24 mars

Är tok förkyld. Ont i öron, ögon, näsa, huvud och allt. Helt förstörd känner jag mig. Fått så jag ska jobba imorgon så måste försöka vara lite friskare då för som det är nu kan jag säga tack och adjö. Men är hemma och kurerar mig med mina djur. Dricker vatten i mängder och sover hela tiden i princip. 

19 mars

Haha alltså fyfan vilken dålig piss natt. Har vaknat varje timme utan att överdriva och jag börjar alltså inte förrän kl 10 men har legat vaken sen kl 5 och vridit och vänt mig. Så nu är jag less, upp och hoppa och gå ut med Tyra. Den här dagen kommer vara så seg.18 mars

En sjukt trist dag. Gått på stan med maja men vi båda var helt borta så ingen fattade nått typ. Är så himla gottesugen att jag inte vet vad jag ska göra. Har dammsugat och måste fortsätta städa. Less less less på detta hundhår och kladd hon drar in. Dessutom är hon sjuk och jag blir orolig över henne men ska tydligen inte vara några konstigheter. Så både katt och hund går runt och nyser stup i kvarten. Så ikväll ska jag bara vara hemma själv och ta det extremt lugnt med mina djur. 

Onsdag 11mars

Ja det var ett tag sen sist det blev uppdaterat här. Sitter för tillfället i soffan med simon breve mig. Njuter av varje tid han är hemma. Tidigare idag har jag jobbat sen grillade vi till middag med ett gäng. Hur gott som helst och jag VILL BARA HA SOMMAR NU!! Annars händer det väldigt lite. Jobbar lite ibland annars hänger jag med människor och djuren typ. 


RSS 2.0