Jag kallar på dig John Blund. Du behövs

Varför skulle jag och Simon sova så himla länge idag... Kommer aldrig kunna somna, kommer vara en död zombie imorgon och tänka så här när jag vaknar "men jag hinner duscha, sminka mig och packa på 15min det är lugnt" sen kommer rebecca bli fly förbannad på mig för jag alltid är seg (hehe ooooops). Nä men på riktigt, skyller allt på Simon om jag är stressad imorgon. Lol.


Är ni redo? För vi är redo

Har umgåtts med min fina rebban ikväll, skrubb>ansiktsmask>återfuktning alla 3 stegen så imorgon förväntar jag mig en skinande vacker hy, sen har vi även målat naglarna och noppat ögonbrynen. Så är nästan 100% klar för nyårs, ska bara raka bort min vinterpäls för heeh mina ben ser ut som björnben typ. Icket vackert.


Wioohsowm

Alltså visst är det självklart att jag får massvis med finnar, hostar och är snuvig bara för att det är nyårs imorgon. Massvis = 5st som syns mer än allt. Annars så är mitt liv väl hyfsat I guess. Jag tror på nyårs, tror att vi kommer ha riktigt riktigt kul faktiskt. Menar, jag ska vara med mina favoriter så känns som att ingeting kan gå snett. Känns bra.


5 saker om mig.

Har ingen dator eller tv, så i brist på göra så får ni det här. Grattis, hoppas ni lärde er något nytt

1: Jag gråter inte bland folk (helst), känner mig svag och det hatar jag. Så är havet på väg ut via mina ögon så går jag iväg.

2: Jag hatar spindlar. Mår nästan illa när jag ser en. Enda undantaget är om jag ser en i skogen för där ska dom ju som leva, men inomhus eller balkongen osv där ska dom inte vara!

3: Lägger alltid för håret för mina öron när jag sover, detta är på grund av att min bror lurade mig när jag var liten "på natten kommer spindlarna och lägger ägg i folks öron". Kanske därför jag är så rädd för dom också(?).

4: Hatar att sova själv. Är bland det värsta som finns. Behöver bara någon som sover i samma rum så sover jag så mycket bättre. Att ha någon att prata med ända till "slutet" och att ha någon att prata med på morgonen.

5: Är vanligt vis en väldigt glad person, har fått höra massvis med gånger att folk aldrig sett mig ledsen, att jag alltid kommer med ett leende. Så är det, jag har lätt för att uppskatta mitt liv. Lever i nuet och ser allt från den positiva sidan. Allting annat löser sig ju. Men ibland, när jag blir riktigt krossad så blir jag en Zombie, då gräver jag djupaste gropen och stannar där väldigt länge.


Frääädag

Barnvakt med rebban>mys framför harry potter>bilkurragömma.
Snabb sammanfattning av kvällen. Nu hade jag tänkt begrava mig framför greys men då är pappa i datarummet så går inte så bra (min dator är sönder igen). Finns det någon som vill umgås med mig imorgon så kan den ju höra av sig (en kort kontaktannons)


Hatar min dator också,

Värsta natten jag varit med om. Hade världens huvudvärk har aldrig haft så ont! Sen höll jag på spy miljoners gånger, samtidigt var jag hungrig men kunde inte äta för då höll jag på spy igen. Sen vart mitt liv allmänt piss och har inte kunnat sova i min egna säng så har tillbringat natten på madrassen. Ikväll ska jag vara med Rebecca och bara mysa och hoppas på lite glädje


Mahahahjaks

Vart en sväng på staden med rebban och fick med mig en del grejer hem. Typ en tröja, underkläder, shampoo blabla men mitt bästa köp var helt klart ett nytt läppsyl.
Sen ikväll har vi inte gjort ett skit, bara tok dega i garaget och var ingen höjdare trotts alla fina människor. Määään så är det ibland också. Nu har jag bosatt mig i sängen med huvudvärk, är hungrig och fryser. Sen skrattar jag smått åt alla patetiska människor.


i want the truth but sometimes the truth hurts

Börjar vara ganska less på er som kommenterar anonymt. Känner som att, ifall ni verkligen menar det så kan ni i alla fall skriva in erat namn och stå för det. För jag kan inte gå på en "osäker" källa, det skulle inte leda någon vart. Så ber er, har ni tänkt skriva något mer så skriv vem ni är. Tack på förhand.

I knew you were trouble

har varit på släktträff, är helt slut. Var ungar överallt och inte på tala om alla vuxna. Jag själv ligger mittemellan, varken barn eller vuxen. (Nu kommer säkert någon kommentera: Men Jenny du är ju visst ett barn).
Nu väntar jag på att sanna ska komma och jag har ingen aning vad vi ska göra ikväll men något ska vi nog kunna hitta på hoppas jag. Ifall jag inte somnar, som jag säkert lär göra. Kanske ska sova en timme eller något innan hon kommer hehheehehehe

All I need is you needing me

Alla lägger upp bilder på sina julklappar, kan säga att mina är redan utspridda i mitt hemska rum som ser ut som ett bombnedslag. Men jag tycker om det. Så vill ni veta vad jag har fått så får ni väl helt enkelt fråga då.
.
.
Vaknade upp brevid världens finaste idag, oj vad jag är glad att jag har den pojken. Sen gick vi i alla fall ner och åt lite gröt (Börjar vara less på all julmat måste jag säga, blir ju som samma eftersom jag inte äter speciellt mycket från julborden). I alla fall sen chilla vi litt framför en film tills han lämnade mig. Släppte en tår, kanske 2 eller 3 eller ingen. Sen har jag hängt med alle ikväll och vi har ungefär inte gjort ett piss, händer som väldigt lite ikväll så vi skildes åt och nu sitter jag här. Vid min fungerande dator (att den fungerar har jag min kärlek att tacka för). 
> nu ska jag se Greys, i sinne. 

Det kallas kärlek


Julafton

Idag firade jag jul "nä men satan det säger du inte?"jo för vet ni, det gör jag. Det var super duper mega mysigt och när tomten kom blev jag faktiskt lite pirrig och kände mig som 4år igen. Är super nöjd över mina julklappar och jaaa.
Sen for jag ut och var med alle viktor och albin, gled runt lite och nu myser jag lite smått med simpen


Uppesittarkväll


Vill som sova men är för pigg

Haha okej, alla ni som har bloggar och läser det här. Sitter ni och läser igenom eran egen blogg? Det gör jag, hemskt ofta och jag skrattar alltid åt mig själv. Tycker jag är ganska rolig ibland och nu försöker jag leta åt ett inlägg jag skrev i somras när jag hade världens tankar om att dom i Twilight skulle komma från skogen hahaha kul. Måste hitta det nu, kanske var för två somrar sen till och med. Do noo.
Jag må ju ha dom gölligaste vännerna på denna planet. Den här bilden är till för dig Rebecca RG Granlund, från oss i garaget, till dig EN RIKTIG GOD JUL (i förskott)


Lördaaag

Pendlade mellan bil å bil igår ungefär. Men slutade i Simons bil, körde runt och jaaa var generösa med folk som frös och skjutsade hem dom. Idag har vi varit två riktiga sega proppar, har inte hänt mycket alls.
Ikväll funderar jag vad som ska hända men blir mest troligt att vara med några människor här i Bureå I guess. Men det blir skoj skkojjjj


Didn't belive in love, but then i found you

Skulle ha haft ett par nya hörlurar märker jag nu. Mina är en aning sprängda, undra varför? Men i alla fall JULLOV. Så där. Känns jävligt bra att skriva det, jul och lov. Om några dagar så är julafton imorgon. Jag älskar julafton. Med hela mitt hjärta, jag blir värsta kärleksfull, vill krama alla människor.


Bra start på dagen(?)

Någon som vet vem som kör Norrlandskust-bussen från Umeå till Skellefteå klockan 9? I så fall säg det, ge gärna adressen också så ska jag skicka ett väldigt argt brev. Den kan inte fara 15min tidigare eller inte alls dyka upp, funkar inte så.


"Inte riktigt som alla andra"

Alltså på riktigt. Kan inte släppa hur bra Titanic är. Jag gråter genom hela filmen, deras kärlek är något att dö för. När han ritar av henne, förstår ni hansbdodbw okej alltså moooongoo* jag avgudar den här filmen. Jag måste få dela med mig av det. Tycker alla ska se den nu!


Är kär, i en film, är det okej?

Blev ännu en kväll tillbringad i garaget med mina goa gubbar (rebecca räknas som en gubbe nu). Nu har jag tagit plats i soffan i datarummet och ser Titanic. Världens bästa film genom alla tider. Kan se den tusen gånger om och är fortfarande lika kär i den. Ska ni impa på mig, göra mig överraskad och nöjd så slå igång Titanic med massa ljus (lukt ljus) och en massa gott.


Buhuuuhujuhu

Mitt liv är över. Kan inte se julkalendern på mobilen och har en ofungerande dator. Känner för att sjunka till underjorden. Hatar för övrigt en viss lärare också, vill gärna skriva ut dens namn och vad den gjort. Men det kan sluta illa, folk skulle bli så arg att dom skulle hemsöka människan och vandalisera dens hus.


Imorgon går jorden under. Känna bra

Ligger brevid käraste som typ halv sover och jag är piggare än allt. Tur han är gullig när han sover i alla fall så kan jag ligga och kolla på han (vadå hemsk tjej? Esch, skit snack). Ska till skolan snart för att ha 2 lektioner därav en vi ska se film. Den handlar om troll och är på Norska (för er som ville veta det). För övrigt så fick jag en kommentar av Fanny som är i Thailand och huuuh, hon gjorde mig hungrig och FANNY DU MÅSTE TA EN HIMLA MASSA BILDER SÅ JAG FÅR SE HUR DET SER UT! Vill dit.


Instagram

Fick en fråga om jag hade instagram, eller jag tog det som det i alla fall då kommentaren bara löd "Instagram?" Och ja självklart så har jag det då mer än hälften av mina bilder är där ifrån. Heter i alla fall Jeennnyy för dig som undrade. *gladgubbe*


Borde jobba som "sovare"

Somnade alltså vid 9 igår, med kläder och alltihop på. Vaknade vid 2 (tror jag den var) snörde av mig kläderna och somnade om ungefär lika fort fast jag trodde jag var as pigg men tydligen inte. Hade helt glömt att ställa väckaren så försov mig idag, vaknade klockan nio vilken resulterar att jag sovit 12 timmar och jag är lika förbannat trött ändå. Sen vill jag bara gråta på grund av min huvudvärk. Eller ja, mina tinningar vill helt enkelt inte ge upp. Men upp och hoppa, käka sen dra sig till skolan!


Jävligt besviken på att donken lagt ner. Åt helvete med livet

Har varit i Övik idag med klassen och ettorna. Har köpt klart alla julklappar men ska göra lite små fix. Känns bra bra bra och vi hade kul kul kul. Nu sitter vi i bussen på väg hem och Robin Hood visas på tvn. Hehe lol, julkänslaaaaa. Höll dock på börja gråta när dom sa att Donken inte fanns längre, no joke.


Söndag

Har precis varit och käkat julbord med min familj och Simme. Nu försöker jag fixa min dator sen får vi se vad som händer. Lär vara en död kväll känns det som. Tråkigt men sant.


I allt så behövs förtroende, utan det så finns ingenting kvar.

Ojdå här har vi dött ungefär. Igår for jag och Olivia till stan och besökte en fest som var väl helt okej. Haha men vi hade skoj trotts allt så den var väl kanske lite mer än okej. Men var lite halv jobbigt att stiga upp imorse, var hemma 3 somna vid 4 och steg upp klockan 9 för att fara till Umeå för att rebban stod på en julmarknad. Så gick runt där med hon och hennes family. Sen hem, sussa lite sen slutade kvällen i garaget. Finns rätt roligt folk heheh lol. Mest jag och rebecca som är roliga, älskar våra skrattanfall. Nu ska jag se lite tv eftersom MIN DATOR INTE FUNKAR. Hatar min dator (ibland, funkar den så älskar jag den. Puss<3<3)


väldigt vackert, får jag kamma ditt hår nu?

Stod nere och hackade grönsaker sen börjar den här låten spela, åh guuud. På riktigt så måste det vara den bästa "kärlekslåten" så himla vacker. Blir nästan tårögd buuhuuuooo
 

hjälp sökes

Har ett litet dilemma, vet inte om jag ska fara till stan för att träna (får längre sovmorgon imorgon). Eller om jag ska stanna hemma och pynta granen/baka lussekatter. (?)
Kom gärna med era åsikter, tack på förhand. MVH Jenny Nyström

Hatar bussar, ska stämma dom. Inget skämt

Nu känner jag för att döda någon på riktigt. Ska gå en buss klockan 9 men det ska jag säga dig att den bussen kom aldrig. Jag hatar Umeå bussar mer än allting. Helvete. Så nu missade jag lucian på grund av det. För nu måste vi vänta på 10bussen. Kul liv. Har inte käkat något heller så vilket gör att jag blir ännu argare.
Här får ni från både mig och Zebbe


Hatar min dator

Sladda, diket, sladda, diket, sladda, diket andra bilen får soppatorsk så måste ringa annan hjälp, påväg hem och andra bilen är i diket hahahhaa ungefär så kan jag sammanfatta min Alexander Rasmus och Jespers kväll. Men skojsit hade vi i alla fall. Nu försöker jag se greys men min dator verkar hata mig från djupet, skärmen fryser efter 13min. Förbannat om jag måste formatera om den igen (om det nu heter så vet jag inte men tror det *fniss lol)
Ni får en suddig bild när rasmus och albin försöker hjälpa oss ur diket.


Öh, typ onsdag den 12-12-12. Cåålt

Har träningsvärk som huvvaligens idag + att nya instagram *suuuger* (viskade där). Annars är livet bra förutom att vi har jättekallt här hemma, typ som i simpens lägenhet, gash. Nu ska jag sova en timme sen ska jag kolla vad pojkarna gör så kanske jag kan chilla litt med dom och skruva i garret(garaget). Dö så trött jag är.


"För jag bryr mig om dig"

Chillat litt med mamma och pappa efter skolan. Nu chillar jag ännu mer tills jag ska iväg och träna. Tror jag ska vara med Simon efter det kanske blir roligt, får väl se. Kanske väljer att kasta min banan på honom om han är taskig. Lär vi väl märka. Kanske inte ens lever imorgon, kanske blir påkörd eller våldtagen sen mördad när jag ska gå genom gångtunneln. Va sluta Jenny, får panik av mig själv.


I wouldn't mind kissing your lips everyday

Går och lägger mig med en saknad efter min kära pojkvän.
Godnatt världen
 
 
Tumblr_meu67zfoqz1rvejmso1_500_large
 

...

Äckliga måndag, först det jag skrev om i förra inlägget sen så bussen jag skulle ta hem var då en direkt buss (egentligen). Men det verkade vilja fara genom yttervik i alla fall vilket tar 10min extra. Sen verkar min mobil ha sagt emot och inte vilja ta emot sms från Simon så missade min chans att vara med honom också. Kanske lika bra att sova bort hela dan... vart på hemskt dåligt humör du. Stackars mig


Försök att hitta någon pinsammare och ni gör det jävligt bra.

HAHAHA alltså vad håller jag på med. Har skämt ut mig 2 gånger på 30min nu. Var på ck och kissade, glömde låsa dörren men skulle just knäppa mina byxor när en tant kom in. "Eh hej, jag är klar så du kan få gå in om du vill" sprang bokstavligen därifrån illröd i ansiktet. Sen nu när jag satt på bussen glömde jag koppla in hörlurarna i telefonen så började spela på högsta volym. Fan vad du är pinsam Jenny. Ofta folk vill umgås med dig. Men jag skyller på att jag bara fick en timmes sömn inatt och den var fylld med mardrömmar så min hjärna hänger inte riktigt med.


ingen depression här inte

Har varit väldigt oeffektiv idag, men det är okej för det är Söndag. Sen har jag kollat igenom min blogg lite och märker att det låter som jag är nere i världens depression (gaad stavade det rätt för första gången, vill alltid stava det depretion men sen när jag skrivit det så inser jag att det är fel. +1 till mig!). Men fortsättning följer, jag är inte det. Jag är nog bland världens gladaste människor har bara väldigt lätt att se det lilla som något gigantiskt.
Godnatt från en nyduschad tjej i en renbäddad säng och sen så vill jag sända lite kärlek till världen. (Kreativt Jenny, verkligen ahahahaha)

Jag är glad för att det hände och ledsen över att det är över

Kan inte sluta gråta just nu, det är både glädjetårar och inte. Fick min svagaste sida väckt idag, blev nämligen påmind om Lisa. Personen som bokstavligen skapade mig, hon var den första som såg mig och tog alltid fram det bästa ur mig. Så mycket som vi gick igenom tillsammans och idag pratar vi inte alls med varandra. Löfterna vi gav när du flyttade "Vi ska prata med varandra varje dag" "Vi ska hälsa på varandra så ofta som möjligt" allting bröt vi. Idag är det som att vi inte känner varandra. Vi är bara främlingar. Men det kanske var så det var meningen att vi skulle bli. Vi suddades sakta bort till ett vanligt vitt papper igen från att ha varit det mest färgladaste.  

just one last time

"Ladies, find the guy who doesn't just tell you you're beautiful.
Find the guy who makes you feel beautiful"

think of all the bauty still left around you and be happy

Vart en seg dag idag, käkade middag hos min bror sen for jag och rebban hem till mig och såg lite film och trådde en massa gott. Har typ inte gjort annat än att ätit idag, känns bra i själen. Sen for vi förbi garaget ett liten tväris och gjorde ungefär ingenting.
Nu ska jag se lite greys och försöka komma på andra tankar (funkar alltid).

Det finns dagar då jag kryper in i kroppen och gömmer mig

Känner för att göra väldigt lite idag, är inte på världens bästa humör + att jag har träningsvärk i ryggen och vaderna som ett svin! En annan sak, det är jättetråkigt att vakna den här tiden för det är så himla mörkt ute att det känns som jag ska gå och sova igen. Vilket är något jag skulle kunna göra nu, vill inte röra mig från min säng. Vill inte träffa folk över huvudtaget idag. Vart typ rätt mycket igår från alla möjliga håll så är rätt förvirrad. Men trotts det så hade jag jävligt roligt! Men ska väl kanske ta och agera, ska snart till stan för ett ärende som är jävligt tråkigt men nödvändigt (haha lol fniss ska hämta min väska).
Önskar att jag vore lite starkare än vad jag är.

Godnatt

Har haft en sjukt bra kväll, vill bara pussa på alla underbara personer i min omgivning. Men har jag inte tid med, är nu hemma i min säng och ska sova. 

Julkänsla med peter, massa kärlek

For till simme igår och tog hand om "sjuklingen" fast han verkade inte speciellt sjuk han verkade mest bara vilja jävlas med mig men bara för att han var sjuk så fick han väl det. 
Nu är jag hos syster och lyssnar på Peter Jöback medans hon och Anton gör maten, sen blir det träning med rebban sen några andra trevligheter. Känns som det blir en lyckad kväll. Wehoiioo

Andas litervis med skönt syre

Att lyftas
flera meter över marken,
utan att flyttas
Andas litervis med skönt syre
i ett tomrum
Höra de ljuva tonerna
i en tystnad som tränger igenom

det går inte,
egentligen

Ändå är det så tydligt
att det händer
Mitt i den där mörka
morgontimman
Då teet känns fylligt
varmt mot tungan,
och du inte visste
att du faktiskt vaknat

Någon flämtar mjukt,
alldeles där över axeln
Tydlig tyngd, så skön
så underbar


Inkräktare

Har 3st finnar som har vandaliserat mitt ansikte så har hett salva på dom i hopp om att dom ska vara borta imorgon. Min hy gillar inte vintern, den blir så orolig då, en orolig själ, huuuuh.
Sitter i alla fall och pluggar, älskar dagen-före-plugg-sitta-vaken-hela-natten.


If I could see you again

sitter och pratar med Rebecca i skype fast måste egentligen plugga, har NK prov imorgon och kan ungefär väldigt lite men prioriterar att snacka med rebban bara för att jag saknar hon väldigt mycket och jag har godis och inte hon.
Kul liv jag haaaaaaaaaar, nej. Hemskt. Vill ha helg också, är så sjukt skolless att jag skulle kunna äta en häst (en frukt alltså).

Döda mig så trött jigan är

Hej
Har varit i åbyn med min klass och ätit en massa. Första julskinkan i år blev det (!!!!) sen har vi pysslat litt.
Hejdå


Måndag

Helt sjukt hur mycket snö det är hemma. Man går i tunnlar när man går på vägen. Känns verkligen som jag lever i tomtens vinterland typ.
Nu ska jag i alla fall plugga som ett svin, NK, svenska och engelska. Lycka till Jenny. Tackar


“A faithful soul believes and has patience to let destiny bring happiness and love”

1advent idag och jag tvingade med mig Simon ner på skyltsöndag, man bara måste älska det. Alla söta små barn som springer runt med en julklapp dom fått av jultomten. Awwww göllefjun.
Nu sitter jag i simons säng med chips och choklad och ser beck medans hjärtat sover.


December

Tumblr_med4ru499i1rm99s3o1_500_large
Vi hälsar December välkommen med ett leende, dock så kunde vädret ha varit lite bättre. Just nu är det bokstavligen storm ute, hoppas med hela mitt hjärta att det är bättre imorgon på skyltsöndag för jag SKA dit. Det är det mysigaste som finns och justja jag behöver en vän att gå med, så om du som sitter och läser det här känner att "Jag är också ensam och vill gå" hör av dig till mig.

"Hörde ni? 'Jag ska älska dig tills jag dör' oj, dog visst igår"

Känner att det här är den värdelösaste fredagen jag haft genom tiderna. Förutom när jag och Rebecca åt på frasses. Inget roligt har hänt, har känt mig allmänt sur på grund av smärtan i huvudet. Sen har jag typ legat på mitt rum ikväll i hopp om vänner men alla var i stan eller så sover dom. Hade det inte blåst så mycket hade jag varit ute och gått nu. Nattprommisar är det bästa som finns, men föredrar att det ska vara sommar då.


RSS 2.0