Måndag

Den här helgen bara sprang iväg, hängde inte alls med. Men jag och Sanna hade jättemysigt i lördags i alla fall, köpte oss en massa gott och myste framför en film. Sen for jag till simon och sov. Igår sov vi alldeles för länge, for och åt sen somnade vi om igen. Ack ack inte bra... Men vi lyckades somna inte allt för sent inatt i alla fall.
Nu ska jag göra mig klar sen springa ner på praktiken. Seeee yaaah


I know you care

Älskar att vara ledig, vakna, göra frukost, gå och lägga sig igen och se film och bara njuta av att inte ha några måsten eller ärenden. Underbart. Ikväll kommer pollen hit, vilket är på tiden att vi umgås var på tok för länge sen! Vi brukar vara ganska duktiga på att hitta på saker.
Haha här hade vi vattenkrig inomhus, vilket inte var så populärt hos mina föräldrar men kul hade vi i alla fall..

Fredag

Blev spökstig och badtunna för mig och rebban ikväll. Tiden har sprungit iväg och behövde lite egentid med pinglan. Nu väntas lite film tills jag somnar, sen ska jag ta en rejäl sovmorgon (något jag är expert på).


Världens finaste pojkvän

Igår bjöd bby på middag på bishops, sen vandrade vi runt på stan. Fick med mig underkläder och nya jeans. Han hittade sig också nya kläder så tror vi båda blev nöjda. Sen for vi hem och myste och somnade sött.
Efter många om och men ifall jag skulle festa ikväll så sa jag nej, kände för att vara nykter en helg så ska umgås med min andra kärlek Rebecca.


Apr. 24, 2013

Idag är en känslosam dag, det är en "om någon säger att jag har fula sockar så börjar jag gråta"-dag. Finns ingen anledning. Vaknade och var som glad så det kan vara för att jag satt vid datorn och jobba hela dagen på praktiken. Men men, bara att kriga sig igenom dom sista timmarna och hoppas på ett bättre humör imorgon.


Underbara dag

Idag är en bra dag!
Vaknade upp bredvid hjärtat så pussade på honom innan jag gick vidare och gjorde ett "ärende" som jag inte kunde bli mer glad över! Vad det var får ni dock inte veta. Ikväll ska vi iväg och välja ut vilken kisseunge vi ska ta och ja, livet är som väldigt bra måste jag säga.


Sm guld!!

Ligger i sängen och allt man hör utanför är folk som skriker/sjunger, bilar som tutar. Ja jag är en stolt Skellefteåbo idag. Och mysigt är det också, nästan som den där känslan när man är utomlands eller i Stockholm när man försöker sova och är världens liv ute. Jag tycker om det här, men även lite alv skraj eftersom jag är själv. Tänk om någon kommer och vandaliserar lägenheten. Men ska nog överleva


Torsdag

Igår såå ja hände något väldigt tråkigt men allting gick bra. Inga allvarliga skadar, tack gud för det.
Hann även köra lite yoga vilket jag kände att jag behövde, var som en helt ny människa efter. Sen gick jag och simon ut för att gå, blev cirka 1.5h vilket var himla skönt. Somnade gott i bbys famn och sist men inte minst, denna praktik plats tar död på mig


Hemskheter

Igår hade jag världens sämsta dag, allting gick åt pipsvängen och min praktikplats suger, får inte göra ett skit. Jag sitter på en stol och frågar vad jag ska göra "ja det var en bra fråga, rulla tummarna kanske". Då kände jag, varför tog ni emot mig? I alla fall senare mot kvällen for jag på Allstar med flickorna och firade världens bästaste Olivia som fyllde 18år ♡ sen gick jag till Simon som då inte kom hem förrän vid 3 men hade somna gott innan det. Vaken nu och ska pussa på hjärtat lite innan jag ska iväg och köra


hata första dagen

Jahaappp min käraste simon kom hit igår och sussade med mig och lämnade mig som ett spjut imorse då han råkade försova sig. Hehe låg och halv fnissade för mig själv, var som kul när han inte ens var vaken och skulle iväg. Nä okej STACKARN aww. Och idag hade jag min första praktikdag som redan var över klockan 2. Har hunnit plugga en massa på körkortet så hjärnan går på högvarv ska jag säga. 

Grattis my love

Idag är det ingen vanlig, nej för det är Rebeccas dag. Världens bästa kvinna har vandrat på våran jord i 17år och jag är tacksam att jag fått träffat henne. Hoppas du får en underbar dag för det är du värd. All kärlek till dig min käraste bästaste bästa vän ♡


Hatar dessa rubriker

Hade det helt okej i Fredags, kände ungefär 0 personer men hade ju ett gäng flickor jag kunde hänga med. Blev inte speciellt långvariga då bby hämtade oss vid 12 ungefär så vi hängde med honom sen sa Rebecca adjö och lämnade oss så vi for hem och sussade. Vaknade och mådde helt underbart men mer mot kvällens gång vart det lite jobbigare. Men jag och rebban hade myskväll och åt lite för mycket kanske. Men det är därför vi gillar varandra


Lovely

Haha blir som fel när Simon far iväg före mig på morgonen, har nästan alltid varit jag som far före och han har fått legat kvar.
Lalallalaala idag är det Fredag, ikväll är det 18års-fest som gäller för Emsan och jag tror det kan bli riktigt trevligt, känner inte så många så det blir väl mycket mingel skulle jag gissa.


Torsdag

Oj vad konstigt det känns att vara hemma här i Bureå. I min säng och i mitt rum. Har ju som flyttat in hos Simon på heltid. Ikväll är jag så hiiimla sugen på att bara käka en massa godsaker framför en mega bra film och bli så där äckligt mätt. Det lät som en ljuv sång i mina öron.


Big city life

Jjahhaap vad säger vi här då? Nä inte mycket. Har inte hänt så mycket, varit med min stjärtgosse och tillbringat nätterna med honom.
Idag har jag dock varit duktig (för att vara jag) skola>städa lägenheten>kört>städat lite mer, nu väntas en liten sovstund tills simon kommer hem. Vad vi ska göra ikväll är oklart men jag ska då njuta av tanken att jag är ledig imorgon.


Då var lovet över då

Igår myste jag med Olivia och pratade om livet och allt möjligt. Sen for jag till hjärtegullet som kom hem full och skadad. Vaknade och gjorde ingenting, båda var hungriga som as så efter 1h klagande gick jag på Viking och köpte oss varsin kebabtallrik. Gott.
HAR ÄNTLIGEN KLARAT EN TILL FAS. Snart så ligger körkortet i min hand (förhoppningsvis)
Ni får en suddig bild på mitt och olles kvällsätande


I belong with you

Är jättesugen på att tattuera mig igen. Måste dock fylla i den jag har nu. Men vill göra något mer och har ju alltid haft en kärlek för fjädrar som jag då anser står för "frihet" typ. Så funderar på att göra den vid texten jag har. Typ under texten och att den viker sig lite uppåt och sedan tappar den lite hårstrån(?) säger man hårstrån på fjädrar? som då sedan blir duvor. Ah men ni fattar. Om inte så får ni en bild HAHA kanske var lite lättare...
1365085604460017_large

tycker om livet

JAG ÄR VÄLDIGT LESS PÅ DESSA FASER 61,61,62,62. JA SÅ dÄR SER DET UT (antal rätt).
Men har alltid varit en krigare så ger aldrig upp! Ska kämpa in i det sista. Nu kämpar jag med chips, hehöö eh har tryck alldeles för mycket på alldeles för kort tid. Men tycker om mig själv ändå. Nu ska jag ladda hem en massa filmer och se greys under tiden dom laddar. Fast måste se utan text (suuuuuuger *himlar med ögonen) men bara att sitta med ett anteckningsblock och pausa efter 10min och söka upp orden jag inte förstår. 
Justja mamma har köpt klubbor också, av vilken anledning? Ah jag vet inte, men jag passar på.

Torsdag

Jaha hej igen, sov hos min mongolid till pojkvän inatt, var väl mysigt. Nu ska jenkos hem och plugga (hmm.. Undra vad hon ska plugga). Blabla vad vill ni veta mer då? Att jag är jättetrött idag? Att jag måste göra något åt min utväxt? Jenny har svar på allt


Bapelsin

Jahap ja jag hann sola före jag och rebecca for och tränade haha ska säga att vi var inte dom mest effektiva idag men vi tog oss dit och rörde lite på oss i alla fall. Nu är jag soffliggandes och käkar en jävligt saftig apelsin, blir typ den nya flodvågskatastrofen av den, himla apelsinnn. Men gott är det


Världen är ganska fin i alla fall

Alltså världens finaste tjejer som överraskade mig med trerätters och en massa mys för att fira mig i efterskott. Åhå så underbara dom är och så mycket kärlek.
Sen for jag till simpen sov med honom, sen idag har vi bara umgåtts med varandra. Just nu ser vi Linas dagbok och vill sjunka genom jorden för att den är så pinsam:(


My love

Sov hos mitt hjärta inatt. Vaknade och vi skildes åt, jag snörde i mig lite lunch och drog mig till gymmet. Nu är jag bosatt i soffan och funderar på om jag ska ut och gå eller vad man ska göra riktigt. Ikväll ska jag då umgås med pinglorna Maja och Linnea så det blir trevligt


Vill till fjällen

Halllooo världen. Helgen va skoj. Nu har jag lov. Vet inte alls vad jag ska göra. Hejdo


RSS 2.0