27januari

Simon var hemma förra veckan, längtar alltid så extremt mycket efter han när han är borta. Så när han kommer hem blir jag som nykär och vill aldrig släppa taget om honom. Men i fredags firade vi vår underbara Maria och ja jag älskar vår lilla "familj" som vi kallar gänget. Helt underbara människor! I lördags var vi ute och åt sen for vi på bio. Perfekt bakis dag. Söndags var vi ute i stugan och njöt av att solen tittade fram. 
Idag när jag vaknade hade min röst försvunnit, det är andra gången det händer i mitt liv och det är bland det värsta som finns. Sjukt obehagligt. Så har legat inne och spelat Nintendo hela dagen iihhiii älskar det! Ska äga ut simon när han kommer hem. 
Godnatt folket. Sorry för ett långt och tråkigt inlägg men thats life. 

14 januari

Hej, en sjuk Jenny som pratar. Magsjuk och febrig. Inte det roligaste jag vart med om. Sen mår jag så himla dåligt, har ont i öron/hals/ögon/rygg och ja överallt. Tycker synd om mig själv faktiskt... Sen har jag en fråga, ska man ta bort adventsljusstakarna i fönstret? Tycker dom är så himla mysiga men alla verkar ha tagit ner dom:(?
14januari

Sen sist jag skrev har det inte hänt allt för mycket. Eller ja jo kanske, jag och simon har skaffat hund. Vi hade en underbar tid i jäckvik (tyckte dock inte byborna xDxP). Hängt rätt mycket med majsan och ja, jobbat. Där står vi idag, hund/kattliv, jobbliv och ett halverst samboliv då simon knappt är hemma eftersom han jobbar i Kiruna. Saknar han samma sekund som han far iväg... Min älskade guldklimp. 

RSS 2.0