Onsdag

Efter en dag spenderat med mina smågryn, broder och Elin så säger jag natti till allt folk. Imorgon kliver jag upp 05.30 för jobb sedan är det full rulle hela dagen. 


Varje millimeter är ett framsteg

Träffade majsan och linnet på stan och lättade på hjärtat och hade en super mysig stund med dom, som alltid vill säga. Sen brummade jag med bussen hem till bureå, snackade med rebecca och nu ligger jag i sängen. Känns konstigt, har inte sovit här på 1000år känns det som. Kommer vakna upp virrig och inte fatta vart jag är. 



Det är så mörkt nu

Har precis varit ute och gått och även pratat med min käraste rebban för att bli på något bättre humör. Nu ligger jag i badet och bara lyssnar på sån där musik man inte kan sätta ord på. Sen ska jag gosa ner mig i sängen, se en bra film/serie. 

När stormen kommer, lägg dig inte och vänta på att den ska vara över, lär dig dansa i regnet.

Igår hade jag en välbehövlig myskväll med majsan och linnet. Kommer aldrig släppa dom där smeknamnen:') 
Idag fick jag dejta sanna på stan, åt lunch och bara tog igen allting vi missat i varandras liv. Oj så underbara vänner jag har. Älskar dom! 



Myskväll

Ikväll har jag myst i bureå hos rebecca. Hennes lillasyster hade halloween fest så vi gjorde en spökstig som dom fick gå. Dom körde även ryskaposten och dansade tryckare, oj vad nostalgi. Fick även mysa med lilleman ett tag, han är ju för gullig. Nu ska jag göra det jag är bäst på, att sova! 



tusen, miljoner, miljarder ser oss fast det är så mörkt

Körde TRX idag, säger bara att fyfasen vilken svettig människa jag var efteråt och mina armar var som gummivantar. Det är dom dock fortfarande. Sen är jag så glad, för jag hittade massa bra musik igår och det gör mig på bra humör. Jag älskar att hitta nya låtar, WONDERBART (havt tyskt med svenskt inslag? dono). Imorgon har jag en riktigt softar dag på skolan, har barteknik sedan vänkas vinprovning, hih alltid lika roligt. Dock har jag ett prov som jag inte pluggat till än så ska kanske ta och försöka göra det blöööö
 

Söker sponsor till ett gymkort

For och åt suris i bureå igår, min mage och själ vart mycket belåten. Sen fick jag ju mysa med mina hjärtegryn också. Och sen så är jag så less på den här himla huvudvärken att jag vet inte vad jag ska göra + att mitt gymkort går ut på söndag vilket suger ännu mer och det här vädret gör en inte direkt nå gladare.



Äntligen!

Är så himla glad att jag äntligen har hittat säsong 9 av Greys anatomy med svensk text! 
Sen har vi även fått en inneboende hos oss, simons syster. Vilket jag tror kommer bli jättebra. Nu ska jag dock bara sova, är så himla trött och jag hoppas med djupet av mitt hjärta att simon inte väcker mig när han kommer hem... 



måndag

Såg precis att mina bilder som jag lägger ut blir avklippta på vänstra sidan. Ska försöka fixa det på något vänster (ha.ha) Annars så händer inte så mycket i mitt liv. Lever och mår dag ut och dag in. Igår var jag till bureå och myste med min familj. For hem och dammsuga och skurade hela övervåningen (+plockade bort min mans kläder som alltid ligger överallt, JA simon detta var en pik till dig). Sen på kvällen när pojken kom hem gjorde vi den klassiska romröran och såg Bron. Är fortfarande lite halv sjuklig av mig men mår betydligt mycket bättre än i lördags. 

Tråkig lördag...

Oj vad uttråkad jag är. Är inte den personen som är så duktig på att vara ensam och bara göra ingenting, speciellt på helgerna. Men känner man sig sjuk så får man försöka lyssna på kroppen och vila. Har legat och sett barnfilmer hela dagen, vilket gör mig på lite bättre humör. Tur att jag har världens finaste pojkvän som kom med massa gott, blåbärssoppa och alvedon. 



Sjuk..

Jag mår verkligen inte bra idag. Feber, feberont i hela kroppen och mår illa. Vill att någon ska komma hit med nå mat, helst nyponsoppa och banan. Måste finnas någon där ute som tycker synd om mig? Eller? 


Fredag

For till Umeå efter skolan och umgicks med rebban, käkade självklart från donken! Sen myste vi med hennes vänninor. Är påväg hem just nu och har inte somnat på bussen än, vad hände där? Har åkt mer än en timme och jag är vaken. Något är fel. 
När jag kommer hem ska jag i alla fall snöra mig direkt under täcket för har frysit i flera timmar nu. Är inte redo för vintern än... 



Torsdag

Efter ett corepass och benpass så är jag rätt slut i hela kroppen. Gjorde en smoothie när jag kom hem och simon var ju väldigt lustig när han låtsades att han inte var hemma och bad mig gå ut, sen skulle jag gå in och vänta och saker hade flyttats i lägenheten. Sen samma sak igen. Sen var han hemma hela tiden. Ja en sån lusstigkurre jag bor med. Nu väntas duschen sen mysa framför tvn.



onsdag

Jaha ja idag vart inte många fenor rörda heller, har hängt med min käraste och vi gjorde hemmagjorda langos till middag. Vilket blev väldigt gott men tog sin tid att göra men helt klart värt det!  Kollade på klockan för 10mintuer sedan då var den 21.00 och nu är den snart 23.30, vad hände där liksom? Tiden sprang bokstavligen iväg från all min medvetan. Men det är skönt, för nu får man lägga sig, slå igång en film och sedan sussa. Hoppas att min jacka kommer imorgon också så jag får testa den och jag hoppas med djupet av mitt hjärta att den ska passa och att den är snygg, jag har gråtit ett par skvättar över detta jackletande. Så håller tummarna hårt nu!
hehe sitter och kollar igenom mina bilder jag tagit med min webcamera. Ibland är  jag faktiskt rätt ful, så ful att jag skrattar åt mig själv. Måste börja ta bilder där igen, är så roligt att kolla igenom :'))))
 

Tisdag

Imorse var jag och klippte mig och gud så skönt med nyklippt hår. Fräsch och mmmm underbart. Sen efter skolan for jag hem till bureå och firade min älskade bror som fyller år idag. Simons mamma fyller också år idag men henne ska vi fira sen. Men säger grattis till båda två! 
Hittade en vacker bild på telefonen, hmm... undrar som det kan vara Selma som hade telefonen kanske? Det är i alla fall min underbara pappa och lillgrisen på bilden. Lovely



Helgen

I fredags hade vi klassfest och hade riktigt kul! Igår umgicks jag med folk från bureå och tog det väldigt lugnt och idag har jag inte heller rört speciellt många fenor, ligger och ser Scooby do, nostalgi :') 



10 oktober

Ja jag och simon har som sagt 1år idag. Dock så jobbar han så firar på mitt egna sätt, ser New Girl, äter chips, dricker cola och sedan ska jag läsa lite ur min bok. 
Dock så ska alla veta, att denna man vid namn simon gör mig otroligt lycklig och jag är väldigt jättemycket kär i han.



Hjälp sökes!!

Blir galen på detta jack-letandet. Jag är ute efter en finare varm vinterjacka. Hittade den perfekta på MQ men det kostade en aning för mycket. Hittade en på Nelly, men den finns inte i rättstorlek. 
Snälla, finns det någon där ute som tänker "aha jag vet en snygg jacka!" Länka en kommentar, oj vad jag skulle uppskatta det!  \/ där är den från MQ och det är typ en sån där jag är ute efter. 



Blö

Igår hände inget kul. Idag händer inget kul. Imorgon hoppas jag på en underbart fin dag för det är en dag att fira. Fredag kommer bli kalas för då har vi klassfest och jag älskar min klass, den är störd och helt underbar. 



Ren glädje!

Och hela min värld började lysa och nästan så att jag får glädjetårar. Mamma och pappa ska skaffa katt. En liten pluttinutti kissemisse! Älskar katter mer än allt. Jag är en äkta "80åring bor ute på landet med 75 katter". Åhhåå



Det finns mycket jag vill säga

Det finns så pass mycket jag skulle vilja få ur mig. Men det skulle komma på fel sätt och skulle missuppfattas. Jag är den dära personen som lättare får ner det på papper, när man kan tänka igenom, sudda och ändra. Att säga vad man tycker och tänker rakt ut är svårt och jag är sjukt avundsjuk på folk som kan göra det. Blotta sin själ direkt på plats. Därför struntar jag oftast i att ens försöka säga något, jag vandrar tyst för mig själv. Tänker att det bli bra. Ignonera mina känslor, därför kommer det vissa dagar när allting kommer på samma gång och det blir kaos. Men det är okej att vara kaos, det är okej att gråta, känna att man inte riktigt räcker till och överanalysera allting. Det finns så mycket jag skulle vilja säga dig och världen. Men väljer att inte göra det.
jag ser ibland rakt igenom 
och alldeles ovanför 
 

Lördag

Ja fyfasen för denna dag. Är så bakis att jag ville spy när jag satt mig upp imorse. Så håller mig till sängen ett bra tag. Men kul hade jag! Fick träffa några gamla guldkorn så det var kul. Sen vart det väl en aning mycket av det goda så hade inte riktigt koll på mina känslor där i slutet men det är sånt som händer. 



Bästa känslan

Oj så skönt att få mysa ner sig i en renbäddade säng när man är nyduschad. Inatt ska vi sussa gott. 




Shopping suuugen

Jag är så sjukt sugen på att shoppa. Är less på alla mina kläder och känner mig bara ful. Vill ha ett par nya jeans sen en massa nya mysiga och även mer festliga tröjor. En snygg vinterjacka behöver jag också. 
Jag minns ärligt inte sist jag gick på stan för att shoppa. Minns knappt sist jag köpte en ny tröja.





Godnatt

Jaha igår blev det ett corepass och idag vad jag och körde SPYC med julia. Välkomnar den värsta träningsvärken jag kommer vara med om. Säger redan förlåt till dom som ska vara nära mig dom närmsta dagarna, kommer klaga mer än allt. Annars så ikväll blev det bio. Ska sova, sova och sova nu. 
En liten bild från dopet. Kan även kalla dem "min extra familj". 

RSS 2.0