Onsdag

Har haft en jättemysig dag med simon. Gick runt på stan, fikade och åt middag. Nu är jag hemma, har träffat jocke och bara snackat om allt. Är så glad för hans skull också wiiiieee. Nu ska Jenny sussa.



Gone




Livet är så underbart när man hittar rätt

Sitter i köket, dricker te, lyssnar på Ken ring, läser min bok och fokuserar på det positiva. Jag fokuserar för ofta på det negativa eftersom det känns bättre än att ha för höga förhoppningar. Men negativa tankar= en rätt frånvarande Jenny och det skadar inte bara mig utan dom i min närhet också. Så därför ska jag framöver inte ta ut sorg i förtid. Går man in med en positiv inställning blir alltid bättre! Kärlek till alla och speciellt till min simon. 



Vi hade det bra

Hallå människor. Igår festade jag och det känns som jag gjorde det för ett helt år framöver. Är inte på top idag kan jag avslöja. Men kul hade jag och det som är huvudsaken! 





Onsdag

Hängt med ett gäng flickor ikväll och bara tagit det väldigt piano. Ser criminal minds och kommer ångra mig sen, kommer inbilla mig massa och simon lär inte vara hemma förrän om någon timme...



Tisdag

Förstår inte hur vissa människor tänker. Vill som bara knacka på deras skalle och fråga om det finns någon som tänker på konsekvenserna där inne och någon som kan tänka efter. Men nog med det negativa, är hemma i bureå och myser med bagge. Min gullegris. 



Måndag

Hade hur kul som helst i lördags, vilket var alldeles för längesen. Älskar mitt burefolk. Dock så kände jag mig bakis igår fast jag inte ens rört en droppe alkohol i lördags. Men har dragit på mig en förkylning så det var väl därför gissar jag. Att vara förkyld är värre än allt annat, att inte kunna andas och ständigt känna sig hängig, fyblä. 



Fredagsmys

Följde mamma och pappa till Umeå för att hälsa på min syster och anton och även deras lilla Cia som vad pluttinutti söt. Sen hade jag myskväll med min bf och mamma var med på ett hörn där. Hälsade på pojkarna också, saknar dom en aning... Men nu ligger jag hemma och väntar på att min pojke ska komma hem så vi kan sussa. 



Finns inget jag behöver som är någon annanstans

Då var denna jobbkväll avklarad. Slutade kl 01.00, cyklade sakta som satan hem för att inte någon skulle få lyckan att se mig ramla omkull. Svajna halt ute. Nu väntar jag på ett svar av min karl ifall jag ska hänga med dom eller så får jag väl inta sängen och se något Greys avsnitt. 
 

jobbfredag

Ska säga gudarna att jag uppskattade verkligen att vi var lediga idag. Sov länge och har inte alls rört mig mycket, lyssnat på underbar musik och bara njutit. Ikväll blir det dock jobb och det känns bra! Dock lite halv nervös hihi fniss eftersom jag ska stå helt själv i baren. Men det ska nog gå bra, får köra på charm ifall jag råkar floppa. 
 

onsdag

Vaknade super glad och pussade min man hejdå, gick ut och det var ljust för en gång skull och min cykeltrip till skolan började bra. Sen mina kära vänner ville jag lägga mig ner på marken. Gick inte cykla, så var tvungen att gå och cykeln gled åt sidan och jag höll på halka ihjäl mig och vart dyngsur om mina fötter. Så då sänktes min glädje. Men då har jag ju världens bästa klass så vart glad igen hihi. For och tränade. Nu gör jag inget. Det suger. Är inge bra på vara ensam och sitta hemma och inte göra något. Men mina vänner är för upptagna så what to do... Tur jag har greys. 
 

Tisdag

Är ständigt trött och längtar efter solen. Hatar dessa gråa dagar, man blir själv grå. Det suger. Sen finns det så mycket jag vill ha just nu, nya skor för mina är totalt paj sen i helgen (dom var redan halv trasiga innan) så nu lever jag i converse eller träningsskorna. Kallt, jo tack. Sen nya färgglada och roliga tröjor vill jag ha. Ja listan går göra lång. Men ett stort och underbart plus är att imorgon ska jag köpa ett nytt träningskort så kanske jag kommer igång på riktigt med denna träning igen! 



Lördag

Hade faktiskt riktigt kul igår! Dock tog jag inga bilder eller något vilket är jättetråkigt, har blivit så dålig på att ta kort nu för tiden. Måste skärpa mig. 
I alla fall så ikväll for jag till bureå och myste med familjen och rebecca. Även våran nya familjemedlem, lilla Bagge. Är helt kär i honom, han är så mjuk och tjock och pluttinutti gullig. Vill också ha en kissemisse här hemma..
 

RSS 2.0