Dagen kallas för onsdag

Har tränat idag för första gången på två veckor eftersom jag har varit sjuk. Så körde yoga 1h sen körde jag ben 40min. Kul kul jaaaa, ikväll spenderar jag min dyra tid med Simon så det blir trevligt (kan man hoppas i alla fall).


All you need is love... and a cat

Okej på riktigt så börjar jag vara himla less nu. VILL FAKTISKT HA EN KATT och det är inget skämt. Sitter alltid och kollar på katter på weheartit och blir deprimerad för att jag inte har en;(;(;(;(;(
I fredags så hittade jag och Rebecca världens gulligaste katt och ville bara ta med mig den hem.
Mamma och pappa, på riktigt kan ni bara ge erat tillstånd att ha en liten gullig kissekatt springandes runt här hemma. Mitt liv skulle bli fullbordat. 
Tumblr_lwezt01wqf1r7qsomo1_500_large
A0fl91fbziw36zjoypfkcv79ryi4uuc4_large
 

tisdag

Idag har dagen varit så DÄÄÄÄR skön. Slutade 11.30 istället för 15.30. Underbara Tisdagar. Sen gick jag på stan och lämnade ut mitt CV hit och dit och hoppas på att någon hör av sig. Har i alla fall fixat jobb nästa vecka till att börja med på Malmia. Så det känns ändå hyfsat okej faktiiiskt.

"Dina pikar skär rakt i hjärtat, vet att jag inte duger"

Var mysigt att träffa systeryster igen. Känns som det var tusen år sedan. Sen ikväll har jag och mamma alltså suttit 4 himla stora hela förbannade timmar med en fas utan något vettigt resultat. Oj jag tror vi båda var himla less där i slutet hha... Men va jag borde sova som en stock nu om jag ska orka morgon dagen men vill ha min pojke att pussa godnatt men nix, han är inte här. Känns lite ensamt (livet är i en jobbig period just nu).


Blö

Lördagen bjöd på lite impuls fest som började hos Isak sen när dom drog ut så var jag trogen mot min kviga och var med henne istället. Sen sussade jag gott med min kärlek och vaknade av huvudvärk men annars var jag pigg. Vilket var himla skönt och efter vi tryckt en pizza så försvann den vilket var dubbelt så skönt. Seeen hände inte så mycket, for på vitberget och sen chilla vi litt (massor).
Idag ska jag middagsdejta min syster, lol, längtar. NOT. skoja.


I want the world in my hands

Mestadels av gårkvällen så chillade jag på en stol och kollade när Alexander och Jesper mekade i skotern. Jag och stolen fick som en bra kontakt efter alla timmar vi delade tillsammans. Nä men sen for vi till stan, plocka upp nå tards och råkade visst få med mig ena hem. Helt frisk var han inte märkte jag. Nä men okej, idag vaknade vi med tuppen och tröttare än tröttast drog vi oss ut på en skotertur med ett gäng boys. Snön var god i alla fall om ni är sugen på att smaka. ÖHH planerna för kvällen är fortfarande lite oklart, vet inte om jag ska till stan och umgås med Simon och en massa eller om jag ska stanna hemma i Bureå och kanske umgås med kvigan min. 

mobboffer

Har som hänt väldigt lite idag måste jag säga. Funderar starkt på att gå till byn och köpa mig något gott Men jag är ju inte ens sugen på något? eller jo jag är sugen på något men jag har ingen aning om vad. Inte chips i alla fall... Kanske en B&J? Skulle sitta förbannat fint måste jag säga. Hmm... ska jag orka? Är ju så uttråkad att det inte finns, har inga vänner. LoL. Jo det har jag visst. Har ringt 2st sen kände jag mig för mobbad när dom sa att dom inte kunde/var hemma så ville inte kolla med nästa xD

i wanna be your girl

HEJ VÄNNER
Ja idag har jag hunnit köra bil, köra bil, köra bil, köra bil och även käkat lite lurre. Kul va? Är hyfsat slut idag dock så har hostan börjat gå mot sin bättringsväg i alla fall. Så hoppas hoppas INTE HIMLEN FALLER NER HOPP HOPPAS vi, ja jag lyssnade just på den där låten så var tvungen att dra in en liten mening för att det kändes rätt i hjärtat.
Ingen aning vad jag ska göra ikväll............. hade velat fara till Umeå och hälsa på min bff rebban men då hade inte hon tid. Synd för dig jenkos.

Dyrka mig

Simon borde dyrka mig nu, pussa på mina fötter, ge mig massvis med blöta hundkyssar, massera mig en timme ja allt för har städat hans lägenhet. Dammsugat, dammtorkat, skurat, skurat toan och plockat bort en massa skräp. Vilken underbar flickvän jag är ibland. Förstår att han älskar mig (boostar mig själv lol hihi).
Ikväll lät det i alla fall som vi skulle bada dock har jag ingen aning om vart han är just nu men han hör väl av sig förr eller senare hoppas jag.
På bilden försöker jag se ut som en nöjd kung om ni inte ser de.


Solen skiner vackert idag ser jag

Igår for jag och Simon på relaxen på edda, dock inte speciellt länge eftersom det stängde 9 och han är ju så seg så vi var inte där förrän 8. Men det var mösigt. Sen for vi home och myste framför en film sen tror jag att vi ger applåder till oss för vi somnade fasen tidigt igår. Tror vi somnade före 1! Ibland är vi duktiga.
Idag är jag ledig och det ända som står på schemat är Körlektion.


Pengar är lycka, ingen kan neka det

Kollade nyss på mitt konto och ser att jag fått in hälften av ett arv som jag fått! Kan säga lyckan som uppstår då, tänk så mycket mat jag kan köpa nu woodiop!


Se där så trevligt liv man kan ha

Hade super trevligt igår! Massa underbara människor på ett och samma ställe så jag är nöjd.
Idag tog jag och Simon tag i våra bakis kroppar och drog oss ut på en skoter tur, sen for vi på bio med ett antal andra pojkar så det har varit en underbar Söndag också. Nu har vi bosatt oss i sängen och ska snart sussa.


They call us troublemakers

Är nästan fullt frisk idag, vilket är kanoneerrrs! För ikväll mina kära blir det inget annat än fest, första gången jag dricker lagligt. Känns väl faktiskt helt okej måste jag säga. Tror kvällen kommer bli hur bra som helst och jag är sjukt taggad! 

En tatuering rikare

Gårkvällen blev väl inte riktigt som planerad men det super mysigt där mot kvällen så jag är glad.
Idag har jag inte gjort något annat (typ) än TATUERAT mig! Wodiop, jag och mina syskon gjorde en sykontatuering. Är hur nöjd som helst och allas blev jättefint.
Ikväll blir det en tidig kväll för mig eftersom jag fortfarande är lite sjuk och imorgon Måste jag vara frisk.


alla ♥-dag

Hatar folk som hatar alla hjärtansdag, har ni ingen pojkvän så lovar jag att ni har en kompis som är lika singel som er och ni kan fira och mysa med dom. SÅ DET SÅ.
Men nu har ju jag tur och har världens finaste pojkvän att fira den med, middag, träning sen relax avdelningen på edda nalkas för våran del. Han som inte ens gillade alla hjärtansdag har planerat det här, hiih blir som glad i hjärtat♥
massa kärlek till min finaste
 


jag är hemma från skolan idag


always on my mind

wodioopp min hosta tar död på mig. GÖR SÅ FÖRBANNAT ONT
men härda kvinna, på fredag kommer du ha ondare. Varför? Jo för då ska jag tatuera mig. Vad och vart får ni helt enkelt se efteråt. Börjar bli väldigt nervös över hur ont det kommer göra... gaasshhh
Men har i alla fall bosatt mig i sängen nu med dipp, gurka och paprika och ser greys. Saknar min man, hallååå simpen vart håller du hus? 

Livets tunga sida

Har en förjävlig hosta och feber är och spökar hos mig. Bara jag är frisk innan helgen så är jag nöjd och det hoppas jag verkligen att jag är.
Och eftersom det är fettisdag så bjöd simpen på plättar och det var gott. Tycker om plättar. Nu är jag i alla fall på väg hem och ska bara ta det lugn och försöka krya på mig tills imorgon.


we should go to france

Vi var hemma vid 12 igår, duschade sen var jag med simpen och vi for ganska direkt hem och sov. Jag var trött som ett as och det sved i mina ögon. Är lika trött idag och har inte fått i mig någon mat så är inte på bra humör någon stanns. Skulle kunna börja gråta här och nu för att fel låt spelar typ. Men i alla fall så kommer det några peeps hit snart och vi ska ha ett litet mini kalas för migan. Då får jag något att äta i alla fall, känns bra.

Det berömda ishotellet.

Igår så var jag med Sanna och Rebban och bara myste en massa, sen åkte jag med baby ett tag och så somnade vi typ halv 5 och jag klev upp halv 6 idag, dryyyygt men det gick fint. Har sovit som en gris på bussen så lär har förbannat ont i kröppen sen men OK skyll dig sig jenkos. Men dagen har varit hyfsad, för mycket bussresa men ishotellet var GRYMT. Man måste se det med egna ögon för att förstå känslan. Hejdo ska fortsätta sussa på bussen


Mitt andra namn är "pilsner"

Får inte sova i min säng på flera dagar. Helgen är helt planerad och fullbokad. Nej till er som undrar så ska jag inte ut på krogen i helgen... MEN VA VARFÖR INTE DET!??!?! Ja för jag dricker inte alkohol, inte förrän jag är gift. Haha va lol? Jag skojade bara, men jag åker iväg till Jukkasjärvi tiiidiiiigt på lördagmorgon så det kan bli tungt.
Far i alla fall till staden ikväll och ska tjocka mig med någon vid namn Simon typ, känner han inte speciellt bra men har hört att han är lite speciell? Men det ska nog kanske lösa sig, annars får jag komma med en undanflykt om jag vill därifrån typ "Eh, mamma ringde, det brinner hemma så jag måste hem och släcka det"

Woodiiiooop

Hade en great dag igår, vaknade upp breve min finaste, for iväg på halken, åt middag på Verandan med min fina familj och Simon, fika med bästa vännen på waynes sen somna jag breve min kärlek igen. En toppen dag som inte kunde bli bättre. Presenter jag fick var pengar på mobilen, nya träningsskor och en tatuering som ska inpräntas nästa fredag!! Sen får jag ju körkortet också så jag är mer än nöjd och jättenervös för tatueringen eftersom jag är så himla rädd för nålar men den ska nog gå bra, bara att härda ut.


Då var det min tur då

Idag blev det mycket olika känslor på skolan, både glädjetårar och mindre glada tårar. Men sånt är livet, ska sova en stund nu, käka sen har jag tänkt försöka få mig till staden och träna lite. Tänkte, måste ju börja mitt 18åriga liv som en fit tjej. HAHA måste träna jävligt mycket, länge, hårt och något mer magiskt för att det ska hända men okej. Jag är alltså 18år imorgon och jag har halken imorgon. WOOODIIOOPPpp känner mig fortfarande som en liten flicka som springer i vattenpölar och ropar på mamma när man är klar på toaletten.

OBS: läs inte ifall du inte vill bli deprimerad

Är på sjukt dåligt humör och jag vet inte varför. Jag blev det nu, bara så där. Hej hallå och allting känns bajs och alla är bajs och jag är bajs och jag hatar människor ungefär, fast egentligen älskar jag alla personer men nä inte nu. Vill lägga mig i min säng, se Greys och sova bort dan. Men då måste jag plugga och det är ungefär det sista jag vill göra nu. Eller näst sista, det sista jag vill är att träffa folk HAHAH åh alltså vänta, nej jag är inte deprimerad bara extremt nedstämd för tillfället.
Vill ha tillbaka min katt. För en katt skulle få mig att bli lite gladare just nu. Kissemissekatt

Du behöver inte fråga, jag är en duktig person.

Ungefär så där taggad är jag på att plugga. Fattar knappt vad jag ska plugga på. 
Sen är jag så himla dålig på att plugga, råkar alltid göra massa andra grejer. Men något måste jag lära mig eftersom jag ska göra provet imorgon hehe ihiih lol,

Blöhö

Sitter på risk 1an med Olivia och ska säga er att hålla sig vaken är ett stort problem.


Håll om mig

Igår hände inte något speciellt förutom att jag bokstavligen höll på dö. Jag och Nicklas hade precis skjutsat hem en person och skulle tillbaka till Bureå och sen direkt efter en kurva så var det 2 älgar på vägen och det var inte långt ifrån att vi skulle plocka alla 3. Tur att han inte körde så snabbt och han väja undan rätt fort. Mitt hjärta stannade till och jag hamnade bokstavligen i chocktillstånd. Men det gick bra som tur är, hade kunnat gått så mycket värre.
Sen for jag hem och min kära pojke kom hit full som ett ägg men fortfarande lika charmig, fick mig då ett gott skratt. Idag har vi gjort väldigt lite, myst lite med Selma och ah inte många knop gjort blev det. Men är väl så en Söndag ska vara. 
Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så jag kan baka. Ska testa något nytt och hoppas att det blir lyckat. Sen far jag nog och sussar med hjärtegullet. 

Vi springer genom natten och jagar morgonen

Är hungrig men har inte någon ork att göra mat. Skulle ha haft Simon här så hade jag kunnat skicka ner han att laga till något gott eftersom han är en aning bättre än mig på matlagning. Sen hade jag kunnat göra en typ av en kladdkaka fast inte riktigt, har hittat ett recept jag väldigt gärna skulle vilja testa men har som sagt inte orken. Och behöver handla lite till den också. 

Du&jag, det är något magiskt

Bion var bra, lite under mina förväntningar men helt klart värd att se. Nu har jag sett lite greys och sussa står sen på schemat. Ska iväg till stan imorgon och se min man tävla. Ja han är typ bäst i Sverige på att baka så han ska vara med och tävla i det. Ah så ska stå där och ge han ingredienserna. Blir nog ball vaa ja, natti mina kära och okära.


Dansen före döden, den kan jag utantill

Igår for vi ut på en skoter trip som även innehöll grillning. Det var sööper möösiiigt må jag få säga. Sen somnade jag väldigt snabbt i min käraste famn. Var trött som en barnrumpa igår. 
Ikväll ska jag Simon, Rebecca och Lukas iväg på bio och se Ego. Blir en liten biodejt hiih är lite nervös, va lol Nej jag drev ju antagligen xD Nä men det blir bra. Alla säger att den är bra så jag har höga förväntningar på den. Stackars filmen

RSS 2.0