11juni

Haft jättetrevligt ikväll med ett gäng människor! Åt på tacobar och ja det var helt okej men skulle ju välja en annan restaurang om man vill gå ut och äta. Sen umgicks vi och snackade. Somnade direkt jag la mig i sängen, helt slut i skallen eftersom jag varit på utbildning hela dagen. Sen vaknade jag för bara ett tag sen och kan inte somna om. Direkt jag stänger ögonen protesterar min kropp ungefär. Så det här kan bli en lång natt...9 juni

Idag tar min bästaste vän studenten och jag kunde inte vara där för att fira henne. Gör ont i mitt hjärta men jag var tvungen att jobba. Men det är tur jag har ett roligt jobb i alla fall. Annars då så kan jag säga att jag alldeles snart tryckt en hel stor choklad. Mår inte ens nästan illa. Dock känner jag mig värd den när man ska behöva gå igenom denna himla smärta en gång i månaden. Så det känns okej ändå. 
Hoppas du får världens bästa kväll och som jag skrev till dig, mår du bra imorgon så gör du mig besviken! Va kalas ikväll och gör den till den bästa kvällen! Älskar dig och är så stolt över dig!

8 juni

Hej vänner. Mitt liv rullar på, har fått börja jobba ännu mer och snart börjar mitt schema på riktigt. Känns bra, för jag trivs verkligen. Helgen bestod av jobb och liten del alkohol. Lördagskväll tog jag och mattis vårat pick och pack till simons stuga och badade jacuzzi och drack rosé, snackade och bara njöt av nuet. 

RSS 2.0