se så ja

hittade mig några tappade vänner vid namn Julia och Felicia så har hängt med dom ikväll. Vart en sväng på mollys men var ungefär zero med människor så drog till sjöbotten där det var en aning mer drag med vackert folk. Nu säger Jennys hjärna att klockan kan vara en aning för mycket för att vara vaken så tror vi tar och säger tack för oss för ikväll. Nattiiii folket

Under the water you scream so loud but the silence surrounds you

Jadu igårrrrrr så tränade jag sen for jag till Simpen och myste med honom. Idag kom min faster hit som jag inte träffat på (ja vad blev det nu, 1.5år?) Dom satt just och diskuterade det där nere hehehihihi lol ja. 
IKVÄLL MINA DAMER OCH HERRAR ÄR PLANERNA zero. Ska väl ut och umgås med grabbarna grus kanske. Men imorgon blir det festligheter med katten. Oj oj vad skojsit vi ska ha♥

du ska veta att jag kämpar, dag efter dag

Okej alltså jag är inte på humör, var hungrig över 2h och då är resten av dagen förstörd. Finns inget bra med mitt liv just nu. Måste plugga som ett as, men vill inte. Vill se Greys och böla lite istället men nej ska jag komma mig någon vart med livet så är det fan bara att ta tag i det. Oj va skönt det ska bli med lov

kul va

OJ VAD JENNY SKA TRÄNA KONDITION IDAG. OJOJOJOJOJ
nä men på riktigt. Har tappat så himla mycket att jag blir nästan ledsen. Så ska köra kondition i 1h. 
OJ så kul vi ska ha. Sen en sak, alla ba ohhh motivations bilder hit och dit och bajs och jag blir bara arg när jag ser såna. Känns som det är jävlart omöjligt att få en sån där kropp så då blir jag mindre motiverad och köper en chipspåse istället typ. Är jag helt alone om den känslan eller:(?? Det här är en typiskt sån bild...
Tumblr_mfyrxhic9i1qe2orpo1_400_large
 

En helt vanlig söndag

Jag och Simon vaknade vid 1 och sedan drog vi oss ut på en liten skotertur till Skelleftehamn. Sen har vi bara degat i sängen framför Johan Falk. Han lämnade mig för si så där 1h sen och jag är hur uttråkad som helst och undrar vad jag ska göra med mitt liv en kväll som denna. Fast kom just på vad jag ska göra, har ett prov imorgon på 1234098120389 ord i engelska och kan ungefär 2. Så borde nog plugga lite på det kanske

Kul för mig

Igår blev det impuls fest ännu en gång. Denna gång var det mycket olika känslor under kvällens gång. Somnade kring 5-6 typ och vaknade vid halv 10. Ska säga att det sitter världens tröttaste Jenny på andra sidan din skärm och skriver det här. Och jag har mått så jävla kalas dåligt idag att jag ville ungefär bara sjunka genom jorden. Fyy.
Aja, ikväll agerade jag och rebban barnvakter. Passade oss bra en kväll som denna när hon var lika seg som mig. Lol. Nu ska jag se greys sen sova


the beauty

Här sitter jag i min ensamhet och käkar choklad. Har dock ätit upp hela snart (lol).
Är kalas sugen på att träna men får mig icket till staden vilket suger. Hatar dom nya busskortet.
Så valde att se lite greys och flänna istället. Vilket jag lär göra hela kvällen om jag inte får tag på någon vän att umgås med. 
En liten diskret "hej jag har något mellan tänderna?"
"Nja jag tror det bara är missfärgningar så du kan vara lugn" Amen skönt för mig vaahhvhvaavavva

You.

Okej en väldigt ovärd skoldag ska jag säga er. Hade en lektion som heter Entreprenörskap där vi ungefär inte gör ett kattkiss. Men det var skönt hööhhö. Har umgåtts med Nicke lite så där innan han skjutsade mig till staden och nu väntar jag på att Simon ska ha tränat klart (som är 38timmar bort ungefär) så jag kan få gosa ner mig breve honom framför en film. Har lovat mig själv att vi inte ska se Johan Falk, ska stå kvar vid mitt ord vad han än säger. Eftersom det är det ända han ser (typ) och han kan alla utantill så är inte så jätteskoj. Kanske ska filma honom så får han göra en cover på alla dessa filmer.

Försöker vara duktig

Jag och Simon drog oss på bio igår för att se Johan Falk som vi sett tusen gånger. Spännande. Sen for vi home och sussade gott. Vi hade planer att fara ut med skotern idag men det är kallt och inte alls så speciellt bra väder så det blev inte av. Så nu sitter jag och pluggar sen ikväll ska jag iväg och träna. Blaavlaababa skoj


Mat

Jag och rebban myste till det med frukt doppat i choklad igår. Sen såg vi en film också. Senare på kvällen drog jag mig till staden för att spendera natten med Simon. På nått sett verkar det som att vi alltid vaknar tidigt förstår inte varför... Hade sovmorgon och började inte förrän 12 men ändå så där vid halv 9 var vi vakna. Men det är ändå skönt att bara ligga och dra sig och halv sova. Ikväll kanskee det blir bio, skulle ha velat träna också men jag borde typ hinna det före. Annars får det bli imorgon.


i got a hangover Ohhooowhwohohwowhoh

Okej vi kan säga så här. Blev lite impuls fest igår. Började i Bergsbyn sen for vi ut på mollys. Kul kul var det. Var ju som så där lagomt full när jag gick in på Mollys men lyckades tydligen charma till mig 4 drinkar så blev nog rätt full i alla fall. Väl hemma så somnade jag ganska direkt och idag vaknar jag och mår skit. Verkligen. Kalas dåligt. HAHA nä men, det gör typ ont i mitt hår ungefär så illa är det. Huvudet kommer snart att sprängas och orkar inte röra mig från sängen. MEn jag är hungrig. Vill ha pizza... Ska snacka med rebecca om vi ska styra ihop en dejt kanske.

Man lär sig något nytt varje dag

Oj en sån underbar dag det har varit. En massa shopping. 1200kr fattigare men massa bra grejer rikare. Sen en mätt mage på hel tid och 3år framåt rikare också. Vill inte ens säga hur mycket vi käkat men middag på donken blev det i alla fall och galet va gott det är. Gassh. Nu är jag home och alone men ser en bra film, där "houston we got a problem" kommer ifrån höhö. Aldrig sett den eller fattat vart det kommer ifrån men nu vet jag. Coolt vaahh


Fräädag

Igår drog jag mig till UF-mässan med Anneli och Fanny, kika runt, åt godis som ett as, vann en mössa som dock var reflexfärgad så gav den till Simon. Tydligen var det någon märkes mössa om jag förstod rätt men ah har inte så mycket nytta av den. Har sussat med gullegrisen inatt och ska nu göra mig klar för jag ska till Umeå och umgås med mig bff.


Ge till dom fattiga barnen

Finns mycket jag behöver shoppa just nu. En skinnjacka, nya träningsbyxor eftersom mina är för stora, skulle även vilja ha ett par tajta shorts som man kan börja ha mer mot sommaren att träna i, sport-BH och ah det var väl typ det. Kändes som det var en miljon saker men tydligen inte heeh. Skulle ändå ha behövt någon som sponsra mig med lite pengar. Åhhå jobbiga tider.


Onsdag

Har precis tränat med min syster. Yoga 55min sen ben och rumpa 45min och tro mig, detta kommer kännas imorgon men det är väl så det ska vara. Ikväll ska jag bara ta det så himla lugnt och det är galet vad jag är sugen på godis, kanske måste gulla lite med min syster eftersom jag är utan pengar hehii.


så ja jajajjajaj

Har gjort så lite som möjligt idag ska jag säga er, sov typ 2h efter skolan. Rensat min garderob och pluggat lite på idrottsprovet. Sen är det som stopp hehehööö ska se greys sen sova. Lol godnatt, ska drömma om sommaren.

Hemskheter i mänskligheten

For och sussade med simon inatt och vi vaknade väldigt tidigt, innan min väckare ringde och jag trodde jag försovit mig men icket, så det var ju värsta kalas bra vaah.
Sen har den här dan varit så seg att det är galet. Men i alla fall, tror jag har en tendens att hitta alkisar som ska bråka. Både igår och idag mötte jag sånna på busstationen. En av tjejerna var gravid och kan inte låta bli att tycka synd om barnet om mamman inte skärper sig. Alltså nu får ni inte tolka det som att jag snackar med dom, hör dom snacka och ser dom mucka på varandra, har bra och nyfikna öron. Dock blir ju jag så här "gash, ska jag lägga mig i? Kan ju inte bara stå och titta på. Ska jag ringa polisen? Varför gör inte någon vuxen något?" Sen hann jag inte tänka så mer utan var tvungen att stiga på bussen.


.

Om man glömmer verkligheten en liten stund
så kanske hjärtat får andas.
 
 

I will never give up on you

JAHA JENNY, vad hade du för dig igår? Faktiskt så minns jag typ inte...
Eller jo på kvällen så umgicks jag med min syster ett tag innan jag gick över till Simon. Där städade vi hans lägenhet lite innan vi la oss framför en film och somnade sött. 
Idag har jag blaablabla(skolan) sen varit hos David och Elin hela kvällen, myst med mina små änglar och lite sånt där gullegöll.
ÄR DÖD, ska dushca, se greys sen sova. KANoners då fick ni veta det också. 
544557_10200719638661435_600640354_n_large

kom hem

Borde plugga som satan, har rätt mycket i skolan nu (buhu).
Men sitter och kollar på bilder från i somras. Oj vad jag mådde bra. Allting var bra och Oskar var hemma, JAG SAKNAR DIG OSKAR, den enda som fick mig på great humör med sin dåliga, sämsta humor. Livet här i Bureå är inte likt utan dig, är så mycket tristare. 

First day of my life

En väldigt lugn helg måste jag säga. Rätt skönt men ändå så känner jag mig inte riktigt utvilad trotts att jag sovit länge och väldigt bra. Konstigt det där... Vaknade i alla fall bredvid en slämmande men trotts det en finfin person imorse och är precis hemkommen. Planerna för kvällen är 0. Är sugen på att baka något men vet inte riktigt vad. Får undersöka saken och kolla om jag hittar något nytt att göra kanske. 

I know it's hard

Simpen ringde och väckte mig och frågade om vi skulle fara ut med skotern till deras stuga och mysa med hans familj. Självklart gjorde vi det och riktigt mysigt/trevligt var det. For hem och han bara byta om sen for jag och moder till David och Selma och myste med dom. JAAAAAAAAAAAAA sen övningskörde jag lite hit och dit och MAT väntas  nu och jag är hungrig som ett as att jag skulle kunna äta dig, ja precis du som läser det här.
Dock så är min fråga, VAD SKA JAG GÖRA IKVÄLL? 
/förvirrad-hungrig-chey-18vintrar

Matkoma på ingång

Detta är det sjukaste jag varit med om. For på frasses och åt med Maja och Linnea. Och nu... känns som jag äter fortfarande, blir bara mättare och mättare. Tror jag hamnat i matkoma för börjar typ kallsvettas också HAHAHA. Men vadå, vad gör man inte för mat liksom?
Men okej, var inställd på bio ikväll men så blev icket läget heller så what to do? Bli bästa vän med soffan kanske? Låter bra.


Underbara dag

Oj en sån skön dag, fick sluta tidigare och ni förstår inte vilket glädjerus man får av det hehe. Sen direkt jag kom hem så la jag mig i sängen och höll verkligen på somna men en fågel sa till mig att gå ut i solen och efter många om och men och läst på alla bloggar hur bra väder det är ute så gick jag ut på bron med te och en bok. Satt där ungefär 30min sen blev jag less och nu är jag bosatt i soffan igen.


I feel you in my bones

Har varit en mycket död kväll ska jag berätta för er, käkat lite middag och sen bara sett på tv. KUL? Inte så jag kan påstå det i alla fall. Var jättesugen på att se bio men fick inte med  mig någon och var inte så jättesugen på att vara ännu mer mobbad och se själv. Ska väl snart ta mig in i duschen sen se lite greys tills jag somnar eftersom jag har en jobbdag som väntar på mig imorgon också. 
Saknar Selma och Wilma jättemycket buuhuudiihu. (Ja jag saknar er också David och Elin, bara inte lika mycket xP)

Det finns bara Du för mig.

Varit med Maja och Linnea ett tag och bara snackat om livets gåtor, sen har ju även Linnet tagit körkortet så ett Stort grattis till dig pinglan från mig ♥
Sen for jag och Rebban och tränade, var inte direkt taggad men var skönt och älskar att ha någon att träna med och speciellt med Rebecca, hihi fniss lol. Men nu är vi tillbaka här, ensam och verkligheten kommer ikapp mig men ska se lite greys och sedan försöka sova. 

.

själen kan inte ljuga


det är hjärnans exklusiva område


Har man aldrig känt på smärta så vet man inte vad äkta glädje är.

Jag ska berätta en sak för er alla, när ni är så där riktigt på botten och ba "vart försvann min livslust, halloooo?" och typ går runt som en zombie och ba tja hej nej vill inte prata. Låt mig vara. Ja ni fattar. Då ska ni kolla på gamla bilder på DIG SJÄLV, för då har du ungefär ett större problem. Fast jag tycker jag var charmig i för sig.

dina handleder talar för dig

GASH, det är inte lätt att vara städtant ska jag uppdatera er om. Det tar på krafterna + att jag fick typ 3h sömn inatt så är inte piggaste kvinnan idag. Men jag överlevde i alla fall. Lyssnade på min lista och helt plötsligt så började Panda Da Panda spela och dör så himla bra dom är, måste börja om att lyssna på dom. 
I alla fall så ska jag vara med rebban sen ska jag tillbaka till staden, lär leva där hela veckan i min ensamhet. Men tur jag har nära till gymmet så kan spendera min tid där efter jag jobbat.

Finns bara en och det är du

Ni vet den där känslan när man inte vet vart man ska ta vägen. När man känner sig tom och inte kan gråta. Sen när man börjat förstå så kan man inte sluta gråta. Man kan inte äta och är slut hela tiden men för rädd för att somna för mardrömmar är allt man kommer drömma. Då man bara vill ha sin bästa vän bredvid sin sida och lägga över alla ens problem till den så slipper man bära på det själv. När man är förstörd. När man fallit till botten. Där är jag nu. Kämpar för att hålla hoppet uppe, krigar mig genom varje minut. För det är värt det.


You dont know how much i need you

Blev en mindre bra dag idag. Vill bara hem och lägga mig i min säng och låta alla dom där känslorna forsa ut via mina ögon. Vill åh nä. Finns bara en person jag vill ha här just nu men icket.


Kan behöva lite maaaaat

Vi hade sjukt ball igår, var inte direkt ös med folk men jag Linnea och Gustav tog över dansgolvet ska jag säga och lite skam har man idag men så är livet! Sov med Simon men vaknade bredvid Konrad, wtf? HAHEHEH drev, vaknade självklart bredvid baby också lol.
Har en förbannad huvudvärk har som tänkt att den ska gå över men den verkar inte vilja det så tror jag ska sno en ipren.
Oplanerad för kvällen så nära och kära som befinner sig i stan, jag vill gärna ha någon att umgås med ikväll!


and then there were none

Fick världens mysigaste start på mitt lov. Jag och Rebecca gick och köpte oss massa gott och bumsade ner framför en kalas bra film som jag dock inte minns namnet på. Pratade ut om allt knas som händer occchhhh ah hade en allmänt trevlig fredagkväll. Glad att jag har det dära mongot som förgyllar mina dagar.
Men imorgon dåååå blir det inte lika lugnt. Jag och Linnet ska ut på Folkparken och slå klackarna i taket, spy på golvet, hänga över baren och visa alla våra ägodelar för att få gratis drinkar, vi ska pissa på ingången, slå ner alla vakter och äga stället som vi vore kungar. Nä men vi ska festa sen ut på folkparken och vi kommer ha så skoj att alla kommer vara så avundsjuka på oss. KRAMAR till alla snälla människor. 
 

RSS 2.0