Förstår inte vad det är med mig. Har som tappat allt. Hela jag är grå, ja bokstavligt, min hy är grå. Känner inte som jag äger min egna kropp. Är tom och hallllååå men hoppas det blir bättre när jag ska umgås med Olivia osv ikväll sen kommer ju min älskade hem imorgon. Fan vad vi ska käka på matfesten alltså.


I väntan på bussen

Ligger här breve Simon som sussar rätt gott (gissar jag) medans jag väntar på att tiden ska gå så jag kan börja vandra mot bussen. Hatar när man måste kliva upp och den andra får fortsätta sova... livet är orättvist.


Det finns så mycket jag skulle vilja säga.


Usch för detta

Känner mig på världens... bajshumör (moget ordval där Jenny). Tappat bort mitt busskort, ont i huvudet, hatar folk, ont i ryggen, hatar ännu mer folk, less på allt. Ja typ så rolig är jag. Hoppas bi mår bättre än mig.


tok kör, fan, bara kör ner i diket och upp och ner och stannar.

Finns väl inte så mycket att säga, förutom att mitt "sällskap" inatt gjorde så jag hade lite svårt att somna. Låg och var som livrädd hela tiden, men tillslut så. Men då drömde jag en mardröm istället så vaknade vid halv 3 och kallsvettades. Jävla busschaufför, du förstörde mitt liv. *Ledsen gubbe*
Annars då Jenny, ska du berätta något mer intressant i ditt liv. Jo men det kan jag göra, var ute och övningskörde idag, börjar bli kung på detta. Bara 162 dagar kvar!

Helt sjukt hur man kan vara så här trött... Men skyller på Simon som fick för sig att prata/mumla hela natten. Så det blir en tidig kväll för fru Nyström kan jag säga. Sen kan jag passa på och hälsa Felicia välkommen hem från Turkiet, har saknat pinglan på skolan.


true

Jaha vad säger vi här då. Hade sjukt roligt igår i alla fall och fredagen var väl så där. Började bra, sen slutade det med alldelens för mycket knas så for hem och sov. Och livet är knas, mycket upp och ner gångar hela tiden. Men inte tar det kål på mig inte, bara att le och allting blir bra. 
4366059_700b_large

you're gonna love this

Har då varit i Åbyn med min klass, grillat, kört 6-kamp, paintball, myst och lekt. Det var alltså istället för lektioner torsdag-fredag. Det var helt okej kan jag säga. Vi har haft jättemysigt och jätteroligt.
Men nu väntas en helg med Rebecca som är helt oplanerad men kommer bli så sjukt roligt för det har vi alltid.

Soldiers Surprise Homecoming

 Helt sjukt hur mycket jag gråter när jag ser sånna här klipp, mamma du måste kolla. Du kommer gråta floder. Alla andra måste också se. Den som inte gråter eller ens bli lite tårögd har inget hjärta. Punkt slut.

Babbel

Umgicks med Simon igår och bara tog det tok lugnt.
Men en sak jag tänkt på, folk måste hata mig när jag åker buss. Har högsta volym när jag har i headset. Men lyckos dom som inte har något, dom får ta del av min underbara musik.


Taggragg

Ligger som en död säl i sängen och taggar inför skolan imorgon. Jätteroligt. Nej. Usch, vill fortsätta glassa runt men så fungerar det inte. Ska försöka hitta mig något jobb också någon dag framöver, samla ihop lite vuxenpoäng.


My true love

Jahap, nu är det ju så att min käraste har flyttat ifrån mig. Men som tur är så kommer hon hem på helgerna, i alla fall dom flesta (hoppas jag). Vad ska jag göra utan henne? Vem kan jag dela min sjuka humor med, vem ska jag gå ut och gå med? Hallå, problem-tjejen-nummer-1 här.
Nä men det blir bra, hoppas hon kommer trivas där nere i Umeå. Här får ni några bilder på oss och våra minnen. Vilket visar typ hela min sommar, eftersom jag delat nästan varje dag med henne. 
 

trevligt värre

Har som inte gjort ett skit idag. Bara legat hemma med världens huvudvärk, trycker lite chips för tillfället bara för att jag är så ensam, har tråkigt, vill göra något. Kanske ska gå ut och gå. Så får det nog bli faktiskt.

Torsdag

Läste igenom några inlägg på min blogg, var nästan ett stavfel/slarvfel i varje inlägg. Fett jobbigt, så ber om ursäkt för det och ska försöka bättra mig.


titta hit Ian

Var som vanligt ute och gick med Rebecca, älskar våra nattpromenader. MEN ikväll hände något speciellt, något alldeles extra. Vi såg ett stjärnfall, självklart önskade jag mig något. Nu väntar jag bara på att det ska gå i
uppfyllelse. Annars då? Jo har varit och badat med Rebecca Simon och Isak, trevligt,  jo ganska. Godnatt. 
Den här bilden är till dig IAN HJELTE, hoppas den duger för tillfället.

jag har hittat min kärlek

Bell X1 – Bad Skin Day (Leeuwenbergh Kerk, Utrecht) 

Natti gullegrisar

Då Säger jag godnatt ännu en gång efter har varit ute och gått med Rebecca. Älskar våra nattpromenader, känns hemskt att dom snart kommer vara slut när hon nu flyttar. Blir som ledsen så fort jag tänker på det, men tur att det inte är så långt så går vara ta en buss och hälsa på.


Hjälp mig

Såg att det förra inlägget blev väldigt knasigt. Men så kan det gå.
Jag har haft mardrömmar i 3 nätter nu. Det börjar bli väldigt jobbigt eftersom jag aldrig riktigt får mig någon god sömn. Någon där ute som vet varför man har mardrömmar?


Stockholm

Helgen i Stockholm har varit tummen upp. Shopping, mat, donken gånger 4, grönan och lite mer mat sen så klart har vi mysigt en massa umgicks även med två grabbar som jag inte riktigt känner. Skoja. Kanske. Du vet inte.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1064521/images/2012/pic_5027a224e087c31116000007.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1064521/images/2012/pic_5027a224e087c31116000007.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1064521/images/2012/pic_5027a2359606ee582000000a.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1064521/images/2012/pic_5027a2359606ee582000000a.jpg" class="image">


Sussa mumma

Var på lunchdejt med Felicia idag, vilket var superduper mysigt, som ett plus i kanten fick jag även träffa Vesna. Vilka gullegrisar.
Sen spendera jag dagen med att packa och sen i garaget med mitt kära hemlands-folk, om man får kalla dom så.


Yo! Livet är på topp. Finns som ingenting som kan dra mig ner. Ska dejta min man idag, alltså Felicia. Sen imorgon far jag till stockholm med min andra man. Love life.


Måndag

Har varit och plockar jordgubbar med min mor idag. Var även förbi min faster och hälsade på. Det har varit en rätt lugn måndag med andra ord.


Söndag

Helgen har varit något speciellt men bara på ett bra sett. Känns skönt att livet leker och att jag och Rebecca snart far till Stockholm. Något som suger är att skolan börjar snart =Rebecca flyttar =jag kommer bli själv =kommer hata mitt liv. Men man ska inte ta ut sorger i förtid så, love life.


Nya trenden

Sitter och sminkar mig och fick världens bästa ide! Mascara på läpparna! Sitter som klister och är sjukt snyggt. Go for it girls (and boys).


I want you to want me back

är så HÄÄÄÄR taggad på helgen, självklart kommer den spenderas med min kvinna Rebecca, vem annars. Kommer må så bra och livet kommer leka så galet. Älskar livet, japp det gör jag♥

Yolo

Hatar att allt och alla ska vara så komplicerade. Menar, egentligen hur svårt kan saker och ting vara? Antingen ja eller nej, hej eller hejdå, vaken eller sova, fanta eller cola, chips eller godis. Ni förstår vad jag menar. Livet är inte så komplicerat, väljer du fel väg då och det är verkligen meningen att du skulle valt den andra så kommer du tillslut gå på den andra vägen. Detta kallas ödet (wooohow). Alla borde sluta tänka och ångra saker, som sagt YOLO.


ta oss härifrån

smartaste draget av mina föräldrar att lämna mig ensam när det åskar som mest... som tur är så har det slutat nu och solen skiner. Hoppas det inte börjar om, kan säga att jag låg som en rädd liten hare i sängen och höll på svettas bort. Men nu mår jag bra, ätit lite jordgubbar och lyssnar på musik.

RSS 2.0