Tisdag

Jalla jalla boys and girls.
Har umgåtts med min kära mor idag efter jobbet. Vi handlade lite nödvändigheter till läggan sen käkade vi middag tillsammans. Göttans och väldigt trevligt var det. Är dock svajna trött så håller på somna men ska snart iväg på bio så håll dig vaken jenkan.

Stop bullying!!

Ser Bully och gråter redan efter 10min. Precis som alla andra gånger jag ser den här filmen. Man kippar efter luft för man gråter så mycket. Den är så hemsk och stark. Alla ungdomar/barn borde se den, dom borde visa den i skolan. Så kanske mänskligheten blir lite bättre. 


Midsommar

Hello sunshines, jag är bakis idag. Eller mår hyfsat men skulle vilja sova hela dagen. Hade väl kul igår, älskade förfesten där vi spelade spel och bara myste på. Sen blev jag, min man, jennifer och micke lite för partysugna så vi for iväg och flängde mellan ställen. Jag kände inte allt för mycket folk men jo jag hade kul. 

Nittonde juni

Sitter på bussen påväg till lägenheten. Älskar att åka buss och lyssna på musik, speciellt att lyssna på Håkan. Håkan kan man lyssna på i alla tillfällen, glad, ledsen, arg, ja när som helst. Äkta kärlek. Speciellt hans livelåtar. Så tror jag ska slå igång han när jag kommer fram och städa lägenheten så jag slipper känna så jävulst mycket ångest varje gång jag går in där. Sen är jag så himla taggad på imorgon, karlarna ska laga mat och jag och marre ska njuta av den goda maten sen ska vi bara mysa hela kvällen i jacuzzin osv... Hur mysigt??

Onsdag

Denna dag har jag varit med om bland det äckligaste i mitt liv. For till jobbet imorse, var helt borta i skallen, fattade ingenting och när jag var på jobbet minns jag inte ens att jag hade gått dit ungefär. Sen gick marre på lunch och jag var så himla yr, ni vet när man är full och ska lägga sig och sova men det går inte för hela världen snurrar(?) en sån yrsel hade jag. Var jätteobehagligt. Så jag fick lov att åka hem. Japp, febern hade slagit till. Måste vara något himla konstigt med denna virus som besöker min kropp för det här har jag aldrig känt tidigare. Men till midsommar har jag tänkt vara frisk i alla fall, finns inga andra alternativ. Tisdag

Fått klagomål av en viss Maria att det är väldigt dött på den här hemsidan. Men har väldigt lite att uppdatera er om. Jobbar på, hängde med Fanny och linnea ikväll, snacka om allt och inget. Håller tummarna för att vädret ska vända så det är bra väder på fredag och heeela helgen. 

Tionde juni

Det är så mycket lättare att kliva upp på morgonen för att gå till ett jobb man trivs med än misstrivs med. Är så himla glad att jag fick jobb på schtaan i ram, och att jag dessutom får jobba med marre och emma dagarna ut och in gör bara saken ännu bättre. Lovely! Annars händer väldigt lite i mitt liv faktiskt. Men jag lever och mår bra. Saknar vissa personer lite för mycket för mitt eget bästa (LINNEA, MAJA, MATTISK!!!) hör av er, tack på förhand. 

Studentveckan

Jaha då kanske det var dags att uppdatera er om mitt liv. Hade världens bästa studentvecka/student. Ni som inte har tagit studenten, ni fattar inte vilken underbar känsla man har när man åker på skrindan. Det är en obeskrivlig känsla. Man är bokstavligen full på livet. Helt magiskt. Sen middag men min familj, simons familj och min bästa vän. Sjukt mysigt och super fina presenter! Kvällen var bara klockren rakt igenom. Förfest, verandan, Olles, efterfest sen somna jag breve min kärlek. 
Ingenting hade kunnat gått bättre, jag älskar allt och alla som gjorde min student till det bästa! 
Är nu påväg hem för att träffa min släkt. Sen imorgon börjar allvaret. Då börjar jag jobba och det känns också helt underbart. Har så mycket kärlek att sprida till alla hihi. Studenten

Min vecka i värmen med min kärlek och hans familj var helt underbar. Vi hade inte toptop väder men resan bjöd på mycket skratt och god mat. 
Annars så rullar livet på, studentveckan och studentbingon är igång, fattar inte att jag tar studenten på torsdag. Helt sjukt

RSS 2.0