Hihi

Love you soooo much bae 
-m

18 februari

Just nu i stunden ligger jag i sängen och laddar inför imorgon. Drar till Umeå för att fara på utbildning. Lyssnar på imagine dragons nya album. Hittills är jag kär. Annars händer inte så mycket. Jobbar och stökar på som vanligt. Är så himla sugen på att fara utomlands att jag skulle kunna fara själv och bara ligga på stranden hela dagarna och läsa. Sååå underbart. Vill fara nu. Hatar att mamma och pappa far på lördag utan att ha bjudit mig :(((( 

11februari

Hängt med maja ikväll och ja hon har på nått sätt lyckas övertala mig att göra något som jag aldrig annars skulle. Att kliva upp på tok för mycket tidigare innan jag börjar jobba för att gå ut och gå. Jag är den personen som sover så länge jag kan och kan göra mig klar på 5min utan att överdriva. Men nä imorgon ska jag upp halv 9 för att vara hos maja kl 9. Ja vad gör man inte för sina vänner? Kan jag göra det här är fan allt möjligt. Och att jag gör det för hon på bilden är fan otroligt... HAHA skoja, hon är söt (egentligen xDxP) 


9februari

Känner mest att något galet händer i min hjärna som jag inte kan kontrollera. Mitt humör svänger hela tiden, mår ständigt illa så illa att jag ibland känner för att kräkas. Och det har jag inte lyckas luska fram om det är för att jag är sjuk eller för att jag känner mig psykiskt ostabil. Dock kan det ju vara att jag får i mig för lite vitaminer eller så, att det är därför mitt mående känns som en skör tråd. Jag har ingen aning. Eftersom att ingenting hemskt har hänt nu som jag känner att jag "borde" må så här över. Det är det som är så läskigt. Men kan ju vara gammalt gnabb som min hjärta börjat bearbetat igen? Nä jag har fan ingen aning. Men är jag otrevlig och frånvarande så tar inte åt er. Och när simon far iväg blir allting ännu jobbigare. Då får jag för mycket ensamtid och det tar fan kol på mig.  Men jag tar vara på tiden han är hemma för det är med han jag mår som bäst! Är så glad att jag har honom. Världens bästa.

7 februari

Igår var det min tur att fylla 20år och göra premiär på systemet. Kände mig som hemma där. Sen har jag verkligen världens bästa vänner och pojkvän som gjorde hela kvällen till den bästa!!! Dock en aning mycket då jag tydligen slutade upp kräkandes på toan hahah. Och idag har jag inte gjort ett skit, jag och simon klev upp från sängen kl 7 ikväll. Sen flyttade jag mig bara till soffan. 


4 februari

Att jag fyller 20år om två dagar är faktiskt helt otroligt. Har inte riktigt förstått det än. Är dessutom så jävla nervös över att gå på bolaget. Har ingen som kan/vill följa mig så kommer gå runt där som en lost höna. Så dom kommer garanterat att neka mig för dom tror väl att jag ska köpa ut till nån 5åring eller nått. Nä men seriöst. Fett nervös. Men så jävla taggad för tror verkligen vi kommer ha sjukt roligt på kvällen eftersom vi ska fira mig och mattis då. Bara alla mina finnar är borta vill säga, annars kommer jag känna mig ful och då är allt förstört. Men gör allt i min makt för att få bort dom! 

RSS 2.0