Fredag

Var tänkt att jag skulle vara med Marre ikväll och mysa men det blev inte... Så nu är har jag en planlös fredag. Men något ska jag kunna hitta på, har ju alltid mitt kära burefolk jag kan häng med som tur är.
Igår myste jag med olle och var på arenan och såg Jesus crist superstar och faktiskt var den rätt bra dock skulle man ha läst in sig lite mer på Bibeln för att hänga med men hheiöäntligen är mitt liv på tiptop igen

Drog mig faktiskt till gymmet idag, lite så där halv sjukt men ah det var skönt. Så ska försöka (ännu en gång) att komma igång med träningen. Sen hängde jag med linnet och majsan och snackade. Alltid en massa att prata om. Vi måste träffas oftare gurls!
MEN JUST NU ÄR JAG BARA SÅ JÄVLA GLAD FÖR JAG HITTADE S10 AV GREYS så iiihihiiiiiii lycka♥
Grey's anatomy

"you had me at hello"

Ligger i min säng och känner mig väldigt tom. Det är så jobbigt att vara utan min kärlek och inte har någon aning när vi träffas nästa gång. Tär på krafterna och ja allt jag vill är att han ska vara här med mig varje natt och morgon. Då kan inte dagarna gå fel. Så länge han är här. Men nu är han 4h från mig. Det suger, är inte bra på att vara utan honom. Längtar tills allt det här är över och han flyttar hem igen. 
 

Måndag

Lika jobbigt varje gång att fara ifrån simon... Men jag har haft en underbar helg i Hemavan. Dock hade vi inte direkt all tur på våran sida då en av oss var tvungen att åka in på akuten och problem med bilen. Men annars har det varit jättemysigt. Red för första gången i mitt liv gjorde jag också! Måndag

Jaha mina kära vänner. Då gick jag på helg och jag åker till Hemavan på onsdag, mysa med min pojke och en familjehelg står på schemat. Imorgon ska jag ta spruta och är fett nervös... Söndag

Kom precis hem från att ha fyllt i min tatuering (ett år senare), känns underbart att äntligen ha det gjort! 
Hade super mysigt och roligt med katarina i fredags, blev spontan utgång så vi gick och minglade runt med folk och lite så där. Igår körde jag bil, bil och bil med rebban som sällskap.

and it is all about time

Alltså tiden går så jävulst snabbt, jag hänger inte med och jag kan inte fatta att jag fyller 19år (känner mig som 15-16), jag åker snart till Uganda och jag tar snart studenten. Får det inte riktigt att gå ihop och det känns som ett skämt alltihop. 
Det enda som går sakta, det är Simons vistelse i Hemavan. Han har knappt varit där en månad och det känns som en evighet. Det suger, vill ha han här breve mig varje dag. Han får mig att fungera så mycket bättre och blir på så mycket bättre humör när han är nära.
 

Senaste tiden

Ja Hemavan ger vi tummen upp. Hade ju både simon och mattis breve min sida hela tiden så det hade inte kunnat gå fel helt enkelt! Sen senaste dagarna har jag spenderat min tid med simon, har mått så bra varje stund jag varit i hans famn och närhet men idag for han igen, kan inte undangå att bli ledsen...Torsdag

Hängde med mattan igår och impuls bestämde oss för att fara till fjällen imorgon. Fy usch va kul vi kommer ha PLUUUUSSS att jag äntligen får pussa på simon igen. Detta kan inte gå fel, bara bra och bara positivt. every love story is beautiful, but ours is my favorite

Har precis pratat med min man. Saknar honom mer än någonsin just nu. 
Men jag somnar med ett leende på läpparna, för han är världens finaste och han gör mig lyckligast på jorden.
Jag loveilove Han
-
 

Måndag

Hängde med maja och linnea i lördags. Snackade och snackade och skrattade och ah allt det där som vi är bäst på att göra. Ut med det dåliga in med det positiva, dom fattar, vi fattar, alla fattar och ja dom är fan mina empati-tjejer. Helt underbara!
Igår hängde jag med anneli och sussade hos henne, vi var med burebor och åkte runt och bara trivdes. 
Idag har jag träffat min älskade och saknade sanna. Tagit igen all missad tid och kört bilkurragömma DÄR VI VAR BÄST SÅ IN YOUR FACE SIMON (vet att du läser detta), vi ägde och alla tyckte vi ägde. Jag kan om jag vill!
 

mitt år på 3minuter

Japp här kommer filmen alla har väntat på. Tycker det är alldeles för jobbigt att skriva om ett helt år så tycker detta är roligare. Men några små punkter om vad som hände 2013.
Jag fyllde 18år.
Tog körkortet.
Flyttade hemifrån, men bor hemma igen (lol).
Var mycket upp och nergångar. Har inte sett detta som ett jättebra år, men när jag kollar igenom alla bilder så inser jag att jag haft jävulst kul. Mycket minnen och lärdomar. Så jo, 2013 var ett bra år!

WALLAH boys and girls

Jag lever fortfarande för er som undrar. Imorgon åker jag hem till skellefteå igen och som varje år ska jag göra en liten movie om året som varit. Annars har jag inte mycket att dela med mig av. Lol. Rebban tjatar om att vi ska börja packa så well... vad gör man inte för en kvinna som henne. See yaaahRSS 2.0