26september

Var på bio med min kära mor igår och såg Min så kallade pappa. Den var riktigt bra! lite halv seg men fortfarande värd att se. 
Idag är det fredag, simon har redan somnat och jag sitter och dricker cola och kikar lite på film. En lugn fredag, skönt. Och skönt att inte vakna till någon väckare imorgon. Sen på kvällen vankas det firandes för Melinda som fyllt år, kalastaggadddddd, hoppas och tror att det kommer bli en kanon kväll. 



21september

Ännu en lugn och skön helg är avklarad. Hängde med boysen igår innan dom valde att gå ut på krogen så då drog jag mig hem och såg lite serie sen sussade jag gott. Idag vaknade jag tidigt för ovanlighetens skull, så följde mamma, david och barnen på Leos och lekte av mig lite. Ikväll händer nog väldigt lite också. Vill bara börja packa ihop och flytta nunununuuuuuu iiiihhhh
 

11September

Ja jag vet att det har varit en lång tysnad här på bloggen men det händer inte så mycket. Helgen bjöd dock på festligheter båda dagarna, då vi hade avskedsfest för linnea som har flyttat till norge. Sen i lördags firade vi min kära sismon som fyllde år. Sen har vi även fått en annan lägenhet iiiihhhh så vi flyttar 1Oktober, vilket bara är typ 3veckor bort. GUDARNAS så skönt. Då slipper jag äntligen den här  himla dödsbacken som tar död på mig tusen gånger innan jag kommit hem. 
Men just här och nu saknar jag min kvinna som varit utomlands men kom hem igår, SÅ I HELGEN HAR JAG TÄNKT VARA MED DIG BARA SÅ DU VET DET REBECCA GRANLUND
 

RSS 2.0