Fridag

Jahap, första dagen avklarad. Blev en runda i staden och hittade inte allt för mycket men är nöjd med det jag hittade! En runda runt Flen (känns som vi var på moröbacke och gick) sen bara dött i rummet hela kvällen. Vi sa fredag va? Esh vi tar igen allt på nyårs och kanske imorgon(?) vi ser vart vägarna tar oss. 



Glädje och ledsamhet på samma gång

Ligger och försöker sova. Blev väldigt spontant bestämt att jag åker med rebecca till Stockholm imorgon och firar nyårs där med henne, vilket blir kanon och tror vi kommer ha sjukt ball! Sen åker simon till Hemavan och jag har ingen aning när jag får träffa han igen. Vilket känns jävligt tungt faktiskt. Saknar han redan... 



Lördag

Hade riktigt kul igår! Förfestade med maja och linnea. Drack dock väldigt väldigt lite så var i princip nykter hela kvällen. Sen gick vi ut och träffade massor med folk, efterfestade med burefolket och hade bara helt underbart kul. Dock alldeles för lite sömn då jag somnade halv 8 imorse. Men det må vara, har ju lov så hinner sova xP 



Tisdag

Ligger i sängen och inväntar att simon ska komma hem från jobbet. Har umgåtts med olle och fellan ikväll, mysigt värre som vanligt. Imorgon är min sista dag i skolan sen går jag på jullov (wehoii). Nä nu ska jag se Criminal minds och tycka synd om mig själv när jag blir rädd. 



Alkoholförgiftad, typ, nästan

När man vaknar upp dagen efter och minns ingenting av slutet på natten så förbereder man sig på det värsta. Jag var den värsta igår, spydde tydligen väldigt mycket, kunde knappt gå, "aldrig sett någon så full", har en bula i pannan, mitt bankkort är borta så har spärrat det, massa sår på handen och öm i hela kroppen. Jag är glad att jag inte minns något och är glad att jag har så bra vänner som tar hand om mig även när jag är som värst. 
Ikväll blir det en aning lugnare. Ska vara med mina kära kvigor och bara mysa och inte ens kolla på alkohol. 



Weekend

Då var denna helg snart över. Haft myskväll med rebecca, jobbat, basta och badat jacuzzi, myst med simpen och idag sov vi väldigt länge att stannade väldigt länge i sängen, sen for vi och grilla med några. Nu ska vi inta sängen ännu en gång men med massa gottigott. En väldigt bra helg vill säga! 



Onsdag

Surströming till middag, käkat massor av annat gott, kollat på roliga klipp så vi skrattat tills vi gråtit, klätt granen, hund&katt som springer ikapp, druckit glögg. Ja så har min dag sett ut med min underbara familj. Nu ska jag dock försöka sova i tid så kanske jag är piggare imorgon. 



Still alive

Sorry för denna torka. Livet har varit lite upp och ner senaste veckan men så är det för alla ibland. Men jag börjar få lite smått panik över nyårs. Vet inte om jag ska beställa hem en ny klänning eller köra på samma som förra året, vet inte ens vad jag ska göra än... Nyårs är överskattat eftersom alla förväntar sig något storslaget. Häng med dina närmsta, klä upp dig och ha bara jävligt kul och försök minnas något. 
Godnatt 

Hade vinmys med denna pingla i helgen, underbar är vad hon är!


RSS 2.0