Lördag

Började dagen med att pussa på min man som aldrig ville vakna, så låg sött i hans famn och njöt av hans närhet tills han skulle fara. Sen snickisnacka jag med olle och umgicks med henne. Sen har jag flängt lite här och där med rebban men slutade framför en eld. 

Om alla bara kunde sprida kärlek skulle vi se många glada munnar

Hängde med sanna igår och tjollrade på och bara njöt av att vara tillsammans igen. Sen idag tog jag mig en tripp till byske för att hälsa på min stackars sjukling. Snacka och försökte bli nå klokare på saker och ting men det gick som inte. Annars gosade vi och ja ha så där kul som vi alltid har tillsammans, du och jag mattisK, du och jag. Sen imorgon får jag träffa rebban och förhoppningsvis olle också. Har så underbara vänner att jag blir ju tårögd när jag bara tänker på dom:') kärlek till alla fina där ute!



All of you..



Filmtipsss

Blev en myskväll med min kära mor. En massa gott och vi såg Prisoners, till alla er där ute som inte har sett den SE DEN! Den var grymt bra. Ett riktigt filmtips från migan. 
Men just nu ska jag se greys och sakna mig kära vän olivia. Massa kramar och kyssar till dig! 

Måndag

Det ekar tomt här men ibland blir det så. Har umgåtts med min true love och njutit av varje stund jag varit med honom. Festat med mattisK och hade en underbar kväll och allting bara var så jävla bra, dream team. Ja ungefär så har det sett ut senaste dagarna. Idag blev min kära kissemisse av med sin manlighet så han vinglar omkring här hemma så idag tar jag hand om honom. 



Söndag

Brukar inte vara den som längtar hem. Men jo jag gör nog det och ska vara här 2veckor till. Skulle ha varit hemma längre innan jag for till Hemavan men nu är jag här och har haft jävulst kul och imorgon börjar min praktik. Har dock dragit på mig något sjukligt... Förkyld och helt knäckt. 

Måndag

Har varit och lunchat med bästa marre idag. Snackat jobb och även tagit igen missad tid. Hur mysigt och underbart som helst, precis som det alltid är med den kvinnan. Sen har inte allt för mycket hänt ikväll, flängt lite hit och dit och dittan och dattan och myst med mamma. Nu tuggar jag på min potatis sen ska jag sova, förhoppningsvis sover jag bort min hemska huvudvärk då också. 



bilder från afrika

Ligger nerbäddad i min säng med min kära katt och försöker sova men det går alldeles för dåligt. Så jag tänkte att jag kan passa på att lägga upp några bilder från Afrika. Det är jättesvårt att välja vilka jag ska lägga ut eftersom det är så mycke historia bakom alla, men jag har försökt göra mitt bästa.

"Borta bra men hemma bäst"

Om känslan jag känner just nu gick att beskriva hade jag gjort det, men det är omöjligt. Har inte hört en sån här tystnad på 3veckor, känns som jag är döv för inte ett ljud hörs och de är så underbart. Och min säng är underbar och mina kuddar är mjuka och min katt är här och sover tungt just vid mig. Ja allting är nästan helt perfekt. Det som fattas är min kära pojkvän, men jag håller hårt om kudden jag fått av honom i hopp om att det ska hjälpa mot saknaden lite. Men snart får jag äntligen träffa honom igen! 



RSS 2.0