21april

Varje gång jag läser hennes blogg och träffar henne så känner jag bara, fyfan vilken stark och grym människa. Blir verkligen så himla glad och stolt över henne. Och självklart är det min syster jag pratar om. Hon kommer alltid vara min bästa vän. Fortsätt precis som du gör för du gör det så jävla bra! Bäst är du!!!!

20 april

Så underbart väder det är ute! Vart på långpromenad med vovvsingen och är så himla skönt att börja dagen med det. Man blir mycket piggare. Annars händer det inte så mycket. Ska mest troligt få börja med inskolning redan nästa vecka på mitt nya jobb!!! Är så taggad och så himla glad att jag har fått jobb. Tror jag kommer trivas extremt bra. 

15 april

Är så himla glad just nu! Har äntligen fått ett jobb som känns helt super duper bra! Det är inom handikapp och jag tror verkligen det kan vara ett grymt roligt och spännande jobb. 
Sen i helgen blir det parteeeey för hela slanten. Firar både olivia och rebban. Och imorgon händer något stort. Har inte riktigt själv förstått att jag ska göra det men jag hoooppaaas att det blir bra. Allting känns bara så himla tip top just nu! 

RSS 2.0