hejdå i förväg

miihihihiihihi jag far imorgon
känns helt underbart
sen direkt jag kommer hem börjar studentveckan
mihihihihi 
hoppas ni får bajsväder här hemma
 

Torsdag

Började dagen med att servera min man frukost på sängen. Sedan for vi runt och gjorde lite ärenden i stan. Efter det träffade jag mina goa tjejer hos julia, fikade och snackade lite student. Imorgon är det bara 1vecka kvar innan jag lämnar Sverige, det känns helt underbart! Annars så rullar livet på som vanligt, har ingen skolstress som alla andra treor verkar ha. Lider med er... 



Kärleksfull måndag

Livet rullar på. Kört paintball med klassen idag, så himla roligt det är, fyfan. Känns som man är med i en krigsfilm hehe. Jag skulle bli en bra krigare! En resan till Mallis håller på att bokas den 23 med min kärlek och hans familj. Jag tar alldeles strax studenten. Mitt liv som vuxen arbetare börjar snart och jag får äntligen en inkomst jag kan börja leva på. Ja just nu kan inte något gå så fel. Skickar lite kärlek till folk där ute, har så mycket inom mig så vill dela ut det till alla som känner sig tomma denna måndag. Kramis från Jensan. 



frädåg

Snart är denna fredag slut. Vaknade upp hos olle, sedan gjorde vi lite ärenden och minglade på och NBab tog tag i att sätta upp hennes rullgardin, tjaaah vad ska vi säga, cirka 1h tog det väl kanske. Hade en fikapaus där emellan när vi höll på ge upp hoppet men tillslut så! Och vackert blev det också. Sen har jag myst med simon och hans familj ikväll. Just nu ligger jag i sängen och simon står i duschen, tror aldrig jag har lagt mig så här tidigt på en fredag. Det känns bra. Imorgon kanske jag är hundvakt med fanny? Det är lite oklart än, har inte riktigt pratat med henne men jag tänker bjuda in mig själv tror jag hehe. 
 

Onsdag

Godmorgon världen. Vaknade som vanligt breve min kära man som for iväg att fiska. Och jag ska snart till skolan, wehii. Har aldrig skola längre. Typ skönt men man blir uttråkad av att inte ha något att göra på dagarna när alla andra går skola/jobbar.
Dock är det bara 29dagar tills jag tar studenten, vilket innebär att det bara är 31 dagar tills jag börjar jobba och sen (förhoppningsvis) kommer jag inte vara ledig på länge. Det värsta som kan hända är att jag inte har något jobb efter sommaren... Vet inte vad jag gör då. 



Söndag

Alltså lyckan jag kände när simon skrev "jag är i boliden" i torsdags. Tror ingen förstår hur pirrigt allting blev, kändes som jag skulle träffa han för första gången. Vart jätte fnittrigt hehe. Ja det känns helt underbart att han är hemma igen. Min finaste kille
Annars så bjöd fredagen på lite festligheter och igår gjorde jag ungefär nada. Var så himla trött heeela dan. Ah nä men idag, ja den här dagen är väldigt oplanerad också.



RSS 2.0