the ladder

sitter och sminkar mig och är hungrig som ett svin
jätterolig information men jag hade inte så mycket annat att säga


glad gladare gladast är jag

pappa gjorde min dag, han har köpt en ny dator!!!!!!!!!!!!!! weiii
så nu kan jag börja leva igen och uppdatera lite mer på denna döda blogg
aja ska sminka mig sen drar jag mig ut, tjao

var ju tvungen att testa den nya webbisen, mhehhehe har även gjort som liten "sminkhörna" som man bara ser lite av, eller ja man ser bara spegeln på den hära bilden men... JAPPjapp


så vad är på gång?

har varit en skogsmänniska dom senaste dagarna
eller ja igår och idag, har fiskat, plockat blåbär och jordgubbar.
känner mig smått duktig faktiskt
Iallafall så väntas surströmming nu!!!!!!!!!!!! MUMS

vevevveet ni, när jag och sanna var i sundsvall så skulle vi gå på ICA och köpa chips och sånt. Då hör vi en tjej som säger 'hörrni tjejer vill ni inte ha en?' Då fick vi alltså ett helt pack jordgubbar gratis och dom var underbart goda!!

bilder från sundsvall!
underbart

sitter hos erik och väntar på att han ska komma tillbaks hem men jag måste bara få säga att Kapten röd var magisk igår! aldrig varit så taggad på livet, och tack till sanna som gjorde allt DUBBELT så bra! och sen är jag väldigt avundsjuk på min syster men det är en annan historia NOT det handla om samma sak men heheheheh..

Trött i mängder

Har haft hur roligt som helst i Sundsvall! Ni får bilder och allt sånt någon annan gång, kändes för långt att gå till datorn nu. Hoppas ni har haft det bra medans jag var borta. XoxoOOoo

taggad!

sitter hos susanne nu, har precis varit hos tandläkaren. Så nu väntar jag på att pappa ska hämta mig, sen far vi och hämtar upp sanna. Sen till bureå och packa in i bilen sen rullar vi vidare mot sundsvall! Hoppas ni får en bra vecka, för lär inte uppdatera något eftersom direkt vi kommer hem så är det trästocks!

mobil uppdaterin JAOooo

ska snart fara till min moster och äta och umgås med släkten. Sen hem packa, duscha och sova. För imorgon mina vänner far jag till sundsvall med sanna och mina föräldrar. Vilket kommer bli grymt roligt och jag är taggad till tusen! (eftersom jag skriver med mobilen blir det ingen bild, tråkigt nog)

så många frågor utan svar

jag nöter Kapten röd till tusen, han är så braaa och sen måste jag kunna låtarna innan trästocks då jag och sanna ska se han!!!!!!!!!!!!!!!!!

ju mer dom spottar

jag far till eriks mormor och morfar imorgon och ska se på när pojken min jobbar och sliter, medans jag ska sola och glassa lite (hoppas på bra väder!). Sover där och kommer hem på torsdag någon gång

men du av någon borde förstå att man inte gör så här mot mig


älskar liiiivet

ojoj vad duktig uppdaterare jag är... men det är sommar då har jag inte tid så ofta.
Men iallafall så äger mitt liv, älskar alla och taggar för sundsvall och trästocks
har bara bra grejer att se framemot.

vet inte vad jag försöker säga

förlåt för min vädligt dåliga uppdatering men har som inte haft tid
iallafall så har jag just kommit hem efter en färd till malå med jocke och robert,
bianca var även med oss där. Och vi kunde inte ha haft det mysigare!

kom tillbaka

kommer hem till bureå idag, då hoppas jag på att få träffa angelika och karro som varit utomlands i 3veckor. Fusk.... menmenmen vädret? vart har det tagit vägen? det är ju dåligt och inte alls varmt.


söndaaaag

helgen har varit kanon!
men är iallafall i stugan med familjen nu

RSS 2.0