17oktober

Jaha då var det ett tag sen jag skrev här, som vanligt. Men vad har hänt..  inte alls så mycket, hade en liten inflyttningsfest förra helgen och blev med katt i veckan. Gucci heter lilltjejen och är världens mysigaste kissemiss. Ligger för tillfället i soffan och dricker te, kikar lite på tvn och myser med Gucci. Väntas jobb imorgon så därför blir det en väldigt lugn och ohändelserik kväll. Drömmer mig bort till ett varmt land, bara sola och ta det alldeles piano. Dags att spara  pengar och fara? 
 

6oktober

En lugn helg har passerat. Umgåtts med mattis och snackat om våran 20års fest, hehe astaggade brudar. Sen har jag bara myst med simon. 
Idag kom sanna förbi efter jobbet, vilket var månader sen vi snackade så det fanns väldigt mycket att ta igen. SEN KOM SIMON HEM OCH SA ATT VI KANSKE FÅR HÄMTA VÅRAN KATT IKVÄLL. Alla som känner mig med vet hur överlycklig jag blev och alldeles fnissig. Hihi komsi kissemiss, du kommer trivas så bra här

3 oktober

Hallåj mina vänner! Hoppas alla mår bra och är glada för det är då jag. Sitter i våran nya lägenhet och känner mig allmänt lycklig och kommer verkligen att trivas här. Den är så mysig! Så nu är det bara små fix kvar, men det kommer eftersom. Helgen blir lugn, ikväll ska vi hänga med mattis och pontus. Imorgon kommer mamsen förbi och äter lunch sen ser vi vad som händer. Ska njuta till fullo av att vara ledig i alla fall. 
Kärlek till er! RSS 2.0