Den eviga frågan, vad ska man äta?.

For och tränade med rebecca igår sen for jag till min kära och sov med honom i hans nya hem. Idag... ja idag har vi inte gjort ett smack ungefär, käkat lite frulle, sovit lite till (han gjorde jag låg vaken). Nu är jag i systers lägenhet och letar någon middag, funderar starkt på att köpa en pizza men känns lite mobbad att äta det själv så ska rota igenom hennes kyl och frys och leta någon matlåda. Sen blir det yoga med rebban. Woooiiipp


För er som glömt så är det Tisdag idag

Godmorgon mina kära bönor!
Dagens planer är väldigt få om jag får säga så. Jag är grym på rimma i denna timma? Haha okej, hej.


Döds trött

Har fixat lite för halloween med rebban sen for jag och var med några geeks i stan. Nu ligger jag i sängen och ser greys och saknar Simon, hatar att sova utan honom. Fy skäms på världen va trött jag är


Måndag

For ut med Simon och Felix igår kväll, tog oss till boliden för att ragga upp någon langare (skämt). Men sen gjorde simons pärla sig illa, något med kopplingen så blev hemgång då. Idag har vi bara degat och Jenny Nyström gjorde maten och då blir det självklart efterrätt också. Jordgubbar med choklad, gaaaassshhh va gott!


Söndag

Varje gång jag och någon säger att "ikväll har vi myskväll" så blir det aldrig av. Då är det alltid något kul som händer ute så då blir det de istället, igår var det bilkurragömma som gällde. Sen for jag och sussade hos Simon. Nu ska jag till Rebecca och fixa lite för halloween, hahah kan bli väldigt spännande det här...


Lördag

Det är lördag och planerna är inga alls. Tog dock en ÄKTA sovmorgon, vaknade vid 12 men somnade om och vaknade vid halv 3 typ. Låg i sängen till 4 ungefär sen har jag bara mosat mig igenom dagen. Ikväll ska nog vara med Rebecca, men vet inte vad vi ska hitta på riktigt. Men det blir prima ballerina.  

saknar dig foppis

Qnd-ngn-curte_large
Fick världens myskänsla när jag såg den här bilden,
vill bara att Foppa ska leva.
Blir tårögd när jag tänker på min kissekatt. Min lilla skatt var han.
Ganska sjukt hur mycket man kan fästa sig vid ett djur

Godnatt

Hej kalas hej, har varit med massa men sen for jag och viktor och hämta några i Boliden. Endel roligare än andra kan man sammanfatta dom. Sen har jag gjort min första snöängel!!!!massa utropstecken


Godmorgon!

Ligger brevid Simon som sover och är väldigt avundsjuk på honom. Men har man skola så får man kriga helt enkelt. Igår då, eh ah jag Simon Micke och Marre såg paranormal activity 4 (stavning?) på bio, ungefär det värsta jag gjort men dock verkar jag vara den enda av oss som tyckte den var hemsk. Sen for jag och simon hem till honom och sov, tack gud för att jag slapp sova själv.


Det är kallt ute

Simon kom och sov med mig inatt så har sovit som en gud och vaknat med ett bra humör, önskar jag fick sova med hjärtat varje natt. Har i alla fall haft en väldigt lugn dag idag och jag och fellan firade att jag fått min lön med att käka på Dallas. Nu ska jag till mitt andra hem, tandläkaren. Förhoppningsvis blir det mitt sista besök på väldigt länge.


you could be happy and I won't know

Att sätta sig och plugga när det känns som tusen råttor äter upp en inifrån känns inte som en bra blandning. Vill bara ligga still i min säng, kolla i taket och lyssna på all emo musik som finns i världen.
Om ni bara visste hur mycket jag saknar det här, när jag jämt var med Lisa, när vi var utomlands. guuuuuuddd

My love

Saknar mitt hjärta väldigt mycket, vill som bara gosa ner mig i hans famn och sussa gott.


Tisdag

Hej, har varit i skolan (nähä det säger du inte, fan du är rätt cool ändå) men har inte gjort ett skit ungefär. Har gjort några frågor till frågesporten, under hela dagen. Eller ja vi fikade imorse. Värd dag? Nja går diskuteras.


Lite gulligull

Jag blev nästan lite tårögd när jag läste den här, ohhhnddidb true love yeah I speak english now (Tänker på dig Linnea östlund när jag skrev den där meningen, varför?)


You have no idea how worthless you made me feel

Jag och choklad har som hittat varandra här längst vägen, jag har dock tappat bort chipsen. Känns lite sorgligt, dom har ju som alltid varit en del av mig. Jenny och Chipsen♥
 
På den här tiden åt jag mycket chips. Hade alltid chips hemma i mitt rum som jag gömde för att inte resten av familjen skulle se eller veta om det hiih fniss vilket busigt litet barn jag var. Eller ja "barn"
 

greys anatomy i mitt hjärta <3<3<3

Har gjort väldigt väldigt lite ikväll, mest bara legat i mitt rum och mosat mig framför greys och en film. Men var förbi och sa hejdå till Rebecca i alla fall. Nu hade jag tänkt fortsätta se greys och sova tidigt. Hoppas på ett bra humör imorgon för just nu vill jag bara skjuta mig själv (nästan, lite löst bara).

Söndag

sov hos min sismon inatt, fick hämtning och for ut och övningskörde duktig som jag är. Det är faktiskt inte länge kvar, bara 108 dagar kvar innan jag fyller 18år. Sjuukt va tiden springer iväg på ett löpband.
Nu ligger jag i alla fall i sängen och myser med M&M's och festis.

Se där ja

Trodde att kvällen var över för mig och Rebban där vid 9 typ men nix vi hittade vänner vid namn Oskar och Lukas och kvällen blev sjukt lyckad (för vissa av oss).


I can't help it, eating is my hobby

Är sjukt hungrig, vill bara ha mat NUnunu. Men ska snart iväg till Kungsgrillen och äta med Rebecca och hennes familj. Myspys, vad som händer sen vet jag inte riktigt än. Men något skoj blir det i alla fall.

Det enda vi alla vill ha är mer tid

Har städat mitt rum idag, var väldigt välbehövligt. Just nu ser jag greys och flännar sönder, hela avsnittet har jag gråtit, känslosam dag eller ett känslosamt avsnitt? Vet inte, båda kanske.


xD :P

har haft en super mysig kväll med min flock vid namn Maja Lisa och Linnea. Vi har tagit det lugnt, spelat lite spel som jag och Linnea självklart vann(...?) sen så tog vi igen en massa prat och hade en allmän underbar stund tillsammans. Seeen när jag kom hem till mitt kära hemland Bureå så for jag till Rebecca för att snacka lite med hon, bajsa runt lite och miin väg hem, kolsvart, halkigt och rädslan för att en björn skulle äta upp mig var stor. Fast sen efter ett tag gick den rädslan över till att jag var rädd att någon pojke som var ute och sladdade skulle köra på mig. Men kunde inte gå snabbt heller för då hakade jag ju bara. Skulle kunna skriva en roman nu, för jag kan babbla om ingenting när jag är trött, men väljer att se Greys som snart är klart (hoppas jag)

Natti allt fint folk

Har varit i garaget ikväll och fortsatt skruva i min bil. Snart är den klar! Nu ser jag lite tv sen ska jag sussa jättegott hade jag tänkt.


Svar på frågestunden, era tråkiga människor

Haha folk är så tråkiga och så sjukt nyfikna, det enda dom frågade på frågestunden var om jag var kär Ja det är jag, och om det är seriöst mellan mig och simon, nej vadå? vi är bara med varandra väldigt ofta och jag kallar honom Hjärtat. Klart det är seriöst, dumma frågar och tråkiga :( Men var tre själar som var lite roligare så ni ska självklart få svar på era frågor.
Amanda:
1: Vill du gifta dig och skaffa barn?
2: Nämn en dålig och en bra sida med dig själv.
3: Myskväll eller fest?
svar:
1: Ja jag vill gifta mig, jag har världens planer för mitt bröllop. Det ska vara något alldeles extra. Och ja jag vill skaffa barn, 2 eller 3 stycken vill jag ha.
2: Dålig sida är väl att jag är väldigt svartsjuk av mig och tar åt mig av nästan allting, förlåter alldeles för lätt också vilket inte alltid är så bra. En bra sida vart dock lite svårare... hatar att säga något bra om mig själv, känns så fel men jag har alltid fått höra "Åh du är en sån bra lyssnare, du säger inte bara 'det ordnar sig' utan du sätter verkligen ord på sånt man vill höra bblablabla åh du skriver så bra och det känns i hjärtat när man läser dina texter" så jag säger det, jo det får bli min bra sida hos mig.
3: Det beror helt på, men om jag ska gå efter humöret jag är på nu så skulle jag säga myskväll med min pojke helt klart.
 
Moa:
Berätta något roligt om dig!
svar:
Haha vadå något roligt om mig... jag är en väldigt klumpig person, eller inte hoho(jultomte-rösten) klumpig utan hiih fniss lol klumpig typ. Exempel när jag var ute och gick så kollade jag på stjärnorna och sen gick jag ner i ett dike för jag såg inte vägen, var ju helt inne i att hitta alla stjärntecken.
 
Anonym:
Vad går du helst klädd i?
svar:
Ja inte så svårt svar, mjukis kläder. Lever i det hemma, älskar det med hela mitt hjärta och min själ.
 

torsdag

Godmorgon! Nog för att jag varit vaken sen typ klockan 6 när Simons väckarklocka ringde. Ska snart ta och kila iväg till bussen i alla fall sedan ska jag till min underbara skola med en höft som gör dö ont. Vad har jag gjort? Fick det igår när jag gick ner på Ica, stört... Hihi den här killen tyckte jag var lite söt, började små fnissa


My heart is out at sea


Awwwwiii naaww gullegull

Erkänn att ni drog lite på läpparna när ni såg den här bilden? Kissemisse, kom till mamsen


Hejhej

Har varit i skolan men vi for på bodaborg och lekte och seen mina kära barn då for jag och olivia och körde SPYC, ska säga att det är det jobbigaste jag gjort. Har ont i hela kroppen och kommer vara så mycket värre imorgon. Men det är bara att kriga. Nu väntar jag på att simon ska komma förbi och säga hej sen hejdå så han kan fara någon gång, fniss.


"Frågestund"

Dagen började med en alldeles för trött Jenny, ville bara hem och sova men har börjat piggna till nu (just när jag skrev det där började jag gäspa, hehe fniss lol). Var någon som undra om jag kunde ha en frågestund, varsegod har ni frågor så ställ så ska jag väl försöka svara på dom när jag orkar. Fast kan lista ut hälften av alla frågor jag kommer få.


Varför gud, låt mig bara sova

Att jag aldrig kan somna när jag ska upp till skolan. Så himla typiskt. Sen är jag arg just nu också, vilket gör att jag har ännu svårare att somna. Glad att jag har sovmorgon imorgon i alla fall, gjorde mig lite gladare fast nej, kände att jag är hungrig så det jämnade ut sig.


Fattas bara en sak och det är du

Svar till "Lisa", det är rätt komplicerat men svaret är Ja.
Annars då Jenny? Hur mår du? Jo förutom att jag snört i mig gurka/morötter med dipp alldeles för snabbt så jag bara vill spy så mår jag bra.


Söndag

Åkte runt med simon och rebecca i stan igår, var ju cruising så var galet mycket bilar! Man fick sig knapp fram! Skämt. Det var inte en själ ute nästan, men vi fick i alla fall sällskap av fellan som tog fram sin bästa sångröst. For även ut i ingenstans, där dog hälften av mig, var en så kallat spökhus. Sen for jag och simon hem och sov, somnade lite för sent vilket resulterade att vi sov alldeles för länge idag. Har i alla fall nyss duschat, gjort ansiktsmask och nu ska jag göra dipp gurka och morötter och tända ljus och bara mysa framför tvn.


Oct. 13, 2012

Hade super trevligt igår i Piteå. Idag tog jag och Sajmon en sovmorgon vilken var behövligt, ska snart iväg och fira min broder sen ikväll umgås jag med kvinnan i mitt liv med andra ord Rebecca. Planlösa själar är vi med vi hittar nog på något super mega jääätteskoj som vanligt


Mamsen

Jag älskar när jag ligger i min säng sen börjar mamma sjunga opera där nere helt från ingenstans. Men gissar på att det är reklam, då kommer oftast hennes sångröst fram. Gullemamma


One step beyond

Sjxwz_large
Fick världens dröm att gå längst den här vägen och lyssna på Paolo Nutini.

Det där med kärlek verkar mest vara hokus pokus

Idag har det vara en riktig död dag på skolan. Ville spy, gråta för allt. Dödade även några personer (i mitt huvud) om man får vara så elak. Men just nu håller jag på att packa, far nämligen till piteå imorgon med simon och hans familj.


Vill ha en katt, nu.

Kan mamma och pappa bara ge sig och inse att vi borde ha en katt. Sitter och kollar på massor av kattbilder på weheartit bara för att jag känner mig ensammast i världen, heelt ensam. Som alla lämnat mig. Hemsk känsla. Ge mig en katt, skulle ge den all min kärlek och ta hand om den som mitt egna barn.


Krävs mognad för att vara omogen

Te, plugg och riktig gråtmusik är bra terapi har jag hört. Det är vad jag kör på ikväll, dock gråter jag mer än pluggar. Usch va fina texter det finns och folk som sjunger underbart. Kärlek till musik.


Sällskap sökes

Har så väldigt tråkigt och min syster sover för hon ska snart iväg och jobba. Och jag då? Ja vad händer med mig? Min ända vän är plugget, men vill inte plugga trotts att jag borde. Vill göra något, hitta på något.


Lite kärlek skulle sitta fint

Vilken äcklig dag det har varit, ända gången jag mått bra var när jag vakna breve simon och när jag och olivia körde yoga. Annars så har det varit "en övertänkar dag". Gillar inte såna, blir så osäker på allting, vad jag gör fel eller är det jag som gör fel ens? Ni förstår, tumme ner för såna tankar.


Tappat mig själv någon stans, hjälp uppskattas

Fattar inte vad det är med mig, är i helt andra tankar, helt borta i min egna bubbla. Känns som omvärlden bara är tyst fast jag går mitt i folkvimlet. Det är riktigt jobbigt för jag hittar ingen energi till att vara social med folk, står där och ler som jag vore ett offer. Detta är inte okej, hoppas yogan ska hjälpa mig att hitta min inte energi som jag kan sprida ut. Hahhehheh läs den där meningen med en "djup röst".


Oct. 08, 2012

Och där vart det knas, hann inte välja en bild så min mobil bestämde sig för att ta samma som i inlägget före, trevligt för dig min kära mobil...


Som jag längtat att få se bio

Sitter på bion och väntar på att simon ska sluta träna. Vi har inte riktigt bestämt vilken vi ska se än men det blir bra. Far och sover hos han sen, myssiiiigtttt värre, ja eller hur. Nu tycker jag han kan komma så jag slipper känna mig som ett ensam offer.


Oct. 08, 2012

Ska till tandläkaren ännu en gång, det börjar nästan bli mitt andra hem känner jag. Men först ska jag förbi skolan och plugga lite. Vad som händer sen vet jag inte, träna eller hem och städa. Kanske umgås med pojkarna i bureå. Får se vart vi hamnar helt enkelt.


I just want you

Igår var som sagt min klass och massa andra på Ikea, kan säga att jag och mina kvinnor testade ungefär alla sängar och tror vi alla skulle tipsa om den indiska sängen. Dö så härlig den var! Sen igår ikväll, ja vi hade sjukt roligt är väl allt jag behöver säga egentligen. Vaknade upp bredvid hjärtat, vi har inte rört oss många meter idag, till viking och tillbaka. Nu har jag intagit min plats i sängen, hade tänkt byta sängkläder till dom nya och ta fram den nya filten som ska ligga i sängen.


Myskväll

Vi höll det vi sa och hade myskväll, såg filmen What to expect when you are expecting, den var sjukt rolig vi satt och skadeskratta (är det ens ett ord? Nej men ni fattar) åt en liten kille som alltid ramla. Hemskt men sant. Nu har jag lagt mig i sängen och taggar att stiga upp om 6 timmar för att åka till Ikea.


I don't know how else to put this, it's taken me so long to do this

Blir en myskväll med min pingla rebecca, i alla fall som vi planerat det men det kan fort ändras


Rädda mig

Var med hjärtat igår och bara myste. Men nu sitter jag hos tandläkaren IGEN, känner att jag snart blir tandlös så jag ska slippa det här. Hatar tandläkaren och har ingen som håller min hand, mamma? pappa? rebecca? Någon där ute? Nej precis, är en "stor flicka" så detta är något jag ska klara av själv.
Ungefär så här glad är jag nu..........


Fy blä för tandläkare

Hatar att fara till tandläkaren. Är bedövad hela överläppen, känns som världens fläskläpp och hatar sprutor, började rinna tårar när hon sa att hon skulle bedöva. Det absolut värsta som finns, usch...
Far i alla fall och umgås med simon ikväll, äntligen är han hemma igen som jag saknat han!


Vi hade allt

Har umgåtts med några här i bureå ikväll, även sprungit/joggat/gått, det blev en väldig blandning. Älskar att jag känner mig som världens slav, en feg slav. Simon ringer och säger att jag ska ladda hem två filmer och ja nog gör jag det och jag prioriterar hans filmer före Greys, vad händer Jenny så här får du inte göra... annars då, ja jag sitter och lyssnar på Stiftelsen och kollar igenom bilder från i somras, usch hur ska jag klara av vintern.

Oct. 03, 2012

Fick en kommentar på mitt förra inlägg om hur jag tar hand om min hy. Kände ungefär för att "skratta faran i ansiktet ha-ha" japp citerar från lejonkungen. Nä men jag har haft asmycket problem med min hy senaste tiden, dono why... Men tvättar morgon och kväll, använder ALDRIG tvål utan alltid sminkborttagning och en återfuktare efteråt. Sen har jag aldrig fundation, eller jo vissa tillfällen på helgerna men väldigt sällan. Men va, så här gör väl typ alla tjejer i stort sett? Ingen big deal. Jao, hahaha åh kände mig cool och hade tänkt skriva "ingen biggi" men folk kanske inte hade fattat. Babbel-från-en-övertrött-och-rädd-tjej-efter-att-ha-sett-criminal-minds-17år. Godnatt


Tisdag

Har som inte hänt så mycket idag, skola i vanlig ordning sen tog jag mig till friskvårds och cyklade 40min eftersom jag inte kan göra så mycket annat på grund av min förkylning. Nu har jag bosatt mig i lägenheten med hostmedicin, några tabletter för halsen, halstabletter och te. Jag ska fan bli frisk nu!


<3

Ger all min kärlek till min bästa vän. Kan inte ens tänka mig hur du mår just nu, men du är stark och det vet vi båda. Åh min älskade vän, vill bara krama om dig och finnas där vid din sida tills det jobbigaste är över.


RSS 2.0