ut alla "icke-svenskar". xDDD

Nionde juli

Det är knappt en kotte på stan idag. Men jag förstår dom, hade inte heller valt att gå på stan i denna värme. 
Igår jobbade jag som vanligt, hängde med olle ett tag, for och åt räkmacka med maja och linnea sen hängde jag med boysen som spelade volleyboll.
Älskar sommarkvällar. Älskar att det är ljust hela nätterna, att det är varmt och ja, älskar sommaren. Äkta hat till mardrömmar

Hann alltså sova 30min innan jag vaknade av panik. Vaknade av att jag kasta iväg kudden av ilska och sorg. Hatar mardrömmar. Speciellt sånna som den här sorten, när man vaknar och måste tänka efter så det inte är sant. Nu vill jag egentligen inte somna om men är så himla trött att mina ögon närsomhelst faller. 

RSS 2.0